Świąteczne odliczanie [508]
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jastrzębie-Zdrój:
- Górnicza 1 - adres w lesie... Nie mam pojęcia gdzie można tam kupić cokolwiek, więc zostawiam dla kogoś kto ewentualnie będzie chciał je nabyć
Reszta do wykreślenia:
- Ligonia 6
- Opolska 26
- Mazowiecka 2
- Kaszubska 13
- Harcerska 1A
- Turystyczna 63B
- Jasna 1A (tu nie kupiłem, ale oczywiście upośledzone babsko "było na szkoleniu" i wie że nie musi sprawdzać w komputerze, bo na zapleczu nie ma, a to że ja mam info z oddziału że mają to ona w to nie wierzy, a może są tylko gdzieś indziej schowane bo to świąteczna zdrapka
. Szczyt upośledzenia! - tak czy inaczej do wykreślenia
- Księdza Płonki 1
I ostatni punkt do wykreślenia dziś to Połomia, ul. Szkolna 19
- Górnicza 1 - adres w lesie... Nie mam pojęcia gdzie można tam kupić cokolwiek, więc zostawiam dla kogoś kto ewentualnie będzie chciał je nabyć

Reszta do wykreślenia:
- Ligonia 6
- Opolska 26
- Mazowiecka 2
- Kaszubska 13
- Harcerska 1A
- Turystyczna 63B
- Jasna 1A (tu nie kupiłem, ale oczywiście upośledzone babsko "było na szkoleniu" i wie że nie musi sprawdzać w komputerze, bo na zapleczu nie ma, a to że ja mam info z oddziału że mają to ona w to nie wierzy, a może są tylko gdzieś indziej schowane bo to świąteczna zdrapka

- Księdza Płonki 1
I ostatni punkt do wykreślenia dziś to Połomia, ul. Szkolna 19
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Poprawiłem położenie pinezki

Resztę punktów zaraz usunę.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Blank taki cichutki i nie kupuje napewno tej wygranej już dawno nie ma ktoś musiał wyrzucić albo nie zdrapal do końca i pominął okienko z choinką i tam by kryła bańkę 
Dodano po 7 minutach 21 sekundach:
17 października bd mieć 3 lata u mnie wogole jej nie widzę od ponad roku nie ma wogole pytam się to mówią że nie ma już jej , okolice Myślenic i Krakowie też nie widziałam ani jednej trzeba napisać do ts żeby uzupelnial w kolektury albo w sklepy spożywcze a nie na magazyn zawozić jak się nie sprzedaje

17 października bd mieć 3 lata u mnie wogole jej nie widzę od ponad roku nie ma wogole pytam się to mówią że nie ma już jej , okolice Myślenic i Krakowie też nie widziałam ani jednej trzeba napisać do ts żeby uzupelnial w kolektury albo w sklepy spożywcze a nie na magazyn zawozić jak się nie sprzedaje
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wystarczy uderzyć w miejsca z mapkiBeata93 pisze: ↑12 paź 2022, 19:14Blank taki cichutki i nie kupuje napewno tej wygranej już dawno nie ma ktoś musiał wyrzucić albo nie zdrapal do końca i pominął okienko z choinką i tam by kryła bańkę

Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Proszę bardzo

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Wyniki wczorajszego drapania:
22x 25zł
6x 50zł
4x 100zł
1x 200zł
22x 25zł
6x 50zł
4x 100zł
1x 200zł
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- ziutas
- Janusz Gry
- Kontakt:
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Pogubiłem się w ilości kupionych bo nie do końca zorganizowany schemat miałem... Dzisiaj już to inaczej zrobiłem i nie drapałem kupionych dziś sztuk, tylko wymieniałem te z wczoraj w punktach w których dziś byłem dzięki czemu wiem ile kupiłem dziś i będę też znał dokładną ilość wygranych (nawet tych po 25zł).. A więc dziś kupiłem 67 sztuk. W ramach ciekawostki powiem, że Żory leżą koło Jastrzębia, a mentalność i kultura jest jak inny świat... Szczególne gratulacje dla "szefowej" która wie co ma na stanie i drze ryja po kliencie, a której mąż rucha najwyraźniej bo drze pi**e jakby miała ciote, nieszczęśliwa 40stka. Rozważam nawet wniesienie skargi na punkt Żory, Osiedle Pawlikowskiego 17D na właścicielkę tego sklepu, bo jej niewyparzony ryj zasługuje na to by lotto zakończyło współpracę z tym punktem, ale wątpię że takowa cokolwiek by zmieniła :-/
Do zdjęcia dziś następujące punkty:
Rybnik, Osiedle Południe 39 - wykupiłem
Żory, Herberta 2 - wykupiłem
Żory, Osiedle Powstańców PU-7 - brak zdrapek
Żory, Księcia Władysława 6 - brak zdrapek
Żory, Bankowa 6 - wykupiłem
Żory , Osiedle Pawlikowskiego 17D - wykreślić, wysadzić wpizdu budę najlepiej
Jastrzębie-Zdrój, Świerklańska 87 - wykupiłem
Jastrzębie-Zdrój, Marusarzówny 21 - wykupiłem
Jastrzębie-Zdrój, Górnicza 1 - kupiłem 4 sztuki. Niestety Pani nie mogła mi sprzedać paczki, ponieważ szef trzyma całe paczki w domu
Tak więc dzisiejszy wydatek wyniósł 1675zł. Efekty drapania oczywiście niebawem
Dodano po 8 minutach 45 sekundach:
Najlepsze hasło tej tępej dzidy: "ja tu jestem szefem i ja decyduje co mam a czego nie"

Dodano po 27 minutach 3 sekundach:
Z pewniaczków wyszło na pewno:
18x 25zł
7x 50zł
1x 100zł
900zł zwrotu. Teraz czas na dodrapywanie trzech różnych w polowaniu na 1000000
Do zdjęcia dziś następujące punkty:
Rybnik, Osiedle Południe 39 - wykupiłem
Żory, Herberta 2 - wykupiłem
Żory, Osiedle Powstańców PU-7 - brak zdrapek
Żory, Księcia Władysława 6 - brak zdrapek
Żory, Bankowa 6 - wykupiłem
Żory , Osiedle Pawlikowskiego 17D - wykreślić, wysadzić wpizdu budę najlepiej
Jastrzębie-Zdrój, Świerklańska 87 - wykupiłem
Jastrzębie-Zdrój, Marusarzówny 21 - wykupiłem
Jastrzębie-Zdrój, Górnicza 1 - kupiłem 4 sztuki. Niestety Pani nie mogła mi sprzedać paczki, ponieważ szef trzyma całe paczki w domu

Tak więc dzisiejszy wydatek wyniósł 1675zł. Efekty drapania oczywiście niebawem

Dodano po 8 minutach 45 sekundach:
Najlepsze hasło tej tępej dzidy: "ja tu jestem szefem i ja decyduje co mam a czego nie"

Dodano po 27 minutach 3 sekundach:
Z pewniaczków wyszło na pewno:
18x 25zł
7x 50zł
1x 100zł
900zł zwrotu. Teraz czas na dodrapywanie trzech różnych w polowaniu na 1000000

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ahh, aż mi wracają wszystkie wojenne wspomnienia z polowań na zdrapki jak sobie przeczytałem Twój komentarz

Te zdrapki raczej tam są bo już któryś raz z kolei ten punkt mówi że nie ma a za każdym razem na nowej liście od TSa się znajduje. Sprzedawczynie miłe ale nieogarnięte. Zobaczymy po aktualizacji

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)