Wiadomo. Szkoda, że nie było głównej, ale może i dobrze, że nie było więcej

Wiadomo. Szkoda, że nie było głównej, ale może i dobrze, że nie było więcej
Przyznaję się to nie ja
Dziś znowu wypatrzyłam, w innym punkcie) ŚO, wzięłam 2... zerknęłam na przedział, nie znam sie
Tutaj nie masz co patrzeć na przedział - jest tylko jedna główna wygrana więc może być w każdym numerzebazylia pisze: ↑15 paź 2022, 13:14Dziś znowu wypatrzyłam, w innym punkcie) ŚO, wzięłam 2... zerknęłam na przedział, nie znam sie, wróciłam po resztę
![]()
dwie pierwsze 09 i 10 drapnęłam na ławeczce; 100 zł i 25 zł, mmm dobry poczatekw domu dodrapałam resztę i znalazłam kolejne 25 zł
![]()
Bilans jest, jaki jest![]()
Toć mówię; dobry przedziałRewolwerowy pisze: ↑15 paź 2022, 13:16Tutaj nie masz co patrzeć na przedział - jest tylko jedna główna wygrana więc może być w każdym numerzebazylia pisze: ↑15 paź 2022, 13:14Dziś znowu wypatrzyłam, w innym punkcie) ŚO, wzięłam 2... zerknęłam na przedział, nie znam sie, wróciłam po resztę
![]()
dwie pierwsze 09 i 10 drapnęłam na ławeczce; 100 zł i 25 zł, mmm dobry poczatekw domu dodrapałam resztę i znalazłam kolejne 25 zł
![]()
Bilans jest, jaki jest![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości