Wielka Krzyżówka [503]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: Wielka Krzyżówka [503]

Post autor: STUMPY21 » 30 sie 2023, 12:33

U mnie w okolicy chyba już pozabierali bo byłem w punktach z mapy i nigdzie nie ma.

Gonza
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Gonza » 30 sie 2023, 12:50

Ja właśnie poczyściłem nieco centrum Katowic plus mam resztkę z Kobióra. Jeszcze na powrocie zbadam jedyny punkt u mnie w Tychach i zobaczymy co to będzie :)

Chica13Loca
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Chica13Loca » 30 sie 2023, 14:05

Czy komuś też pokazuje na mapce ,jeśli chodzi o ilość zdrapek,że są dostępne ,ale nie wyświetla liczby dostępnych zdrapek ??
Wczoraj pojechałam do punktu lotto w Lewku nastawiona na całą paczkę a sprzedawca ,odpowiedział ,że ma tylko 5 szt.
Za to jak wyświetlałam K XXL to pakazywało np. że na stanie jeat dostępnych 21 zdrapek...

Dodano po 1 godzinie 52 minutach 45 sekundach:
WK to gorący temat.
Podliczyłam ile mam pustaków z ostatnich miesięcy i wyszło ich 15 jeśli chodzi o samą WK :oops: :cry:
Ktoś ma podobnie :twisted: :twisted: ?

WielkiGatsby
Świeżak
Kontakt:

Post autor: WielkiGatsby » 30 sie 2023, 18:49

Krzysiek pisze:
30 sie 2023, 11:54
Niestety ale w punktach Żabka czy podobne Lotto to tylko dodatek, Skoro tak to zastanawiam się po co w ogóle Żabka wchodziła w to skoro nie potrafią tego w normlany sposób ogarnąć.
I w ogóle dziwie się Lotto ze nie naciska na Żabkę aby trzymała jakieś standardy sprzedaży. To przecież wpływa tez niestety negatywnie na sam Totalizator jak i Żabkę z punktu widzenia marketingu..
To cos takiego jak: Kowalski prowadzący sklep i nagle nachodzi go ochota ze sobie jeszcze Lotto weźmie.
A co klient przyjdzie zakupić zdrapkę to obsługuje go od niechcenia z wielką łaską.
Trochę to takie nie poważne samo w sobie

Jedyny plus Lotto w Żabce to to ze cos często wygrane w grach liczbowych padają. Chyba trzeba zacząć tam posyłać. :mrgreen:
Lotto jest monopolistą na rynku i ma głęboko gdzieś zadowolenie grających. Grunt, że kasa się zgadza. A do tego w bałaganie trudniej trafić główną.

Gonza
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Gonza » 30 sie 2023, 19:32

Podsumowanie z dnia dzisiejszego, kupiłem łącznie 27 sztuk WK.

- Kobiór Kobiórska 1c - 7 sztuk, 1x 30 zł, 1x 60 zł
- Tychy Bielska 85 - 4 sztuki, 1x 100 zł
- Katowice Górnika 9 - 4 sztuki, 1x 30 zł, fajny nr paczki 049949
- Katowice Plac Miarki 2 - 12 sztuk (2 luzem + paczka z fajnym nr 055755), 1x 60 zł z tych luzem, 2x 30 zł i 1x 100 zł z paczki

Także odzyskane 440 zł, nie ma źle. Drapane po kontrolnych, także te z różnymi do sprawdzenia jak będę miał więcej czasu.

