Szybkie 600
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
15 Inni to lubia
Re: Szybkie 600
Posprawdzałam wszystko 5 razy i chyba faktycznie fart się porządny trafił.
Wiecie czy ta premia wypłacana jest jednorazowo? W mailu mam, że w tygodniowych ratach, ale z drugiej strony jak ktoś trafi 2500 to tez mu to wypłacają przez rok w tygodniowych ratach? Bez sensu by to było. No i czy oni hajs ślą na konto czy można wypłacić np. gotówkę. Ktoś był w podobnej sytuacji?
Ale się cieszę!
Wiecie czy ta premia wypłacana jest jednorazowo? W mailu mam, że w tygodniowych ratach, ale z drugiej strony jak ktoś trafi 2500 to tez mu to wypłacają przez rok w tygodniowych ratach? Bez sensu by to było. No i czy oni hajs ślą na konto czy można wypłacić np. gotówkę. Ktoś był w podobnej sytuacji?
Ale się cieszę!
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Ooo kurczę, gratulacje 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
O jasny gwint, w sam raz na prezenty pod choinkę
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Gratulacjeaniawawa pisze: ↑13 lis 2022, 1:40Wiecie czy ta premia wypłacana jest jednorazowo? W mailu mam, że w tygodniowych ratach, ale z drugiej strony jak ktoś trafi 2500 to tez mu to wypłacają przez rok w tygodniowych ratach? Bez sensu by to było. No i czy oni hajs ślą na konto czy można wypłacić np. gotówkę. Ktoś był w podobnej sytuacji?

Główna będzie w ratach ale Premia trafi od razu na konto (pomniejszona o podatek).
Zadzwoń do oddziału z pytaniem czy możesz ot tak z buta wpaść po odbiór bo ja w Katowicach zostałem pouczony że od czasów covida trzeba się umawiać na konkretne okienko godzinowe

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje! Już gratulowałem na czacie, ale robię to jeszcze raz tutaj
Sorry, ale miałem niedawno podobną sytuację, gdzie zostałem wręcz opieprzony i mnie trochę rusza jak czytam o czymś takim.

Jeśli informacja nie jest dostępna ani na stronie TS ani w mailu to żadna kasjerka w oddziale nie ma prawa nikogo pouczać. To mnie właśnie najbardziej drażni we wszelkiej maści urzędach - ustalą jakieś szczegółowe zasady, nikogo o nich nie poinformują, a potem pouczanie.Nutaharion pisze: ↑13 lis 2022, 10:01czy możesz ot tak z buta wpaść po odbiór bo ja w Katowicach zostałem pouczony że od czasów covida trzeba się umawiać na konkretne okienko godzinowe![]()
Sorry, ale miałem niedawno podobną sytuację, gdzie zostałem wręcz opieprzony i mnie trochę rusza jak czytam o czymś takim.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Super za 2 zł tyle wygrać
Gratulacje
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Gratulacje Ania. Ale wytłumaczcie o co chodzi bo nie gram w szybkie 600. W zasadach widzę płatność za 4/6 50zl. A tutaj ponad 10 000zł. O co tu chodzi?
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tyle wyniosła losowa premia. Wielkie, wielkie szczęście bo:
1) Trzeba trafić 4/6 co wcale nie jest łatwe.
2) Trzeba naprawdę poczekać by premia urosła do takich rozmiarów.
3) Trzeba mieć szczęście by trafić 4/6 w momencie gdy premia zostanie wylosowana do tego stopnia wygranej.
4) Trzeba mieć wielkie szczęście by w tym losowaniu nikt więcej nie trafił 4/6 by nie dzielić się z nikim.
Podsumowując wielkie szczęście Ania, moje gratulacje. Ja w Szybkie 600 gram bardzo często i jeszcze NIGDY nie udało mi się wbić w losowanie z premią...
1) Trzeba trafić 4/6 co wcale nie jest łatwe.
2) Trzeba naprawdę poczekać by premia urosła do takich rozmiarów.
3) Trzeba mieć szczęście by trafić 4/6 w momencie gdy premia zostanie wylosowana do tego stopnia wygranej.
4) Trzeba mieć wielkie szczęście by w tym losowaniu nikt więcej nie trafił 4/6 by nie dzielić się z nikim.
Podsumowując wielkie szczęście Ania, moje gratulacje. Ja w Szybkie 600 gram bardzo często i jeszcze NIGDY nie udało mi się wbić w losowanie z premią...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
A to wszystko już rozumiem. To rzeczywiście wielkie szczęście, że nikt inny nie trafił w tym losowaniu 4/6. Ale ta extra premia nie jest główną wygraną. W takiej sytuacji, jest to chyba wypłacane jednorazowo? A nie w ratach, o co pytała aniawawa. W każdym razie jeszcze raz gratuluje Ania