Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Ja również urządziłem sobie polowanie (dziekuje za mapke troche ułatwia )
Poprosiłem osobę o kupno zdrapek w jej okolicy i tak odwiedziła następujące pkt :
-Ząbkowice Śląskie Wrocławska 15 nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie Osiedle XX-lecia nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie 1-go Maja nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie Ziębicka 49 było 5 wszystkie kupione będą jutro zdrapane
Dzisiaj korzystając z czasu wybrałem sie sam
-Brzyska 52 nie było żadnej
-Jasło Mickiewicza 108B nie było żadnej
-Gorlice Mickiewicza 22 nie było żadnej
-Gorlice Michalusa 10 (lokal z prasą) było 3 pełne paczki kupione wszystkie bilans 475zł największa wygrana w pojedynczej zdrapce 200zł
-Gromnik Krynicka 47 nie było żadnej pani zareagowała dziwnie bo sie uśmiechnęła wiedziała o jaką chodzi po czym stwierdziła że nie ma i nigdy takiej nie mieli .
Cóż powiem wam jedno ciężko sie z sprzedawcami dogadać przynajmniej mam takie wrażenie bo wydaje mi sie ze na tyle pustych pkt ktoś miał większą ilość ale nie chciał mówić
Dodano po 2 minutach 22 sekundach:
Przy okazji pytanie jak czytać tą mapkę patrzeć tylko na ostatni dostępny stan losów czy pozostałe dopóki są nie są sprawdzone ewentualnie wykasowane ?
Poprosiłem osobę o kupno zdrapek w jej okolicy i tak odwiedziła następujące pkt :
-Ząbkowice Śląskie Wrocławska 15 nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie Osiedle XX-lecia nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie 1-go Maja nie było żadnej
-Ząbkowice Śląskie Ziębicka 49 było 5 wszystkie kupione będą jutro zdrapane
Dzisiaj korzystając z czasu wybrałem sie sam
-Brzyska 52 nie było żadnej
-Jasło Mickiewicza 108B nie było żadnej
-Gorlice Mickiewicza 22 nie było żadnej
-Gorlice Michalusa 10 (lokal z prasą) było 3 pełne paczki kupione wszystkie bilans 475zł największa wygrana w pojedynczej zdrapce 200zł
-Gromnik Krynicka 47 nie było żadnej pani zareagowała dziwnie bo sie uśmiechnęła wiedziała o jaką chodzi po czym stwierdziła że nie ma i nigdy takiej nie mieli .
Cóż powiem wam jedno ciężko sie z sprzedawcami dogadać przynajmniej mam takie wrażenie bo wydaje mi sie ze na tyle pustych pkt ktoś miał większą ilość ale nie chciał mówić
Dodano po 2 minutach 22 sekundach:
Przy okazji pytanie jak czytać tą mapkę patrzeć tylko na ostatni dostępny stan losów czy pozostałe dopóki są nie są sprawdzone ewentualnie wykasowane ?
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Ja piszę o otwartych paczkach. @dip54 pisał o ostatniej sztuce, więc nie dziwię się że mogła wyglądać nieciekawie.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
6 Inni to lubia
Dzisiejsze polowanie:
11 pełnych paczek [2 paczki na zdjęciu są jeszcze z soboty]
61 sztuk luzem
Jeżeli ktoś z Was zapisywał się na paczkę/i to:
- dostał wiadomość że zakwalifikował się do X paczek lub,
- dostał wiadomość że nie starczyło pełnych paczek i ma możliwość wzięcia odpowiednika w zdrapkach z różnych paczek lub,
- nie dostał wiadomości jeżeli zabrakło i pełnych paczek i losów luzem w takim wypadku jeżeli inne osoby będą rezygnować ze zdrapek z różnych paczek lub ci co mają pełne paczki nie dadzą znaku życia to będę pisał do tych osób które nie dostały żadnej wiadomości czy chcą je przejąć.
11 pełnych paczek [2 paczki na zdjęciu są jeszcze z soboty]
61 sztuk luzem
Jeżeli ktoś z Was zapisywał się na paczkę/i to:
- dostał wiadomość że zakwalifikował się do X paczek lub,
- dostał wiadomość że nie starczyło pełnych paczek i ma możliwość wzięcia odpowiednika w zdrapkach z różnych paczek lub,
- nie dostał wiadomości jeżeli zabrakło i pełnych paczek i losów luzem w takim wypadku jeżeli inne osoby będą rezygnować ze zdrapek z różnych paczek lub ci co mają pełne paczki nie dadzą znaku życia to będę pisał do tych osób które nie dostały żadnej wiadomości czy chcą je przejąć.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Krosno Odrzańskie możesz usunąć z mapy (nie ma i Panie były kompetentne i kumate, w dodatku dwie
) Kościuszki 21 w Słubicach wykupiłem wszystkie 10 szt, to też można skasować. Na Krótkiej 7 w Słubicach (Lewiatan) babka się zaklinała, że nie ma (choć tam też widnieje 10 szt i pewnie ma gdzieś skitraną nierozpieczętowaną paczkę...) W Lubniewicach byłem, ale już niestety "pocałowałem klamkę" - może jutro jeszcze zrobię podejście. Ogółem Zrobiłem jakieś milion kilometrów, nabyłem tylko jedną paczkę. Zaraz zdrapię i dam znać co było. Całe szczęście w nieszczęściu, że lubię podróżować po regionie.
Noo i może coś się wydrapie.
Wszak nadzieję trzeba zawsze mieć. 
Dodano po 20 minutach 25 sekundach:
A, że tak jeszcze zapytam, zanim sprawdzę tę paczkę... Czy jest możliwe, a jeśli tak, to jak bardzo prawdopodobne, że przedłużą sprzedaż tej zdrapki? Bo coś mi świta, że chyba kiedyś też wydłużyli sprzedaż jakiejś jednej parę lat temu, ale nie wiem już czy dobrze pamiętam, czy może coś mi się pomyliło i zmyślam.

