Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Zgadza sie powinno byc ok. 10000 po 25zl. Jest nadwyżka wygranych po 25 która wynika z tego ze to najniższy stopień wygranej i ludzie nie kwapią sie wymieniać takiej drobnicy. Ten stopien byl w najwiekszej ilosci wiec i byl najbardziej narazony na takie przypadki jak zniszczenie czy zgubienie losu. Dlatego ja się opieram zawsze na stopniach ze środka tabeli bo są najbliższe prawdy. W tym przypadku wyznacznikiem są nagrody po 200 i 300 zł.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ok, dzięki za info. Szansa 1:45 tys lepiej brzmi 

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Co my będziemy robili od czwartku jak wątek pojdzie do zdrapek archiwialnych 

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Zasadzimy się na Pełny Portfel - ta są dwie bańki

Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
Dlaczego 1 : 45 tys -skąd te dane ?
Na stronie Jakazdrapka.pl jest info ,że zostało 58 821 losów .
Krakuska - świruska

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Minus taki ze Pełny Portfel to trzeba patrzeć na przedział a ŚO nie. Bierzesz jak leci. Do tego Cała paczka Pełny portfel to tak 3 paczki ŚO.
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Na dzisiaj mam dwie ciekawe historie z polowania
1) Pierwsza jest ŚO? Tak ale do zdania... OK kończy się ale 11 Proszę Pani biorę wszystkie. Aha po czym wyciąga całą paczkę myślę super. Ale kobieta kontynuuję temat i mówi że pojedynczej z paczki by nie sprzedała bo lotto by nie zabrało, tylko ją obciążyło. Więc ciągnę wątek to mówi Pani że jakby zostało 9szt to obciążą Panią? Tak. I tu moje pytanie do lepiej się orientujących Moim zdaniem coś pomieszała. Wydaje mi się, że czy zostanie im 4 paczki czy 3szt lotto tak samo zabierze. Może myli temat ze źle nabitymi lub zgubionymi. Proszę o rozwinięcie wątku lepiej znających temat.
2) Wpadam do punktu jest ŚO nie ma... Na pewno? BIORĘ WSZYSTKIE... Ok znalazła się jedna szt po długich poszukiwaniach, czekała chyba na Pana. Po czym otrzymuję tak zajechaną zdrapkę że aż oczy mi się zaświeciły. Myślę sobie tak nadszarpnięta czasem czyli długo nią obracali. Wychodzę patrzę na zegarek 13:13 wiem wiem pierwsze co... TAK tu będzie milion... - niestety pusta
Mam do wydrapania jeszcze około 40szt dam znać o wynikach jak będą ponad przeciętną.
1) Pierwsza jest ŚO? Tak ale do zdania... OK kończy się ale 11 Proszę Pani biorę wszystkie. Aha po czym wyciąga całą paczkę myślę super. Ale kobieta kontynuuję temat i mówi że pojedynczej z paczki by nie sprzedała bo lotto by nie zabrało, tylko ją obciążyło. Więc ciągnę wątek to mówi Pani że jakby zostało 9szt to obciążą Panią? Tak. I tu moje pytanie do lepiej się orientujących Moim zdaniem coś pomieszała. Wydaje mi się, że czy zostanie im 4 paczki czy 3szt lotto tak samo zabierze. Może myli temat ze źle nabitymi lub zgubionymi. Proszę o rozwinięcie wątku lepiej znających temat.
2) Wpadam do punktu jest ŚO nie ma... Na pewno? BIORĘ WSZYSTKIE... Ok znalazła się jedna szt po długich poszukiwaniach, czekała chyba na Pana. Po czym otrzymuję tak zajechaną zdrapkę że aż oczy mi się zaświeciły. Myślę sobie tak nadszarpnięta czasem czyli długo nią obracali. Wychodzę patrzę na zegarek 13:13 wiem wiem pierwsze co... TAK tu będzie milion... - niestety pusta

Mam do wydrapania jeszcze około 40szt dam znać o wynikach jak będą ponad przeciętną.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Druga sytuacja często się zdarza w sklepach gdzie lotto jest dodatkiem, a dla pracownika zazwyczaj utrapieniem, a zdrapki są trzymane w jakichś szufladach gdzie ledwo się mieszczą.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Ja kiedyś w jakim warzywniaku dostałem podartą zdrapkę naprawioną zszywaczem :D
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Są kolektury które nie mają możliwości zwracania napoczętych paczek więc jak sprzedawca otworzy paczkę, sprzeda 1 los do środy do pozostałe 9 mu zostanie to będzie musiał sam zakupić resztę.dip54 pisze: ↑09 sty 2023, 16:07kobieta kontynuuję temat i mówi że pojedynczej z paczki by nie sprzedała bo lotto by nie zabrało, tylko ją obciążyło. Więc ciągnę wątek to mówi Pani że jakby zostało 9szt to obciążą Panią? Tak. I tu moje pytanie do lepiej się orientujących Moim zdaniem coś pomieszała. Wydaje mi się, że czy zostanie im 4 paczki czy 3szt lotto tak samo zabierze. Może myli temat ze źle nabitymi lub zgubionymi. Proszę o rozwinięcie wątku lepiej znających temat.
PS. Dopiero wróciłem do domu i muszę ogarnąć kilka rzeczy zanim policzę ile udało się uzbierać więc proszę o chwilę cierpliwości

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)