Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
to jest prawda.
Zdjąć można Tychy Aleja Bielska 85 i 107 - brak zdrapek.
Fabryczna 2 - nie nam pojęcia gdzie tam jest lotto i czy w ogole
Zdjąć można Tychy Aleja Bielska 85 i 107 - brak zdrapek.
Fabryczna 2 - nie nam pojęcia gdzie tam jest lotto i czy w ogole
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
To jest stacja paliw przy rondzie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Aszmodai
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dokładnie jak pisze STUMPY.STUMPY21 pisze: ↑16 lis 2022, 14:07jankiel50 pisze: ↑16 lis 2022, 13:57Orzesze, Katowicka - kolega kilka stron wcześniej podobno był i że brak. Jako że po aktualizacji pojawił się ponownie ten punkt - podjechałem i jak się okazało było te 13 sztuk. Kupiłem wszystkie Ponownie ciekawy numer paczki: 055550Można zdjąć z mapki
Dodano po 26 minutach 54 sekundach:
Mikołów, Jana Pawła II 17 - brak zdrapek
Czasami trzeba miec szczescie do obsługujacego. Jak trafisz na spoko osobe to poszuka, sprawdzi. A jak na Ch.... osobe to powie ze nie ma i ch..
Pani rzekomo sprawdziła przy mnie na lottomacie stan losów i było niby 0. Następnym razem będę prosił o wydruk stanu zdrapek to będę widział czarno na białym.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Zabrze, wolności 149 kupiłem ostatnie 5szt. Teraz jeszcze kierunek Gliwice 
Dodano po 17 minutach 32 sekundach:
Gliwice, Limanowskiego 17 to TBS
Dodano po 12 minutach 12 sekundach:
Poprawka.. Znalazłem kiosk za TBS i kupiłem pozostałe 7szt
Dodano po 17 minutach 32 sekundach:
Gliwice, Limanowskiego 17 to TBS
Dodano po 12 minutach 12 sekundach:
Poprawka.. Znalazłem kiosk za TBS i kupiłem pozostałe 7szt
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Właśnie przygotowywałem Ci mapę jak dojść do tej menelni ale widzę że sobie poradziłeś

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wielkie dzięki za chęci 
A więc można zdjąć z mapki jeszcze Paniówki, ul. Swobody 1A - tam był brak zdrapek
Ponad to w Gliwicach można zdjąć wszystkie punkty...
Na Wiśniowej 1/1 kupiłem ostatnie 6 sztuk
PCK 6 kupiłem ostatnie 5 sztuk
Na Paderewskiego 51 już raz byłem przed aktualizacją jak się okazało. Tam jest salonik prasowy w którym poprzednim razem inna babeczka powiedziała że NIE MA, teraz obecna babeczka też powiedziała NIE MA i że nie może sprawdzać z tyłu czy są paczki, ale jakby były to byłaby otwarta bo "ludzie chcą te losy"
Ponad to poprzednim razem pod tym punktem wysiadły mi szczotki rozrusznika i wracałem pamiętam z samochodem na lawecie, tak więc punkt ewidentnie chce mnie od siebie odpędzić... Dowiedziałem się jednak, że "jutro będzie szefowa to można podejść" - więc @Nutaharion - może warto uderzyć i ją kupić przy takiej historii
Za to ciekawa historia też na Czwartków 16. Na początku nie mogłem znaleźć punktu w okolicach Biedronki, lecz po błądzeniu korytarzami trafiłem do LEWIATANA który właśnie zamykano. Ubrudziłem podłogę i trafiłem na właścicieli i pracowników... Okazało się, że były tam dwie osoby za tymi zdrapkami - najpierw jakaś kobietka, potem jakiś facet... W ogóle jak pokazałem jej los do wypłaty, to ona do mnie "NIE MA"
a ja do niej "skąd Pani wie co chcę powiedzieć" ;P po krótkiej wymianie zdań - bajerka poszła tak dobrze ze wszystkimi, że znalazło się 6 sztuk w jakiejś żółtej reklamówce... Oczywiście je kupiłem
W przeciwieństwie do PADEREWSKIEGO, który mnie odpędza - ul. Czwartków trzymała dla mnie te 6 zdrapek mimo tego, że już kilkukrotnie ktoś je stamtąd dziś chciał wykupić 
Nie udało mi się też wypłacić tysiaczka z wczoraj, bo w mojej zaprzyjaźnionej kolekturze nie mają dzisiaj tyle, a chcę aby tam wisiał mój okaz

A więc można zdjąć z mapki jeszcze Paniówki, ul. Swobody 1A - tam był brak zdrapek
Ponad to w Gliwicach można zdjąć wszystkie punkty...
Na Wiśniowej 1/1 kupiłem ostatnie 6 sztuk
PCK 6 kupiłem ostatnie 5 sztuk
Na Paderewskiego 51 już raz byłem przed aktualizacją jak się okazało. Tam jest salonik prasowy w którym poprzednim razem inna babeczka powiedziała że NIE MA, teraz obecna babeczka też powiedziała NIE MA i że nie może sprawdzać z tyłu czy są paczki, ale jakby były to byłaby otwarta bo "ludzie chcą te losy"

Za to ciekawa historia też na Czwartków 16. Na początku nie mogłem znaleźć punktu w okolicach Biedronki, lecz po błądzeniu korytarzami trafiłem do LEWIATANA który właśnie zamykano. Ubrudziłem podłogę i trafiłem na właścicieli i pracowników... Okazało się, że były tam dwie osoby za tymi zdrapkami - najpierw jakaś kobietka, potem jakiś facet... W ogóle jak pokazałem jej los do wypłaty, to ona do mnie "NIE MA"

Nie udało mi się też wypłacić tysiaczka z wczoraj, bo w mojej zaprzyjaźnionej kolekturze nie mają dzisiaj tyle, a chcę aby tam wisiał mój okaz

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Też miałem obawę czy mi kiedyś auto nie odpali jak jezdziłem na polowanie. Na szczęście rozrusznik mi padł nie dawno ale pod domem 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ok, podjadę, zobaczę

I właśnie w takim miejscu pewnie jest ten milion. Głęboko w jakiejś szafie, zakurzony na zapleczu albo wrzucony za worek ziemniaków przy stoisku z prasą... Chociaż i by było 20 aktualizacji mapy i chociażby 20 razy ten sam punkt za każdym razem się pokazywał to obsługa i tak będzie krzyczeć że NIE MA

- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak mi ktoś mówi, że nie mają zdrapki której szukam i nie widać ich też na regale, to mówię, że według informacji z oddziału, jest tyle i tyle sztuk/paczek. Wtedy robią wielkie oczy ze zdziwienia i nagle chce im się szukać i w dodatku znajdują.

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Właśnie że czasami wtedy zamiast zaskoczenia widać, że ktoś kto tam pracuje - ewidentnie robi to za karę