Wielka Krzyżówka [503]
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Chyba niedokładna ta mapka ,nie ma tam miejscowości Bełżyce a jest tam rozpoczęta paczka...sakeee pisze: ↑04 sie 2023, 13:19Na mapę dostępności dorzuciłem oddziały:damian07071990 pisze: ↑03 sie 2023, 18:08Nie jest to dziwne, ze spodziewałem się czegoś większego bo szansa jest duża , natomiast dziwi mnie Twój komentarz:)
- Koszalin
- Wrocław
- Lublin
- Kraków
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=11syI6VZ472NQFcc9PMDQtZEQI1g2Myo&ll=52.00918042468035%2C18.447860271298982&z=7
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Cześć, paczki są przerzucane między kolekturami stąd taka a nie inna sytuacja. Sam tego wczoraj doświadczyłem i kupiłem całą paczkę, która kilka dni temu trafiła tam z innej kolektury.
Czy jest szansa na aktualizację mapki? Interesuje mnie najbardziej woj. wielkopolskie i zachodniopomorskie.
Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy!
Czy jest szansa na aktualizację mapki? Interesuje mnie najbardziej woj. wielkopolskie i zachodniopomorskie.
Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy!

-
- Świeżak
- Kontakt:
Myślę że nie, ponieważ to sporo pracy dla twórcy
ale i tak chylę głowę na wkład jaki zrobil !
Bilans ostatniej paczki to 180zl. Udało się dostać jeszcze dwie pelne i z dwóch punktów 4szt i 6 szt
Dam znać co i jak

Bilans ostatniej paczki to 180zl. Udało się dostać jeszcze dwie pelne i z dwóch punktów 4szt i 6 szt
Dam znać co i jak

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Poznań mam nadzieję przyjdzie w poniedziałek, natomiast oddział Szczecin jest obecnie niedyspozycyjny (L4).Kukunamuniu pisze: ↑26 sie 2023, 14:50
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Też bardzo bym prosiła o aktualizację mapki na terenie śląska, bo gdzie jeżdżę i się pytam to nigdzie nie ma WK :/
Raz udało mi się zdobyć paczkę o pięknych numerach lecz oddała tylko 120 zł.
Raz udało mi się zdobyć paczkę o pięknych numerach lecz oddała tylko 120 zł.
-
- Cyc
- Kontakt:
Mi mapka bardzo pomogła. W kilkunastu kolekturach udało mi się łącznie kupić 76 sztuk. Bilans po wydrapaniu to -660 pln. Trzeba szukać dalej 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Niestety, ale w praktyce częściej się sprawdza, że ładne numery paczek nie oddają, znam z własnego doświadczenia

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Z własnego doświadczenia powiem że te zdrapki raczej w tych punktach na mapie są ale sprzedawcy o tym nie wiedzą

Podczas polowania na "Świąteczne Odliczanie" jak mi sprzedawcy mówili że "nie ma takich zdrapek" to ja odpowiadałem "a to ktoś musiał dopiero co przede mną kupić, jaka szkoda" i to była karta pułapka bo odpowiadali "paaaanie, tych zdrapek to już od roku nie mamy" a ja wtedy "to dziwne bo w Katowicach mi powiedzieli że jeszcze je u Was kupię. I nagle niespodzianka, ktoś zaczyna szukać i pełna paczka losów wyskakuje z sejfu czy szafy czy innej tam sterty papierów o których cały sklep zapomniał

Czasem żeby mi udowodnić że się mylę i nie mam racji drukowali mi wydruk z terminala ze stanem paczek i wtedy jak byk stała liczba paczek 1/2/3...

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nutaharion ma w zupełności rację. Ostatnio miałem taką sytuację na jednej stacji paliw z lotto , zgodnie z tym co mapka przedstawiała na stanie powinni mieć 21 szt , pani pokazała mi, że jedna jest tylko i nie ma już , powiedziałem żeby sprawdziła dokładnie bo wiem ze jest więcej , zaczęła szukać i wyjmować paczki z szafy na dole. I ot cała historia .Nutaharion pisze: ↑28 sie 2023, 15:50Z własnego doświadczenia powiem że te zdrapki raczej w tych punktach na mapie są ale sprzedawcy o tym nie wiedzą![]()
Podczas polowania na "Świąteczne Odliczanie" jak mi sprzedawcy mówili że "nie ma takich zdrapek" to ja odpowiadałem "a to ktoś musiał dopiero co przede mną kupić, jaka szkoda" i to była karta pułapka bo odpowiadali "paaaanie, tych zdrapek to już od roku nie mamy" a ja wtedy "to dziwne bo w Katowicach mi powiedzieli że jeszcze je u Was kupię. I nagle niespodzianka, ktoś zaczyna szukać i pełna paczka losów wyskakuje z sejfu czy szafy czy innej tam sterty papierów o których cały sklep zapomniał
Czasem żeby mi udowodnić że się mylę i nie mam racji drukowali mi wydruk z terminala ze stanem paczek i wtedy jak byk stała liczba paczek 1/2/3...![]()