A, że tak jeszcze zapytam, zanim sprawdzę tę paczkę... Czy jest możliwe, a jeśli tak, to jak bardzo prawdopodobne, że przedłużą sprzedaż tej zdrapki? Bo coś mi świta, że chyba kiedyś też wydłużyli sprzedaż jakiejś jednej parę lat temu, ale nie wiem już czy dobrze pamiętam, czy może coś mi się pomyliło i zmyślam.

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
jozinzbazin pisze: ↑09 sty 2023, 20:49Krosno Odrzańskie możesz usunąć z mapy (nie ma i Panie były kompetentne i kumate, w dodatku dwie) Kościuszki 21 w Słubicach wykupiłem wszystkie 10 szt, to też można skasować. Na Krótkiej 7 w Słubicach (Lewiatan) babka się zaklinała, że nie ma (choć tam też widnieje 10 szt i pewnie ma gdzieś skitraną nierozpieczętowaną paczkę...) W Lubniewicach byłem, ale już niestety "pocałowałem klamkę" - może jutro jeszcze zrobię podejście. Ogółem Zrobiłem jakieś milion kilometrów, nabyłem tylko jedną paczkę. Zaraz zdrapię i dam znać co było. Całe szczęście w nieszczęściu, że lubię podróżować po regionie.
Noo i może coś się wydrapie.
Wszak nadzieję trzeba zawsze mieć.
A, że tak jeszcze zapytam, zanim sprawdzę tę paczkę... Czy jest możliwe, a jeśli tak, to jak bardzo prawdopodobne, że przedłużą sprzedaż tej zdrapki? Bo coś mi świta, że chyba kiedyś też wydłużyli sprzedaż jakiejś jednej parę lat temu, ale nie wiem już czy dobrze pamiętam, czy może coś mi się pomyliło i zmyślam.![]()
Nie przedłużą bo mały nakład został i milion
Jak Pisał grzybek to będzie pierwszy raz jak nie została wypłacona wygrana milion złotych
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
No i 1x 100 (DDD) i 2x 25 (MMM). Nieciekawie.
Numer paczki jakby kogoś interesowało to 115474. Jutro jeszcze może zajrzę ponownie do tych Lubniewic i mooże też zajrzę do Skwierzyny. Tam podobnież 44 sztuki są... Trochę strach wykupić wszystkie, ale raz się żyje... Wizja bańki jest niezwykle kusząca.

-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Termin sprzedaży powinen być wydłużony skoro są punkty, które mają tą zdrapkę, a nie mogą jej sprzedać z powodów "technicznych"...
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ts nie przedłuży tej zdrapki Przecież 1MLN piechotą nie chodzi Zawsze zostaje Im do rocznej puli zysku 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zaktualizowałem mapę o świeże dane z oddziału Wrocław
Przypominam link: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Przypominam link: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)