Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Ja dziś odwiedziłam jeden punkt i były dwie paczki. W jeden było 150, a w drugiej 125 zł wrzucam nr z wygranymi.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Mi już coraz gorzej idą te zdrapki. Nie chce sie poddawać, bo mam nadzieje na główną, ale w bilansie który robie mam już 2550zł wydanych, 2075zł sie zwróciło, a strata już 475zł. Powoli nie mam sił tego szukać, dam sobie chwile przerwy i może za jakiś czas rzuce sie znowu.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Coś mi się wydaje, że będzie tak, że ludzie wykupią te resztki co są jeszcze, a główna leży u nich na magazynie i zacierają rączki 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
8 Inni to lubia
Czyli że niby tutaj trzymają główną w magazynie a w "1 000 000 w Banku" stwierdzili że wywalą główną dzień po rozpoczęciu sprzedaży?
No nie przesadzajmy z tymi teoriami
Główna od dwóch lat leży na jakimś zapleczu w jakimś sklepie ze zniczami albo psią karma albo rozłożyła się na śmietnisku po wpadnięciu w ręce w jakiegoś dzbana co myśli że oszukał system i drapie tylko po kontrolnych.
No nie przesadzajmy z tymi teoriami

Główna od dwóch lat leży na jakimś zapleczu w jakimś sklepie ze zniczami albo psią karma albo rozłożyła się na śmietnisku po wpadnięciu w ręce w jakiegoś dzbana co myśli że oszukał system i drapie tylko po kontrolnych.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Stawiam że w jakimś kiosku ruch np bądź sklepie żabka może być ta główna w moim rejonie zamieszkania tej zdrapki nie ma a nie chce jechać mi się 80 km w jedną stronę za nią żeby sobie kupić jaNutaharion pisze: ↑02 wrz 2022, 16:22Czyli że niby tutaj trzymają główną w magazynie a w "1 000 000 w Banku" stwierdzili że wywalą główną dzień po rozpoczęciu sprzedaży?
No nie przesadzajmy z tymi teoriami![]()
-
- Świeżak
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Chciałabym żeby po zakończeniu sprzedaży w sytuacji gdy zostają główne nagrody, pokazywali w jakiej paczce i numerze się ukryły
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Patrząc na mapę to punktów jest od groma
na razie odpuściłam ale w sklepach faktycznie obrazowo trzeba opisywać jak wyglada zdrapka bo w niektórych sklepach nie czają bazy, a po opisaniu…No tak jest dostępna 

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dzienne schodzi ok.400 losów, co daje jakieś 36 000 do zakończenia sprzedaży.Ja już odpuściłam ŚO i przerzuciłam się na Czarny Diament i Na Dobry Rok. 
Dodano po 8 minutach 44 sekundach:

Dodano po 8 minutach 44 sekundach:
Walnęłam się w obliczeniach 30 000

Krakuska - świruska

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Tez byłam w trzech punktach dziś i niestety ŚO nie ma

-
- Świeżak
- Kontakt:
Trafione 25 dzisiaj, jest opcja gdzieś to dostać w okolicy Marki/Wwa Targówek? Zna ktoś jakieś punkty lub jest jakaś mapka? Ja ostatnią wziałem w jakimś sklepie z piwami rzemieślniczymi