Wingo [400]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Luna_83
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Wingo [400]
I ja lubię WinGo,dzisiaj nawet kupiłam jedną sztukę ale jak zwykle pusta-numer 077 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jedna nr.22 pusta.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Odwiedziłem ostatnio po dłuższym czasie kilka znajomych kolektur w Lublinie. Wszędzie padła ta sama opinia, jak tutaj na forum, jaka zdrapka najwolniej i najgorzej się sprzedaje?WINGO. Jako, że będę pisał i tak do TS, zapytam czy są zadowoleni ze sprzedaży tej zdrapki i czy jest w planie III edycja, czy może coś innego?W Naszej ankiecie na poprzednim forum, które zdrapki z dawniejszych czasów powinno powrócić, oprócz Kopalni ... po 2, która ma powrócić, i Szybkiego 100, które może kiedyś powróci, ale pewnie ze zmienioną tabelą wygranych, w TOP 3 była też zdrapka po 3zł, tj. Bitwa Morska, argument przeciw ze strony TS był, że ta zdrapka nie zostanie przywrócona, bo... słabo się sprzedawała, to co powiedzieć o WINGO?! Podniosę ten argument, może akurat chociaż zmusi ich to do myślenia. Czy chcielibyście w ogóle jakąś zdrapkę, jako zamiennik WINGO? a jak tak to jaką za 3zł?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
mi by pasowało dawne 'XINGO', byla ciekawsza niz wingo i chcialbym ja zobaczyc w odswiezonej wersji 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja bym ich cisnął o przywrócenie bitwy morskiej bo jakość tabeli wpisywała się w jakość tych które są teraz i jestem pewien że szybko by zeszła gdyż dzisiaj wszystkie najgorsze buble się sprzedają (oprócz wingo) to bitwę by ludzie kupili z pocałowaniem ręki i do tego jest teraz tzw. szał na zdrapki i mimowolnie by sprzedała w krócej niż rok. O jej sprzedaż się nie boję, jedyna przeszkoda to licencja na której ta zdrapka była i TS by musiał ponownie ją wykupić.
Jeśli nie bitwa morska to uwielbiane przeze mnie xingo, które jest ich własnym pomysłem i licencji nie trzeba wykupywać, ale xingo moim zdaniem miało najbardziej korzystną tabelę spośród wszystkich zdrapek i przez to raczej nie przywrócą.
Trzecia możliwość to domino, o ile ktoś tę zdrapkę jeszcze pamięta. Było dużo wgranych po 45zł i 50zł ale mniejsze i większe chyba nie zachwycały> Może gdyby przypomnieć TS tę zdrapki to może by się pokusili o jej wznowienie. I tu jak w powyższych pewnie jest ten sam problem, że kiedyś się słąbo sprzedawała i tym się wykręcają by jej nie wznawiać a w rzeczywistości dzisiaj rozeszłaby się jak ciepłe bułeczki.
Punkt 4, jesli nie wznawiać to wprowadzić nową zdrapkę z labiryntem, który ostatnimi czasy jest bardzo popularny w zagranicznych loteriach np. PAC-MAN
Jeśli nie bitwa morska to uwielbiane przeze mnie xingo, które jest ich własnym pomysłem i licencji nie trzeba wykupywać, ale xingo moim zdaniem miało najbardziej korzystną tabelę spośród wszystkich zdrapek i przez to raczej nie przywrócą.
Trzecia możliwość to domino, o ile ktoś tę zdrapkę jeszcze pamięta. Było dużo wgranych po 45zł i 50zł ale mniejsze i większe chyba nie zachwycały> Może gdyby przypomnieć TS tę zdrapki to może by się pokusili o jej wznowienie. I tu jak w powyższych pewnie jest ten sam problem, że kiedyś się słąbo sprzedawała i tym się wykręcają by jej nie wznawiać a w rzeczywistości dzisiaj rozeszłaby się jak ciepłe bułeczki.
Punkt 4, jesli nie wznawiać to wprowadzić nową zdrapkę z labiryntem, który ostatnimi czasy jest bardzo popularny w zagranicznych loteriach np. PAC-MAN
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Osobiście uważam że zdrapki za 3 zł powinny zniknąć bo formulę mają kiepską.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Jak będziesz do nich pisał, to zapytaj czy mają w planach Maxi Cash'a za dyszkę? Przyciśnij ich również w temacie tej zdrapkiMorrison44 pisze: ↑09 paź 2018, 20:31Jako, że będę pisał i tak do TS, zapytam czy są zadowoleni ze sprzedaży tej zdrapki i czy jest w planie III edycja, czy może coś innego?

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Pytałem o to niedawno, pisałem o 250.000 w Banku, wklejam odpowiedź:
"Jest bardzo duża szansa na powrót zdrapki 250.000 W BANKU w I połowie 2019. Co do MAXI CASH to nie ma pewności, raczej tylko jako jedna z opcji na 2019." To jest sprzed 3 tygodni wiadomość, ale zapytam raz jeszcze, nie ma problemu.
"Jest bardzo duża szansa na powrót zdrapki 250.000 W BANKU w I połowie 2019. Co do MAXI CASH to nie ma pewności, raczej tylko jako jedna z opcji na 2019." To jest sprzed 3 tygodni wiadomość, ale zapytam raz jeszcze, nie ma problemu.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ciekawe kiedy w koncu zlikwidują te zwroty w zdrapkach bo na tej ogromnej ilosci zwrotow tracą aby inne stopnie wygranych... Albo wprowadzą zdrapkę bez zwrotow...
-
- Świeżak
- Kontakt:
Mi ta zdrapka odpowiada chociaż nie osiągam w niej jakiś spektakularnych wyników. Jest ciekawsza od tych zwykłych liczbowych. A ta zdrapka XINGO, w którym roku była? Wtedy jeszcze nie drapałem a jestem ciekawy jak wyglądała.