Krzyżówka XXL [638]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [638]
Faktycznie żal że wygrane lądują w koszu jedyny pozytyw że teraz więcej osób korzysta z czytnika 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Można prosić o miejscowość z zaistniałą sytuacją?Mamusia73 pisze: ↑16 sty 2023, 20:13Dziś uczestniczyłam w takiej oto sytuacji z Krzyżówką XXL w roli głównej. Przyszłam sobie do punktu lotto w kiosku opodal mego domu. Wraz ze mną weszła babeczka tak na oko 65+ . Ja wybieram krzyżówki, a ona podaje swoją krzyżówkę do sprawdzenia pod czytnik, bo wydrapała pierwszą i wychodzi jej, że wygrała 1.000zł. Sprzedawczyni sprawdza i wyświetla się komunikat, że wygrana do odbioru w oddziale. Babeczka obruszona, że przecież tysiak to sprzedawczyni może jej przecież wypłacić i do oddziału nie musi jechać. Poprosiłam ową Panią by pokazała tę zdrapkę. Nie wydrapała dwóch następnych krzyżówek, ani bonusa. Mówię jej, że skoro jest taki komunikat, to albo ma 5.000zł, albo 20.000zł, albo główną. Babeczka nie chce uwierzyć. Tłumaczę jej kilka razy, żeby do niej dotarło. Przede wszystkim proszę, by schowała tę zdrapkę, żeby się jej nie zgubiła. W końcu babka przytomnieje i mówi, że głównej to ona nie ma. Pytam skąd ma pewność- skoro całej nie zdrapała ( kontrolne były różne). A ona na to, że była przy sprawdzaniu głównej wygranej, jaką wygrał jakiś mężczyzna w tamtym roku w naszym mieście. Ponoć przy sprawdzaniu zdrapki pod czytnikiem rozległa się melodia.
Tak czy owak pierwszy raz w życiu na własne oczy widziałam zdrapkę z większą wygraną. Nie wiem tylko jaka była jej wysokość, ale jestem pewna, że niedługo będzie wisiało takie info na drzwiach tego punktu.
Wszystkim życzę takich wygranych!
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A tu Pani niemłoda i widać miała więcej rozwagi, niż ci co zdrapki w kosz wrzucają
Dodano po 18 sekundach:
IławaPatrysMM pisze: ↑16 sty 2023, 21:17Można prosić o miejscowość z zaistniałą sytuacją?Mamusia73 pisze: ↑16 sty 2023, 20:13Dziś uczestniczyłam w takiej oto sytuacji z Krzyżówką XXL w roli głównej. Przyszłam sobie do punktu lotto w kiosku opodal mego domu. Wraz ze mną weszła babeczka tak na oko 65+ . Ja wybieram krzyżówki, a ona podaje swoją krzyżówkę do sprawdzenia pod czytnik, bo wydrapała pierwszą i wychodzi jej, że wygrała 1.000zł. Sprzedawczyni sprawdza i wyświetla się komunikat, że wygrana do odbioru w oddziale. Babeczka obruszona, że przecież tysiak to sprzedawczyni może jej przecież wypłacić i do oddziału nie musi jechać. Poprosiłam ową Panią by pokazała tę zdrapkę. Nie wydrapała dwóch następnych krzyżówek, ani bonusa. Mówię jej, że skoro jest taki komunikat, to albo ma 5.000zł, albo 20.000zł, albo główną. Babeczka nie chce uwierzyć. Tłumaczę jej kilka razy, żeby do niej dotarło. Przede wszystkim proszę, by schowała tę zdrapkę, żeby się jej nie zgubiła. W końcu babka przytomnieje i mówi, że głównej to ona nie ma. Pytam skąd ma pewność- skoro całej nie zdrapała ( kontrolne były różne). A ona na to, że była przy sprawdzaniu głównej wygranej, jaką wygrał jakiś mężczyzna w tamtym roku w naszym mieście. Ponoć przy sprawdzaniu zdrapki pod czytnikiem rozległa się melodia.
Tak czy owak pierwszy raz w życiu na własne oczy widziałam zdrapkę z większą wygraną. Nie wiem tylko jaka była jej wysokość, ale jestem pewna, że niedługo będzie wisiało takie info na drzwiach tego punktu.
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mnie kiedyś starsza kobieta zapytała czy w zdrapce Na Dobry Rok trzeba mieć takie same kwoty w 12 polachMamusia73 pisze: ↑16 sty 2023, 20:13Dziś uczestniczyłam w takiej oto sytuacji z Krzyżówką XXL w roli głównej. Przyszłam sobie do punktu lotto w kiosku opodal mego domu. Wraz ze mną weszła babeczka tak na oko 65+ . Ja wybieram krzyżówki, a ona podaje swoją krzyżówkę do sprawdzenia pod czytnik, bo wydrapała pierwszą i wychodzi jej, że wygrała 1.000zł. Sprzedawczyni sprawdza i wyświetla się komunikat, że wygrana do odbioru w oddziale. Babeczka obruszona, że przecież tysiak to sprzedawczyni może jej przecież wypłacić i do oddziału nie musi jechać. Poprosiłam ową Panią by pokazała tę zdrapkę. Nie wydrapała dwóch następnych krzyżówek, ani bonusa. Mówię jej, że skoro jest taki komunikat, to albo ma 5.000zł, albo 20.000zł, albo główną. Babeczka nie chce uwierzyć. Tłumaczę jej kilka razy, żeby do niej dotarło. Przede wszystkim proszę, by schowała tę zdrapkę, żeby się jej nie zgubiła. W końcu babka przytomnieje i mówi, że głównej to ona nie ma. Pytam skąd ma pewność- skoro całej nie zdrapała ( kontrolne były różne). A ona na to, że była przy sprawdzaniu głównej wygranej, jaką wygrał jakiś mężczyzna w tamtym roku w naszym mieście. Ponoć przy sprawdzaniu zdrapki pod czytnikiem rozległa się melodia.

Miała tylko w jednym 100 i 100 i chciała zdrapkę wyrzucić

Krakuska - świruska

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To jednego skanu jakby nie było, bo wrzucili dwa te same skany z Sieradza i Liszek.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Takie same wygrane w jeden dzień to coś nie tak
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
U mnie wczoraj na 2szt z nr 09 i 10 cale okragle0 

-
- Cwaniak