Świąteczne odliczanie [508]
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
To w grudniu szykuje się mega drapanie. Aby tylko mocno nie powiało śniegiem (ostatnio coś zapowiadają), bo do maleńkich wiejskich kolektur ciężko będzie z dojazdem. Również czekam na wykrystalizowanie się sytuacji na mapie, może ruszę w teren.STUMPY21 pisze: ↑07 lis 2022, 16:35Spróbuj na początku grudnia załatwić raport,wtedy to będzie ostateczne rozdanie jak w Styczniu koniec.Nutaharion pisze: ↑07 lis 2022, 16:26Sprawdziłem punkty od @Anatry i one też się powtarzają więc to nie jest jakiś super gorący raport.
Mam nadzieję, że pousuwałem wszystko to co przez weekend ludzie zgłaszali...
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Powiem tak - we wszystkich trzech punktach w Raciborzu BYŁY te zdrapki, natomiast w żadnym nie była to cała paczka, lecz kolejno 2x po 7 sztuk i 1x 9 sztuk na ul. Pracy 21.
Można te punkty zdjąć z mapki, bo je wykupiłem
Można te punkty zdjąć z mapki, bo je wykupiłem
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Z tego co pisał @Stumpy o sytuacji z Cieszyna to wygląda na to że są to paczki z przerzutów. Czyli pozabierali tam gdzie było dużo i rozwożą tam gdzie nie ma wcale. Jak taka paczka się w jakiejś kolekturze znajdzie to jest otwierana i powstaje nacisk na jej wyprzedanie.
@EDIT
W sumie to nawet dobra informacja bo przedstawiciela Totalizatora nie wygonią z kolektury jak ten będzie krzyczał: "gdzie są te paczki losów się pytam!?"

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
To fakt. To rzeczywiście dobre info. I warto jeździć póki mapka świeża, bo to oznacza że zdrapki się tam pojawiłyNutaharion pisze: ↑08 lis 2022, 8:47Z tego co pisał @Stumpy o sytuacji z Cieszyna to wygląda na to że są to paczki z przerzutów. Czyli pozabierali tam gdzie było dużo i rozwożą tam gdzie nie ma wcale. Jak taka paczka się w jakiejś kolekturze znajdzie to jest otwierana i powstaje nacisk na jej wyprzedanie.
@EDIT
W sumie to nawet dobra informacja bo przedstawiciela Totalizatora nie wygonią z kolektury jak ten będzie krzyczał: "gdzie są te paczki losów się pytam!?"nas mogą wyganiać ale dla Lotto się schylą, poszukają i znajdą bo jak nie to zapłacą
![]()
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Ja mam nadzieje ze z okazji Świąt wyjmą z magazynów te paczki co niby nie ma.
- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Kupiłem właśnie całą paczkę w Świebodzinie. 
- ziutas
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Faktycznie jest tak, że każdy pracownik kolektury ma przypisane do siebie zdrapki więc np może byc tak, że Pani Asia miała ŚO i były w systemie, potem Pani Asia poszła na urlop albo miała wolne i wbija Pani Bożenka i nie ma tej zdrapki faktycznie
A do kiedy zdapka jest? Z tego co ostatnio pamiętam to miała się skończyć w listopadzie
A do kiedy zdapka jest? Z tego co ostatnio pamiętam to miała się skończyć w listopadzie
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zdrapka jest do 11 stycznia na ta chwilę i myślę ze nie ma sensu zeby przedłuzać to dłużej.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia