Moje Gadżety Lotto
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Moje Gadżety Lotto
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
A big dream to travel far...
-
- Cyc
- Kontakt:
Od jutra nowe gratisy w lotto, przy zakupie Ekspres Losów za minimum 30 zł w gratisie otrzyma się magnes na lodówkę, a od 19.06 breloczek z logo Ekspres Losów
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Takie cuś i nawet fragmenty drapka widać. (Nie lustrrko- choć lusterko też mam od kolektorki)
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
A co to cuś jest?
Niezidentyfikowany obiekt leżący
Z 15 notesików od expres losów i dwa breloki mam
kaska też jakaś wpadła...

Z 15 notesików od expres losów i dwa breloki mam

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Witam,
ja nie wiem jak to jest z tymi gadżetami. Ja dostałam tylko raz brelok kulkę (który bardzo mnie ucieszył). I dała mi go Pani, u której kilkakrotnie poszukiwałam Świątecznego Odliczania, pomimo tego że nie kupowałam u niej specjalnie dużo produktów, bo ŚO nie było.
A w innych punktach nic nigdy nie dostałam, chociaż czasami zostawiałam tam po 700 zł i więcej na zdrapki. Lotto powinno być trochę bardziej uczciwe i zrobić jakąś kartę lojalnościową, na której się będzie zbierać punkty i wymieniać na konkretne nagrody.
Albo powinno być oficjalnie na stronie „kup (dajmy ma to) Lotto z plusem za minimum 200 zł a dostaniesz kubek z logo. Żeby było wiadomo, że się należy. A nie, że wszystko jest zależne od widzimisie kolektora.
Bo u mnie niestety kolektorzy nie dają gadgetów nawet przy dużych zakupach…
A później można kupić gadgety na olx…
ja nie wiem jak to jest z tymi gadżetami. Ja dostałam tylko raz brelok kulkę (który bardzo mnie ucieszył). I dała mi go Pani, u której kilkakrotnie poszukiwałam Świątecznego Odliczania, pomimo tego że nie kupowałam u niej specjalnie dużo produktów, bo ŚO nie było.
A w innych punktach nic nigdy nie dostałam, chociaż czasami zostawiałam tam po 700 zł i więcej na zdrapki. Lotto powinno być trochę bardziej uczciwe i zrobić jakąś kartę lojalnościową, na której się będzie zbierać punkty i wymieniać na konkretne nagrody.
Albo powinno być oficjalnie na stronie „kup (dajmy ma to) Lotto z plusem za minimum 200 zł a dostaniesz kubek z logo. Żeby było wiadomo, że się należy. A nie, że wszystko jest zależne od widzimisie kolektora.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kiedyś wstawiałem zdjęcia jak wyglądał żółty żeton TS, dzisiaj znalazłem tylko lub aż zdjęcie żetonu niebieskiego.
- Załączniki
-
- zeton_niebieski.jpg (25.52 KiB) Przejrzano 11030 razy
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Są takie promocje i oficjalne informacje. Na przykład było żeby założyć kartę na automaty lotto i dostawało się kubek. Ostatnio była promocja żeby kupić pakiet ekspres losów i dostawało się gadżet.Madziara pisze: ↑02 lip 2023, 7:29
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
gdziemojepiwo pisze: ↑18 lip 2023, 21:08Są takie promocje i oficjalne informacje. Na przykład było żeby założyć kartę na automaty lotto i dostawało się kubek. Ostatnio była promocja żeby kupić pakiet ekspres losów i dostawało się gadżet.
A skąd się o tym dowiadujecie? Ja ostatnio znalazłam zdrapkę premia, a jest Ona coraz rzadziej spotykana, (jest to jedna z moich ulubionych zdrapek) to kupiłam 38 szt. Wydane 190zl a nawet loteriady mi nie dali. Żenada
A jakbym wcześniej skojarzyła fakty, to bym powiedziała „proszę kasować po 2 sztuki” i wtedy powinna dostać 19x loteriadę. Ale niestety o wszystko trzeba prosić
- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Idzie takie jeszcze dostać w kolekturach

- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ja dziś dostałam brelok express losy