Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Filemon
- Lubi chajc
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Drugi raz wpadło 1000 złotych, świetnie 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
6 Inni to lubia
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Gratulacje Blank i Anatra, szukam również, chociaż tego tysiąca.
A tak w ogóle myślę sobie, że TS ubija właśnie świetny interes. Zdrapka z 2019 r. jest chyba najbardziej poszukiwaną w kolekturach, a zysk płynie szerokim strumieniem. Gdzieś pewnie w kuluarach głównego centrum dowodzenia TS toczy się zapewne taka rozmowa:
- To cóż, sporo poszło tego ŚO, nie?
- O tak, chyba wystarczy, wyciągajcie główną z sejfu i podrzućcie do, yyy, Koziej Wólki
- Kto pojedzie po odbiór?
- Kogoś znajdziemy
------------
Pytanie do statystyków, czy była w historia taka zdrapka, w której długo nie można było trafić głównej?
A tak w ogóle myślę sobie, że TS ubija właśnie świetny interes. Zdrapka z 2019 r. jest chyba najbardziej poszukiwaną w kolekturach, a zysk płynie szerokim strumieniem. Gdzieś pewnie w kuluarach głównego centrum dowodzenia TS toczy się zapewne taka rozmowa:
- To cóż, sporo poszło tego ŚO, nie?
- O tak, chyba wystarczy, wyciągajcie główną z sejfu i podrzućcie do, yyy, Koziej Wólki
- Kto pojedzie po odbiór?
- Kogoś znajdziemy

------------
Pytanie do statystyków, czy była w historia taka zdrapka, w której długo nie można było trafić głównej?
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja wczoraj miałam takie sytuacje w których zdrapka widnieje na mapie, a w wielu miejscach jej nie ma. Niby panie przeszukiwały kartony, w których przechowują zdrapki, ale moje oko nie dostrzegło tej poszukiwanej. Dopytywałam czy jest to jedyne miejsce przechowywania zdrapek. Odpowiedź zawsze była twierdząca. Czy jest prawdopodobne, że leży sobie gdzieś na zapleczu i nigdy nie ujrzy światła dziennego? Na ile wiarygodne są informacje z mapy? Chyba, że ktoś je wykupił poza forum i lipa…..a jak z forum to szkoda, że nie podzielił się informacją
I tak wielki szacun do osoby/osób, które przygotowały zestawienie i mapkę 

- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zdrapki z mapy to jedno, ale są poutykane jeszcze w kioskach Inmedio i Relay, które nie zawsze są na mapie. Dwa dni temu, pytając się w jednym z punktów o ŚO (był na mapie) Pani powiedziała mi, że widziała dzień wcześniej te zdrapki na dworcu PKP, właśnie w Relay. Niestety, gdy tam poszedłem już ich nie było, a punktu tego nie było wcześniej na mapie. Wiele więc leży w miejscach, powiedzmy anonimowych. Również chcę podziękować osobie/osobom, które pracują nad tą mapką, robicie kawał dobrej roboty, a łowcy mają duże ułatwienie 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje Anatra i Blank !!!
Jeśli chodzi o poukrywane zdrapki to ,pani w kolekturze może przecież na terminalu sprawdzić co ma na stanie.
Ja o to prosiłam ,gdy szukałam CD-okazywało się ,że w szafie na zapleczu jest cała paczka.
Co do punktów sprzedaży ŚO -raz kupowałam w punkcie dorabiania kluczy, a raz w pralni sprzedającej znicze...
Mapka jest super-na pewno oszczędza mnóstwo czasu.

Jeśli chodzi o poukrywane zdrapki to ,pani w kolekturze może przecież na terminalu sprawdzić co ma na stanie.
Ja o to prosiłam ,gdy szukałam CD-okazywało się ,że w szafie na zapleczu jest cała paczka.
Co do punktów sprzedaży ŚO -raz kupowałam w punkcie dorabiania kluczy, a raz w pralni sprzedającej znicze...
Mapka jest super-na pewno oszczędza mnóstwo czasu.

Krakuska - świruska

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
No robi się ciekawie te polowanie Wasze na te zdrapki . Ja to od 2 tygodni nie mogę ich znaleźć. Ciekawe czy to Największe polowanie w historii ?
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Im dalej od daty danych mapy to może być różnie z dostępnością. Nie tylko osoby z forum wiedzą że jest mało i nadal główna.