Wygrywamy! [646]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Wygrywamy! [646]
Gratulacje, sama losowałaś czy z przydziału ?
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Ale premierka na przytupie!
Możesz zdradzić gdzie kupiona?
Możesz zdradzić gdzie kupiona?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
GratulacjeChaberek pisze: ↑06 paź 2022, 9:39No to wystartoowałam. Pani w spożywczaku poprosiła żebym kupiła zdrapke bo im kazą sprzedawać szczególnie tego pierwszego dnia. No to poprosiłam o jedną.
Nie wiem czy moge tu napisać , żeby nie było, że jakaś głupia reklama czy coś ale wydaje mi się to super ważne. Tak naprawdę od kiedy ogarnęłam historię, która jest opisana w książce Mapa Życia Julita Hackiewicz, nie trafiam na puste zdrapki. Mam zawsze przynajmniej zwrot a najczęściej 100 albo 200 zł. Nie zamieszczam ich na forum bo kiedys napisałam, że czekam na dużą wygraną żeby ją tu zamieścić. Ktoś , Boobs albo ktoś inny z doświadczeniem dużej wygranej , napisał, że to nie sztuka trafić stówe czy dwie. Trochę to prawda.
Ale dziesiejszą wygraną zamieszczam bo to 5 tysięcy. Z ogromną radością. A teraz będę czekała na coś jeszcze większego.
Jeśli ktos chce zobaczyć zdrapke w całości z literkami to moge dodrapac bo jeszcze nie pobiegłam na Targową po wypłatę.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Dziękuje za gratulacje.
Kwota niby niewielka a jestem podekscytowana. Pokazuję zdrapke wszystkim znajomym grającym w okolicy. Pani Sprzedawczyni Anita mi wybrała. Ja bym nigdy numeru 6 nie wzięła. Mój spożywczak ale gdzie on jest nie zdradzę bo mi wykupicie wszystkie serki waniliowe.
Kwota niby niewielka a jestem podekscytowana. Pokazuję zdrapke wszystkim znajomym grającym w okolicy. Pani Sprzedawczyni Anita mi wybrała. Ja bym nigdy numeru 6 nie wzięła. Mój spożywczak ale gdzie on jest nie zdradzę bo mi wykupicie wszystkie serki waniliowe.

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:

- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Graty. Szkoda ze mnie lotto ma w nosie i nie dość że ogrom minusów, wczoraj od lipca podaż pierwszy plus to 14 miesiąc nie płacą ponad Stefana
Dodano po 7 minutach 33 sekundach:
W ogóle od ilu są tu losowe? Mam nadzieję że nie od 50?
Dodano po 7 minutach 33 sekundach:
W ogóle od ilu są tu losowe? Mam nadzieję że nie od 50?
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
O matko ale strzał , graty
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratuluję
Jak ja to mówię: znalazłaś się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. A kwota wcale nie jest taka mała, biorąc pod uwagę wszystkie zdrapki od kilku lat i wygrane w nich na forum.

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Wooow ale strzał 5 koła gratulatione
-
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie premierowo w tej zdrapce 3 puste i 3 - w jednej 30 zł, w jednej 20 zł i w jednej zwrocik. Nie wiem jak u was, ale mi ta zdrapka strasznie się zlewa