Świąteczne odliczanie [508]
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Michałowice 17 B - czy na pewno chodzi o miejscowość koło Krakowa? Jak się klinie to w informacjach podany jest oddział Opole… Byłam w Michałowicach i pani pokazywała mi szufladę i niestety nie ma jej…
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Google źle zaznaczyło punkt na mapie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Ja w sobotę wskoczę po 2 paczki.
W niedziele jadę do Gdańska, ale nie uśmiecha mi się zbierać tych końcowych sztuk.
Najwyżej na trasie wskoczę po drodze do jakiegoś punktu.
W niedziele jadę do Gdańska, ale nie uśmiecha mi się zbierać tych końcowych sztuk.
Najwyżej na trasie wskoczę po drodze do jakiegoś punktu.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Nic się nie dziejeNutaharion pisze: ↑06 gru 2022, 18:00Google źle zaznaczyło punkt na mapieChodzi o inne Michałowice. Już poprawiłem pinezkę i przepraszam że nie zwróciłem uwagi wcześniej
![]()

Dodano po 17 minutach 3 sekundach:
Naszła mnie taka refleksja z dzisiejszej walki o zdrapkę. Starszą panią urzekła historia o prezencie ślubnym i uchyliła rąbka tajemnicy, że zdrapki są w sejfie przechowywane. Ona nic nie mogła, ale zaprowadziła do pokoju kierownika sklepu. Ponowna rozmowa z panem i wreszcie otworzył sejf. W sejfie ujrzałam dwie paczki zapakowane w folie do laminacji i spięte klamerką. Nie byłam przygotowana na zakup dwóch paczek…Kolejny problem pojawił się na kasie i Pani wyskakiwał błąd, że nie może jej sprzedać. Dzięki moderatorowi grupy Nutaharion i jego szybkiej odpowiedzi udało mi się zareagować. W międzyczasie kierownik sklepu dzwonił do opiekuna lotto i uzyskał informacje jak sprzedać zdrapkę. Wywalczyłam 125 zł
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Jak myślicie da się wypłacić taka zdrapkę - ŚO?
Warstwy której nie ma została wyrzucona.
Warstwy której nie ma została wyrzucona.
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2022:12:06 21:50:01Image taken on:06 gru 2022, 20:50Focus length:6.4 mmShutter speed:1/25 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:640Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-S908BExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
A big dream to travel far...
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja z taka musiałem dygać do oddziału po odbiór wygranej.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Podaj numer paczki i numer losu bo wydaje mi się że jest ucięte więcej niż na pierwszy rzut oka widać, wtedy ostatnie 11 cyfr może uda mi się odzyskać 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dziękuję za aktualizacje mapki na Poznań:)
Znowu się pojawiły moje „ulubione” punkty w których Pani się zarzeka, że nie ma ŚO.
Dziś je znowu zaatakuje, bo są po drodze z pracy:)
Sprobuje powiedzieć, ze na prezent ślubny, może coś się uda
A co jeszcze nogę zrobić? Poprosić o wydruk? Ona nie będzie wiedziała o co chodzi…A jak w sklepie jest sama, to na pewno nigdzie szukać nie będzie
Dodano po 8 minutach 11 sekundach:
Już myślałam, żeby powiedzieć, ze ma poszukać, bo kończą się 11 stycznia i jak ich nie znajda, to ze swojej kasy będą musieli zapłacić totalizatorowi. Ale to pewnie tez nic nie da.
Może ją przywiąże do krzesła i sama poszukam
Znowu się pojawiły moje „ulubione” punkty w których Pani się zarzeka, że nie ma ŚO.
Dziś je znowu zaatakuje, bo są po drodze z pracy:)
Sprobuje powiedzieć, ze na prezent ślubny, może coś się uda

A co jeszcze nogę zrobić? Poprosić o wydruk? Ona nie będzie wiedziała o co chodzi…A jak w sklepie jest sama, to na pewno nigdzie szukać nie będzie

Dodano po 8 minutach 11 sekundach:
Już myślałam, żeby powiedzieć, ze ma poszukać, bo kończą się 11 stycznia i jak ich nie znajda, to ze swojej kasy będą musieli zapłacić totalizatorowi. Ale to pewnie tez nic nie da.
Może ją przywiąże do krzesła i sama poszukam