Robiłem aktualizację więc pewnie trafiłeś na moment kiedy podmieniałem punkty

Dzięki za powyższą listę, już posprzątałem na mapie

Robiłem aktualizację więc pewnie trafiłeś na moment kiedy podmieniałem punkty
Ta bezinteresowność jest z lekka podejrzanajankiel50 pisze: ↑03 sty 2023, 16:27Na zlecenie jednego z użytkowników obskakuję dziś punkty w poszukiwaniu 100 sztuk ŚO, zaczynamy i poniżej lista punktów które odwiedzam i zakupiona ilość (lub info o braku zdrapek). Ze wszystkich punktów wykupuję wszystko co jest, więc punkty można zdjąć z mapy:
Polska Cerekiew, Raciborska 3 - 2 sztuki
Kędzierzyn-Koźle, Piastowska 38/1 - brak zdrapek (dokładnie przeszukane)
Kędzierzyn-Koźle, Pamięci Sybiraków 1 - brak zdrapek (punkt zlikwidowany)
Kędzierzyn-Koźle, Piotra Skargi 23 - 6 sztuk
Kędzierzyn-Koźle, Kozielska 7 - brak zdrapek (dokładnie przeszukane)
Kędzierzyn-Koźle, Karola Miarki 1 - brak zdrapek (dokładnie przeszukane (
Kędzierzyn-Koźle, Tuwima 22/1 - brak zdrapek
Tarnowskie Góry, Armii Krajowej 1 - 10 sztuk
Nowe Chechło, Lasowicka 52 - brak zdrapek
Tąpkowice, Zwyciestwa 3 - 7 sztuk
Będzin, Sznajdera 1 - brak zdrapek
Czeladź, Wiosenna 29 - brak zdrapek
Sosnowiec, Słoneczna 14 - 2 sztuki
Katowice, Beskidzka 1 - nie ma tu żadnego punktu
Katowice, Plac Wyzwolenia 7 - 10 sztuk
Katowice, Przyjazna 30 - nie ma tu żadnego punktu, ale w okolicy znalazłem salonik KOLPORTER w którym BRAK ZDRAPEK
Katowice, Samsonowicza 25 - 20 sztuk
Katowice, Radockiego 150 - 10 sztuk
Katowice, Łętowskiego 34A - punkt dniagość dzwoni do szefowej w zabce... gadaja gadaja, po czym sie rozlacza i mówi mi w odpowiedzi na to czy ją mają NIE WIEMY
jak widzę gościa jako sprzedawcę w żabce t9 za kazdym razem czuję że wizyta skończy się na takim poziomie
co za tłuk
Katowice, Północna 32 - następna gwiazda co szuka widzianej własnymi oczami zdrapki wśród małych zdrapek, a z tyłu nie może i nie wie czy może sprzedawać. Tfu je**** żabki
Katowice, Zadole 24-26 - brak zdrapek
Katowice, Panewnicka - 3 sztuki (zniknęło z mapy w momencie gdy tu jestem... zastanawiajace)
Katowice, Boya Żeleńskiego - brak zdrapek
Punkt był naniesiony w oddziale Kraków ale prawidłowym oddziałem jest oddział Bydgoszcz. Już poprawiłem punkt na mapie.
Poza małym procentem od bańki - głównie chodzi o to, że mam w tym tygodniu jeszcze czas na polowanie, a swoich środków już nie zamierzam inwestować. BARDZO zależy mi na tym, aby bańka nie została w TS, więc poza tym małym procentem i pokryciem kosztów paliwa -> właśnie to jest powodem dla którego to robię. Po dzisiejszym tripie powiem Wam szczerze, że na Śląsku już też bardzo ciężko jest dostać tą zdrapę.
Jestem ciekaw, co w tych wioseczkach się schowało, bo nie ukrywam miałem się tam wybierać, ale jakoś nie było kiedy.jankiel50 pisze: ↑03 sty 2023, 18:26Poza małym procentem od bańki - głównie chodzi o to, że mam w tym tygodniu jeszcze czas na polowanie, a swoich środków już nie zamierzam inwestować. BARDZO zależy mi na tym, aby bańka nie została w TS, więc poza tym małym procentem i pokryciem kosztów paliwa -> właśnie to jest powodem dla którego to robię. Po dzisiejszym tripie powiem Wam szczerze, że na Śląsku już też bardzo ciężko jest dostać tą zdrapę.
Dodano po 4 minutach 21 sekundach:
Jutro do uzupełnienia brakujących 30 sztuk zamierzam jeszcze sprawdzić:
Bojszowy, Gaikowa 1
Wola, Górnicza 28A
Wola, Brzozowa 12
Miedźna, Bieruńska 24E
i ewentualnie Bestwina, Krakowska 122
Takie wioseczki zazwyczaj coś kryją![]()
Wola, Brzozowa 12 wyczyściłem w sobotę, o czym pisałem. Jutro rano będę w Bojszowach na Gaikowej, resztę zostawiam Tobie
Daj znać jak będę mógł ściągnąć te punkty z mapy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości