Extra Linie [651]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Extra Linie [651]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
No tak już jest że raz coś się zyska a raz straci, ja najwięcej na EP bo co kupię to góra 10 lub zwrot a większość pustaki, więc od dłuższego czasu jej nie ruszam, byłem w kilku punktach bo akurat są niedaleko mnie i kupiłem już 14 sztuk EL bo przeważnie resztki są, narazie je sobie zbieram i zostawię część na czas świąteczny. W dwóch punktach też miałem sytuację że niby są ale nie mogą ich sprzedać bo to "koleżanka się tym zajmuje" w dwóch mam zaklepane 8 i 9 sztuk, ale "nie ma osoby która to sprzeda" więc pójdę w week, ciężkie życie zdrapkowicza, a i jeden gość w też mi rzucił hasłem a "skąd lotto ma takie dane" więc mu powiedziałem że są czasy cyfrowe i widać w systemach, masakra
-
- Cwaniak
- Kontakt:
[quote=Nutaharion post_id=75759 time=1702046986 user_id=69]
Na mapie pojawiły się nowe oddziały:
- Szczecin,
- Bydgoszcz,
- Łódź,
- Warszawa,
- Wrocław
Zachęcam do zgłaszania kolektur w których się było i są w nich niesprzyjające przedziały w celu usunięcia ich z mapy
Byłem dzisiaj w jednej kolekturze z listy. Pani stwierdziła że jak wyszła nowa edycja, kazali im zwrócić do oddziału wszystkie zdrapki z poprzedniej...
Na mapie pojawiły się nowe oddziały:
- Szczecin,
- Bydgoszcz,
- Łódź,
- Warszawa,
- Wrocław
Zachęcam do zgłaszania kolektur w których się było i są w nich niesprzyjające przedziały w celu usunięcia ich z mapy

Byłem dzisiaj w jednej kolekturze z listy. Pani stwierdziła że jak wyszła nowa edycja, kazali im zwrócić do oddziału wszystkie zdrapki z poprzedniej...
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Pozwracali a potem pewnie poprzerzucali na inne punkty tak jak w Żabkach że po 90 dniach biorą im zdrapki i dają na inne punkty, jakiś obłęd no ale....
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Kupiłam 4 EL za 40 zł i tylko jeden zwrot wpadł za 10 zł...
lipa
Dodano po 29 sekundach:
A numery brałam 12,14 ,18 i 8

Dodano po 29 sekundach:
A numery brałam 12,14 ,18 i 8
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak ktoś uaktualnia mapę to w BB można zdjąć punkty Szczęśliwa 3 (było kilka 226xxx wiec wziąłem bez patrzenia na przedziały) a w punktach Cechowa 22, Cyniarska 11, Tuwima 5a, Legionów 34 mieli ale im zabrano już wcześniej więc pewnie poprzerzucano gdzieś na śląsku. A tak poza tym to w jednym z tych punktów były tak fajne kobietki że chciałbym aby tak to działało, gdy powiedziałem o co chodzi to przeglądnęły szuflady, szafki, sejf na zapleczu itp, nawet znalazły przy okazji stary Różowy Diament i Krzyż XXL czarne
, a w drugim punkcie mieli prawie całą paczkę Brylantów i kilka WK które bym skubnął do podrapania ot tak na święta gdyby je dali za darmo 

-
- Świeżak
- Kontakt:
W Legnicy można ściągnąć ul. Pomorską, b1 (fabryczna), złotoryjska 9a, te dwa ostatnie to podobno w ogóle nie ma.
-
- Świeżak
- Kontakt:
W Warszawie prawie wszędzie niebieskie w przedziale 149000-151000, w niektórych kolekturach jeszcze są żółte.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
O, jest mapka 
Jak wyszła nowa edycja, to pisałam, że kończę zabawę z tą zdrapką, bo dla mnie jest za dużo zamieszania z szukaniem.
Ale jak jest mapka, to jeszcze się skuszę na odwiedzenie kilku punktów

Jak wyszła nowa edycja, to pisałam, że kończę zabawę z tą zdrapką, bo dla mnie jest za dużo zamieszania z szukaniem.
Ale jak jest mapka, to jeszcze się skuszę na odwiedzenie kilku punktów

-
- Świeżak
- Kontakt:
Powiem tak, w Legnicy poza ulicą Orzechową nic nie ma, te punkty z mapy jak już maja to nową edycję, starą niedostępna.