Dodano po 45 sekundach:
Spodobał mi się ten numer paczki
Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
Też wolę starsze zdrapki. Nowości to tak okazjonalnie jak mnie coś najdzie. Teraz kupuje 500 w Banku i Wielką Krzyżówkę. W grze też są Mega Linie i Krzyżówka XXLsk8erboy26 pisze: ↑11 mar 2023, 19:51Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
I Kalendarz bo mam przedzialy 005xxx więc to ruszę jeszcze
Tyle że jakieś marne paczki ostatnio trafiają w moje okolice. Najwiecej to 100 i niższe. Mogli by coś podesłać grubszegoAnatra pisze: ↑11 mar 2023, 19:59Też wolę starsze zdrapki. Nowości to tak okazjonalnie jak mnie coś najdzie. Teraz kupuje 500 w Banku i Wielką Krzyżówkę. W grze też są Mega Linie i Krzyżówka XXLsk8erboy26 pisze: ↑11 mar 2023, 19:51Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
I Kalendarz bo mam przedzialy 005xxx więc to ruszę jeszcze![]()
NDR trzeba coś przed majem wykupić. Kalendarz jak nie ma daty to po sztuce może skubać.sk8erboy26 pisze: ↑11 mar 2023, 19:51Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
Zdrapka ma swoje planowane zakończenie 12.04STUMPY21 pisze: ↑11 mar 2023, 23:06NDR trzeba coś przed majem wykupić. Kalendarz jak nie ma daty to po sztuce może skubać.sk8erboy26 pisze: ↑11 mar 2023, 19:51Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
A to pozamiatanePatrysMM pisze: ↑12 mar 2023, 19:44Zdrapka ma swoje planowane zakończenie 12.04STUMPY21 pisze: ↑11 mar 2023, 23:06NDR trzeba coś przed majem wykupić. Kalendarz jak nie ma daty to po sztuce może skubać.sk8erboy26 pisze: ↑11 mar 2023, 19:51
Wiesz, raczej chyba nie wpadnie ta główna bo bedziedzie jak z ŚO, wszyscy się najaraliśmy i lipa wyszła więc teraz wiem że lepiej to na spoko potraktować niż wydać w diabły kasy, co urobię na innych to 50% przeznaczę na NDR resztę na starocie dopóki będą, w Grubym Cashu są 2 po 10.000, EP jest godna uwagi czy Mega Pensja więc może to też poskubię
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości