Pora się zainteresować tą zdrapką

Rozmawiałem z osobami w dwóch kolekturach, które stwierdziły właśnie, że nie wykorzystane zdrapki ŚO odsyłają do centrali. W odsyłanych są zarówno całe paczki, jak i luźne zdrapki z już rozpoczętych paczek. W kolekturze zakupiłem początkowo dwie paczki, choć było ich na stanie w tej konkretnej kolekturze więcej, ściągnięto na moją prośbę z sąsiednich kolektur. Po zdrapaniu dwóch paczek dokupiłem jeszcze kilka sztuk z tych, które zostały luzem, ale w pewnym momencie spasowałem, bo pod koniec padało za dużo pustaków. Gdy zapytałem czy reszta zdrapek zostanie jeszcze jakiś czas w kolekturze, dowiedziałem się, że na drugi dzień (czyli dzisiaj) mają zostać wysłane do centrali. Zdrapki w pojedynczych sztukach przy dobrym szczęściu można jeszcze znaleźć w niektórych sklepach spożywczych, które maja punkty Lotto.
Otwarte i zamknięte zabrali. Tak jak ktoś wyżej pisał że chyba z całego podlasia zabierają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości