Zielona Pensja [637]
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Zielona Pensja [637]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nie za wiele ale na 3 sztuki nawet spoko, chyba w tej paczce 50 bedzie rozbite na 2x25 czyli coś jeszcze podbiorę bo zostalo z 30 sztuk
Dodano po 51 sekundach:
Aha w 15 był piątak
Dodano po 51 sekundach:
Aha w 15 był piątak
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:05:17 10:45:03Image taken on:17 maja 2023, 8:45Focus length:3.93 mmShutter speed:1/25 SecF-number:f/1.7ISO speed rating:250Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A920FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Spot
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Kupiłem ML i do tego 2 ZP z czego w jednej kolejne 50
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:05:27 08:04:44Image taken on:27 maja 2023, 6:04Focus length:3.93 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/1.7ISO speed rating:100Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A920FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Spot
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
4 Inni to lubia
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Znalazłem spożywczaka z resztką "Zielonej". Na 4 sztuki od nr 19 do 22 1x10 zł. Chyba dzisiaj wezmę pozostałe cztery,bo przedział dobry...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Był czas że zacząłem polować na nią jak i na Premię po czym się okazało że dowieźli i teraz obie zdrapki są dostępne praktycznie w bardzo wielu punktach i ludzie chyba nie szczególnie są chętni do ich kupna :-/
Nawiasem mówiąc byłem przekonany że w międzyczasie padnie tu choćby jedna główna. Czy to możliwe żeby w tak banalnej zdrapce mogły już zaginąć 2 czy nawet pozostałe 3 główne??? Ta zdrapka ma przecież jeszcze kod do sprawdzania wygranej. Jesli nie są w koszu to gdzie? W Zadupiu Wielkopolskim czy innych Wrąbczynkowskich Holendrach?
W sierpniu kończą się same atrakcyjne zdrapki Lotek, XXL, Zielona pensja i Premia. Te dwie pierwsze wiem że mogę sobie odpuścić, natomiast ZP i Premię że względu na dużą dostępność będe brał na razie po sztuce. Myślę że Wielkokrzyżówkowicze też powinni przerzucić trochę sił na sierpniowe zakończenia
Nawiasem mówiąc byłem przekonany że w międzyczasie padnie tu choćby jedna główna. Czy to możliwe żeby w tak banalnej zdrapce mogły już zaginąć 2 czy nawet pozostałe 3 główne??? Ta zdrapka ma przecież jeszcze kod do sprawdzania wygranej. Jesli nie są w koszu to gdzie? W Zadupiu Wielkopolskim czy innych Wrąbczynkowskich Holendrach?

W sierpniu kończą się same atrakcyjne zdrapki Lotek, XXL, Zielona pensja i Premia. Te dwie pierwsze wiem że mogę sobie odpuścić, natomiast ZP i Premię że względu na dużą dostępność będe brał na razie po sztuce. Myślę że Wielkokrzyżówkowicze też powinni przerzucić trochę sił na sierpniowe zakończenia

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Powiem Ci, że ja właśnie już od dłuższego czasu brałem po sztuce Zielonej Pensji oraz Premii, bo widzę, że u mnie jest tego sporo(z przewagą ZP) i to praktycznie w prawie każdym przypadku dobre przedziały. ZP jeszcze chyba trochę lepiej schodzi, przynajmniej na przykładzie kolektury którą najczęściej odwiedzam. Bo Premię jak zacząłem brać nową paczkę, to tylko ja kupowałem, a na kilkanaście sztuk miałem zaledwie dwie drobne wygrane. Dzisiaj do polowania na WK wziąłem w jednym miejscu po sztuce i podane przez panią obie wygrane i po dzisiejszym utopieniu na WK chwilowo skoncentruję się na tych zdrapkach za piątaka.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Szkoda, że jeszcze tak dużo ich jest w obiegu
1 150 000 to dużo… Za dużo jak na polowania i branie paczkami.
Chociaż zostały jeszcze 3 nagrody, to sporo jak na 13% pozostałego nakładu. A i zdrapka w przystępnej cenie. Za 30 zł ( czyli cenę Wielkiej Krzyżówki) można kupić 6 sztuk Zielonej Pensji.
Ja mam Wielkiej Krzyżówki już dosyć, do tej pory sprawdzam te, co kupiłam chyba miesiąc temu i miały różne kontrolne.
Mam nadzieję, że tak jak pisał Grzybek nagrody w Zielonej Pensji są „gdzieś w Zadupiu Wielkopolskim”
Jestem z Wielkopolski, bywam na Zadupiach, to i popytam o zdrapkę

Dodano po 15 minutach 56 sekundach:
Ok 1 083 000 szt zostało, coś mi się tabelki przestawiły:)
I jeszcze na plus można napisać, że gorący przedział jest poniżej 120 000, więc łatwo w kolekturze zerknąć na przedział. Jeden rzut oka i wiadomo:)

Chociaż zostały jeszcze 3 nagrody, to sporo jak na 13% pozostałego nakładu. A i zdrapka w przystępnej cenie. Za 30 zł ( czyli cenę Wielkiej Krzyżówki) można kupić 6 sztuk Zielonej Pensji.
Ja mam Wielkiej Krzyżówki już dosyć, do tej pory sprawdzam te, co kupiłam chyba miesiąc temu i miały różne kontrolne.
Mam nadzieję, że tak jak pisał Grzybek nagrody w Zielonej Pensji są „gdzieś w Zadupiu Wielkopolskim”

Jestem z Wielkopolski, bywam na Zadupiach, to i popytam o zdrapkę

I jeszcze na plus można napisać, że gorący przedział jest poniżej 120 000, więc łatwo w kolekturze zerknąć na przedział. Jeden rzut oka i wiadomo:)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W mojej okolicy brak...Madziara pisze: ↑23 lip 2023, 7:18Szkoda, że jeszcze tak dużo ich jest w obiegu![]()
Mam nadzieję, że tak jak pisał Grzybek nagrody w Zielonej Pensji są „gdzieś w Zadupiu Wielkopolskim”![]()
![]()
![]()
Jestem z Wielkopolski, bywam na Zadupiach, to i popytam o zdrapkę![]()
![]()
-
- Świeżak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
100 seta
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:07:24 16:28:58Image taken on:24 lip 2023, 14:28Focus length:1.57 mmShutter speed:1/99 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:AppleCamera-model:IPhone 13 ProExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern