Raczej to nie możliwe bo punkty Lotto, niemal każdy nowości ma dużo przed tylko w sejfie/szafce i mogą dopiero otworzyć w dzień premiery.Tabaluga pisze: ↑27 paź 2018, 22:32Mam takie pytanie z innej beczki.Ciągle wspominam w postach o punkcie gdzie ciężko z dorywaniem zdrapek i ogólnie z otwieraniem nowości.Dziś po raz kolejny pytałem się o kalendarz świąteczny i twierdzą,że nie mają na składzie.Czy jest możliwe że przedstawiciel nie dowiózł czy panie w punkcie jakiś babol zrobiły?
Ja bym zapytał na twoim miejscu w źródle czyli np. przez formularz Lotto z podaniem adresu kolektury i będziesz miał jak na patelni. Jak panie babola ukręciły w stylu " w dupie mamy bo nam się nie chce i grać, kupować nie musicie" to w skrajnym wypadku mogą nawet stracić punkt lotto, a pewne jest że będzie mała zadyma od PRS'a
EDYTA: podejdź ich wprost, powiedz że zapytasz w lotto bo to raczej nie możliwe aby kolektura nie miała nowości. Ciężko mi uwierzyć aby PRS nawalił. Sprawdź jeszcze jak jest inna kolektura gdzieś w pobliżu bo to ten sam PRS ją obsługuje. I będziesz miał 100% pewności