Zagraniczne Zdrapki
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Zagraniczne Zdrapki
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W Hiszpanii sporo widziałem takich ulicznych punktów w stylu stolik bądź stojak ze zdrapkami, zwłaszcza na Teneryfie

- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zdrapki z Węgier, niestety mój znak zodiaku bez wygranej, ale fajna formuła zodiaka i to w opcji tych najtańszych - 3 pola gry w tym tez symbole.
kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
No i można. Ciekawy zodiak. Black Jack, piramida liczb, puzzle, skarb Atlantydy. 10 zdrapek na krzyż a dużo ciekawsze niż te u nas. W ogóle jak ktos pamieta to na Węgrzech Wielka czwórka miała więcej pól gry niż w pozostałych krajach.
Pamiętacie sukces Wielkiej Czwórki? Miało być więcej takich zdrapek sprzedawanych jednocześnie w kilku krajach i cisza od tamtej pory.
Pamiętacie sukces Wielkiej Czwórki? Miało być więcej takich zdrapek sprzedawanych jednocześnie w kilku krajach i cisza od tamtej pory.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Wielką Czwórkę pamiętam że była taka właśnie międzynarodowa ale szczegółów nie pamiętałam, że był jakiś bonus dla Węgrów. Ja bym chciała powrót bitwy morskiej, wingo, vegasa za 5, z otwieranymi okienkami nawet w wersji za 1zł i tej co szukało się plików i było dużo 500tek ale nazwy nie pamiętam
poniżej węgierski zodiak w wersji zdrapanej
kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Węgrzy na samym dole mieli jeszcze jedną grę i tam chyba za znalezienie flagi czy czegoś przysługiwała kwota podana w instrukcji. Niestety nie mam zdjęcia węgierskiej wersji bo praktycznie wszystkie materiały reklamowe związane z tą zdrapką TS usunął

Ja też chcę bitwę morską, wingo to może nie ale Xingo to już jak najbardziej (było więcej drapania i lepsze wygrane). Zdrapki za złotówkę z okienkami też był fajne. A ta za 5zł z okienkami to była podwójna kasa. Ja mam nadzieję że w przyszłym roku na 25 lat zdrapek zaskoczą czymś pozytywnie, powrót jakiś fajnych losów z 1, 2 lub 3 zł, dalej otwierane okienka, może zdrapka międzynarodowa.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
P.S. węgierskie zdrapki mają jeszcze "linie" na polu gry
Dodano po 17 minutach 1 sekundzie:
na stronie węgierskich loterii znalazłem czwórkę

Ja też chcę bitwę morską, wingo to może nie ale Xingo to już jak najbardziej (było więcej drapania i lepsze wygrane). Zdrapki za złotówkę z okienkami też był fajne. A ta za 5zł z okienkami to była podwójna kasa. Ja mam nadzieję że w przyszłym roku na 25 lat zdrapek zaskoczą czymś pozytywnie, powrót jakiś fajnych losów z 1, 2 lub 3 zł, dalej otwierane okienka, może zdrapka międzynarodowa.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
P.S. węgierskie zdrapki mają jeszcze "linie" na polu gry

Dodano po 17 minutach 1 sekundzie:
na stronie węgierskich loterii znalazłem czwórkę
-
- Cwaniak
- Kontakt:
pliki się szukało chyba w ,, 500 od ręki"kawka28 pisze: ↑10 sie 2023, 1:00Wielką Czwórkę pamiętam że była taka właśnie międzynarodowa ale szczegółów nie pamiętałam, że był jakiś bonus dla Węgrów. Ja bym chciała powrót bitwy morskiej, wingo, vegasa za 5, z otwieranymi okienkami nawet w wersji za 1zł i tej co szukało się plików i było dużo 500tek ale nazwy nie pamiętamponiżej węgierski zodiak w wersji zdrapanej
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Dokładnie, ale nie mogłam nazwy skojarzyć, ona była za 2 zł i był chyba taki przeskok że 4 pliki 8zł a 5 to 500.
kawka28
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tak, przeskok był ogromny z 8 zł na 500 zł.
Jednak przynamniej ja w tej zdrpace niemal seryjnie trafiąłem po 8 zł i dwa razy trafiłem 500 zł.
Na forum są skany.
Szkoda ze nie wznowili jej. TS chyba doszedł do wniosku ze za duzo dali wygrać i zdrpaa zbyt łatwa była jeśli chodzi o trafienie głównej
I szczerze powiem ze brakuje takiej zdrapki na rynku gdzie kwota głównej nie była by wielka ale z możliwością łatwego trafienia.
Jednak przynamniej ja w tej zdrpace niemal seryjnie trafiąłem po 8 zł i dwa razy trafiłem 500 zł.
Na forum są skany.
Szkoda ze nie wznowili jej. TS chyba doszedł do wniosku ze za duzo dali wygrać i zdrpaa zbyt łatwa była jeśli chodzi o trafienie głównej

I szczerze powiem ze brakuje takiej zdrapki na rynku gdzie kwota głównej nie była by wielka ale z możliwością łatwego trafienia.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Teraz ten format tj.wiecej wygranych ale mniejszych wprowadzili niby w ekspres losach choc do nich jakoś się nie przekonałam, wolę drapać.
kawka28