Poza tym sprawdziłem też punkty:
- Katowice Morcinka 1 (delikatesy) - pani mówi że nie ma, nie sprawdzi stanu losów, mimo że zero klientów, nie i koniec
- Katowice Sokolska 74 (delikatesy) - nie ma, nie prosiłem o sprawdzenie stanu bo był ruch w sklepie
- Katowice Korfantego 90A (butik) - nie ma, już ostatnio pani szukała bo ktoś był i pytał o tą zdrapkę
- Katowice 3 Maja 30 (Galeria Katowicka) - pytałem w punkcie firmowym Lotto (wyspa niedaleko wejścia) oraz saloniku prasowym (od strony dworca), w obu nie ma

Jak się trafi na spoko obsługę to nie ma problemu z kupnem, jak na Górnika, gdzie pani przyszła z zaplecza ogarnąć lottomat, ale powiedziała że chce połowę z wygranej :P czy u mnie w żabce gdzie spodziewałem się problemów, ale były dwie młode dziewczyny i jedna od razu mówi że mają taką zdrapkę. W delikatesach na Morcinka to szkoda gadać nawet.

Ogólnie to w takich punktach jak sklepy itp to powinny być zdrapki za max 10 zł, bo te droższe to tylko tam leżą gdzieś pochowane.

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 30 sie 2023, 19:46

Przydała by się aktualizacja Śląskiego

luckyluciano
Świeżak
Kontakt:

Post autor: luckyluciano » 30 sie 2023, 20:10

Tydzień temu odwiedziłem punkt z mapki oczywiście Żabka. Pani powiedziała, że takiej zdrapki na pewno nie ma na pytanie czy na pewno, tak na pewno. Po aktualizacji mapki widzę nadal dwie paczki dostępne. Odwiedzam punkt ponownie, ta sama osoba obsługuje. Czy jest u Pani dostępna zdrapka za 30 zł Wielka Krzyżowka ? odpowiada już nie, dzisiaj sprzedałam ostatnie 8 sztuk, pan nawet pytał ostatnio i zapytałam szefową czy ją mamy i dziś się sprzedały... Ja nie mam dostępu, ja tu tylko sprzedaję... Ręce mi opadły :shock: :shock: :shock:

Zlikwidować lotto w Żabkach... 2 ostatnie wygrane też pójdą w zapomnienie...

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » 30 sie 2023, 21:16

Kukunamuniu pisze:
29 sie 2023, 23:06
Po zdrapaniu pola z literami, zawsze wypisuje sobie na kartce 7 brakujących liter alfabetu. Zawsze brakuje 7. Następnie sprawdzam wyraz po wyrazie i jeśli zawiera choćby jedną z brakujących liter to przechodzę do następnego wyrazu i zdrapuję tylko ten, w którym występują wszystkie litery :-)
Ciekawa technika, muszę wypróbować:)

sakeee
Świeżak
Kontakt:

Post autor: sakeee » 31 sie 2023, 4:43

Madziara pisze:
30 sie 2023, 21:16
Kukunamuniu pisze:
29 sie 2023, 23:06
Po zdrapaniu pola z literami, zawsze wypisuje sobie na kartce 7 brakujących liter alfabetu. Zawsze brakuje 7. Następnie sprawdzam wyraz po wyrazie i jeśli zawiera choćby jedną z brakujących liter to przechodzę do następnego wyrazu i zdrapuję tylko ten, w którym występują wszystkie litery :-)
Ciekawa technika, muszę wypróbować:)
Podzielę się z Wami moją techniką :) Zdrapuje wszystkie litery na raz z pola "twoje litery" następnie w bonusie sprawdzam, które występują wydrapując je (mam wstępny ogląd czego brakuje). Następnie sprawdzam krzyżówki zaczynając od mniejszej i wydrapuje tylko pełne wyrazy :)

Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
STUMPY21 pisze:
30 sie 2023, 19:46
Przydała by się aktualizacja Śląskiego
oj bardzo- nie tylko śląskiego ale małopolski, podkarpacia i pewnie innych rejonów także. Tak jak pisałam wcześniej chyle czoła dla Nutahariona za wykonaną pracę !

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 31 sie 2023, 15:10

No i padła główna. Przedział poniżej 200 tys spalony . Pozostaje powyżej 200 tys. Fajnie ze padła.

ODPOWIEDZ