Prawda. Też tak może być.
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Zastanawiam się czemu TS tak przedłuża tę zdrapkę. Nie pamiętam, żeby jakakolwiek inna była w obrocie przy takiej niskiej dostępności. Według mnie, nie ma przełożenia ekonomicznego dla TS. Wiadomo przecież, że jeśli ktoś by teraz zdrapał główną wygraną to dalsza jej sprzedaż praktycznie by stanęła. Oczywiście to tylko moje przemyślenie.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Kto będzie miał do niego dostęp i nie straszne mu zdrapki z droższej półki to przed świętami chętnie kupi, na Mikołaja czy pod choinkę A gdzie ten 1 mln jest może przez to się dowiemy że sprzedaż wydłużą. Nie lubialam go, ale pewnie jakbym spotkała to w obecnej sytuacji bym wzięła, choć u mnie od dawna nie widziałam, 100kę na pożegnanie trafiłam 

kawka28
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Bez przesady, prawdopodobieństwo jest takie same w każdej zdrapce. Jak miałbym wszystkie 1.8mln zdrapek przed sobą to jest możliwe że trafisz milion w pierwszej jak i możliwe jest to że trafisz w ostatniej. Czy ktoś wyrzucił do kosza? Wątpię. Większość ludzi sprawdza całą zdrapkę i jak jestem w kolekturach to ludzie raczej wiedzą że duża wygrana to różne literki. Musiałby ktoś nie fortunnie przegapić okienko, a szansa na to jest mniejsza niż że do tej pory nikt nie wydrapał głównej.MobilisA075 pisze: ↑18 paź 2022, 22:07Nie kupujcie już tego zanim popłyniecie na dobre. Główna jest w koszu, bo to aż niemożliwe żeby nie było sprzedanej przy takim nakładzie jaki został
Oczywiście nie namawiam do kupowania śo, kupujcie je rozważnie pamiętając, że szansa na milion to wciąż jest około 1:100000 w losie, czyli trzeba zakładać że raczej nie trafi się miliona.
- ziutas
- Janusz Gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Można z mapki usunąć punk na ulicy Mrągowskiej w Poznaniu.
Pani juz nic nie ma
Pani juz nic nie ma
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Równie dobrze główna mogła nawet z magazynu nie wyjść, jest na jakiś nie typowym numerze paczki, albo gdzieś na jakieś małej wiosce.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
W Szczecinie facet przy mnie otworzył caały karton, więc tam było baaardzo dużo paczek. Wzięłam jedną, zwrot 150. Raczej szkoda kasy na tą zdrapkę. Mało już w niej wygranych, a milion w jednej zdrapce gdzie jeszcze jest ich mnóstwo.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Wg mapki w Szczecinie punkt z najwieksza ilością paczek ma ich łącznie cztery, więc caaaly karton nieco wyolbrzymioneZuduarinka pisze: ↑24 paź 2022, 14:42W Szczecinie facet przy mnie otworzył caały karton, więc tam było baaardzo dużo paczek. Wzięłam jedną, zwrot 150. Raczej szkoda kasy na tą zdrapkę. Mało już w niej wygranych, a milion w jednej zdrapce gdzie jeszcze jest ich mnóstwo.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mapka posiada w takim razie wady, bo przy mnie w sobotę otwierali cały karton. Podobno załatwili z Radomia 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Możliwe że był jakiś przerzut 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)