Zwroty z kolektur.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Zwroty z kolektur.
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Zwroty z kolektur.
Nieważne co, bo po skończeniu sprzedaży takiej zdrapki nie wbijesz w lottomacie, więc nie zarejestrujesz, że została kupiona, a więc w przypadku wygranej nie da się jej odebrać
Czyli świstaki
Czyli świstaki

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Niedawno kolektor na zastępstwie, zaproponował mi sprzedaż pewnej zdrapki za gotówkę

Zrezygnowałam.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
zgłoś to tsowi, albo gość miał kupione wcześniej zdrapki, albo co gorsza chciałsprzedać nie wbijając ich w system, wtedy nawet jakbyć wygrała 2 zł i poszła do tsa to ts moglby potencjalnie oskarzyc cie o kradziez bo zdrapka nie jest w systemie
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
U mnie w kolekturze kiedyś zamiast otworzyć paczkę Krzyżówki za 3 zł to sprzedali paczkę i też sprzedawali tylko za gotówkę bo na kartę system już nie puszczał.
Także raczej widziałbym pomyłkę pracownika a nie jakieś oszustwo
Także raczej widziałbym pomyłkę pracownika a nie jakieś oszustwo

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Tego kolektora widziałam tylko raz ,a to mój stał punkt, więc nie chcę robić jazd
Może faktycznie jakaś pomyłka ale hmm nie jechałaby po kilka zł, dziwny pomysł i propozycja
Wygrane ze zdrapek po zakończeniu ich sprzedaży można odbierać przez jakiś czas w ''centrali'' i tyle
W innym punkcie panie się zmieniają i mają system i zaufanie do siebie, więc na kartę sprzedają własne zdrapki, a od koleżanki za gotówkę i natychmiast odkładają kasę dla tej nieobecnej. Wszystko jest w systemie jakoś.
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Byłoby mega słabo gdybym faktycznie została pomówiona o kradzież... takich groszy
jak kraść, to miliony

W innym punkcie panie się zmieniają i mają system i zaufanie do siebie, więc na kartę sprzedają własne zdrapki, a od koleżanki za gotówkę i natychmiast odkładają kasę dla tej nieobecnej. Wszystko jest w systemie jakoś.

Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Byłoby mega słabo gdybym faktycznie została pomówiona o kradzież... takich groszy