Świąteczne odliczanie [508]

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: Nutaharion » 03 gru 2022, 17:18

Te historie to rzeczywiście dramat. Jakby Cię wyprowadzili z równowagi to może byłaby szansa na jakiś thriller czy horror :lol:
Usunąłem punkty z mapy. Zobaczymy co wróci po aktualizacji :cool:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: sk8erboy26 » 03 gru 2022, 18:59

Czyli z tego wynika że tak jak u mnie, gdzieś po tych sklepikach, małych punktach kioskowych, zapleczach, pudełkach czy szufladach itp leżą sobie pojedyncze sztuki i tak okazyjnie coś się trafia i pewnie ktoś ot tak przy okazji skubnie tego miliona albo i nie bo przepadł

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 03 gru 2022, 20:08

Dajcie sobie spokój - szkoda się tak upokarzać a w końcu zostało nie tak mało tych losów, cena też nie jest niska. Tego miliona najpewniej już nie ma lub jest na magazynie, bo poszły zwroty i tyle...
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 03 gru 2022, 20:51

Trzeba wierzyć ze w ciągu miesiąca ktoś trafi jednak ten milion i będzie dowód na to ze milion nie jest w koszu albo zgubiony w kolekturze.

Mnie się coraz bardziej nie chce jezdzić coraz dalej, szczególnie jak pogoda jest kiepska.

wersu
Świeżak
Kontakt:

Post autor: wersu » 03 gru 2022, 22:37

Do wykreślenia z mapy Krosno ul. Niepodległości 6A. Punkt w Kauflandzie. Z informacji sprzedającej wynika że brak tej zdrapki.

marcin3191
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: marcin3191 » 04 gru 2022, 6:58

4.52 % zostało w ciągu miesiąca to napewno dojdzie do 2 procent ;)

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » 04 gru 2022, 7:04

Mam pytanie: czy ktoś z Was kupił Świąteczne odliczanie w Żabce? Pytam, bo mi kiedyś Pani z Żabki powiedziała, ze oni nie wybierają co dostaną, tylko mają ustalone z góry jakie zdrapki dostaną do sieci sklepów, i ze nie dostają świątecznych.
A mi się wydaje, ze na mapie były również Żabki. Choćby w Opalenicy (Mickiewicza 5).
Chyba, ze to ten konkretny sklep, w którym mi tak powiedziano ma ustalone np przez swoje kierownictwo ze świątecznych nie biorą.

A jeszcze mnie korci, żeby objechać okoliczne punkty z mapy :lol: . Niby się nie chce bo czasu wolnego mam mało, niby szkoda kasy na dojazdy, ale cały czas jest szansa (i nadzieja) na milion… Losów zostało jeszcze koło 85 tys, sporo, ale co to jest w porównaniu do tych, których jest na rynku ponad milion?
Może między świetami zrobię sobie dzień wolny i pojadę:). Da radę zrobić jakieś uaktualnienie mapy dla Wielkopolski jakoś tuż przed światami?

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 04 gru 2022, 8:01

marcin3191 pisze:
04 gru 2022, 6:58
Pewnie coś zejdzie ale teraz pozostają punkty z ciężkimi sprzedającymi, zagubionymi paczkami nie wiadomo gdzie lub w miejscach gdzie jest daleko dla każdego polującego. Pewnie są punkty w Polsce że te SO leży wystawione na luzie ale pewnie nie ma tam nikogo z forum albo z osób które wiedza że w SO jest malo i jest główna.

Dodano po 8 minutach 38 sekundach:
W jednym punkcie Pani wmawiała mi że ta zdrapka to nowość i że nie dawno dostała. Pewnie pomyliła że Świątecznym Kalendarzem bo ten punkt od dawna był na mapie przy aktualizacjach ale nigdy tam nie bylo.

Awatar użytkownika
liczebnik
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: liczebnik » 04 gru 2022, 8:39

Madziara pisze:
04 gru 2022, 7:04
Mam pytanie: czy ktoś z Was kupił Świąteczne odliczanie w Żabce?
Losów zostało jeszcze koło 85 tys,
Już 77 781 wg danych Nutahariona. A w Żabce oczywiście także się trafiają ;)

Dodano po 8 minutach 46 sekundach:
STUMPY21 pisze:
04 gru 2022, 8:10
marcin3191 pisze:
04 gru 2022, 6:58
Pewnie coś zejdzie ale teraz pozostają punkty z ciężkimi sprzedającymi, zagubionymi paczkami nie wiadomo gdzie lub w miejscach gdzie jest daleko dla każdego polującego. Pewnie są punkty w Polsce że te SO leży wystawione na luzie ale pewnie nie ma tam nikogo z forum albo z osób które wiedza że w SO jest malo i jest główna.

Dodano po 8 minutach 38 sekundach:
W jednym punkcie Pani wmawiała mi że ta zdrapka to nowość i że nie dawno dostała. Pewnie pomyliła że Świątecznym Kalendarzem bo ten punkt od dawna był na mapie przy aktualizacjach ale nigdy tam nie bylo.
A do tego dodajmy jeszcze, że w tych punktach trzeba odczekać średnio od 10-15 minut: szukanie zdrapki na zapleczu, w szufladzie, raport, wołanie panią Anię do Lotka :), że nie wspomnę o mega kolejkach w sklepie, w którym jest akurat punkt Lotto. I coraz częściej jest tak, że te czekanie 10-15 minut jest na darmo, więc objechanie minimum 10 punktów zajmuje trochę czasu. Polowanie na ŚO to interesujący obszar badawczy dla socjologów - Polska w pigułce :D. Ileż to różnych ludzi można spotkać, miłe rozmowy (zarówno z klientami, jak i z kolektorami), choć trafiają się i zołzy za ladą i wzdychający za plecami zniecierpliwieni klienci, gdy "męczę" ekspedientkę, by poszukała zdrapki :D .

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 04 gru 2022, 9:18

Też spotkałem się parę razy sytuację że Pani mi szuka zdrapki a a za mną kolejka się zrobiła długa :-D . Do tego jak Pani wkoncu znajdzie to zamiast wpisać ilość i numer zdrapki to po kolei skanuje. Do tego zdarzyło się że Pani znalazła nie otwarta paczke to ja najpierw otwiera a potem po kolei każda skanuje :-D
Do tego dochodzi sytuacja jak jest mniej niz 10 zdrapek i nie są porozdzielane i Pani liczy parę razy bo ma problem jak są złączone.

ODPOWIEDZ