EKSTRA PENSJA - WYGRANE NA FORUM
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: EKSTRA PENSJA - WYGRANE NA FORUM
Luty się nie skończył, a tu już mamy siódmego szczęśliwca, który nie dość że sam wytypował liczby, to jeszcze zagrał ze stawką 4, dlatego będzie kasował 20 tysięcy miesięcznie. Naprawdę dziwne to wszystko.
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tyle wygranych głównych wygranych w pensji jeszcze nie było w ciągu miesiacaBelzebabka pisze: ↑25 lut 2024, 14:19Luty się nie skończył, a tu już mamy siódmego szczęśliwca, który nie dość że sam wytypował liczby, to jeszcze zagrał ze stawką 4, dlatego będzie kasował 20 tysięcy miesięcznie. Naprawdę dziwne to wszystko.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ostatnie dwie wygrane padły, w odstępie trzech dni. 

- Boguszek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia

- Załączniki
-
- Screenshot_2024-03-01-11-27-22-82_0a00a9a8bc777aad9ee563b6d9125655.jpg (525.37 KiB) Przejrzano 3362 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:03:01 11:27:22Image taken on:01 mar 2024, 10:27
-
- Cyc
- Kontakt:
A to moja WYGRANA
Dodano po 30 minutach 12 sekundach:
Inna sprawa 11 lat temu kupiłem x zdrapek,jedną z nich była
Tp ekstra pensja za 5 zł. Na koniec zdrapywania zostawiłem właśnie ją i... zobaczyłem, że żadna liczba nie wygrywa więc wszystko wyrzuciłem do kosza, a pożniej do zsypu (jak jeszcze był) w moim bloku. Po jakichś 2-3 tygodniach kupiłem ekstra pensje za 5 i dopiero wtedy przeczytałem, że aby mieć główną wygraną to muszą być 2 kwadraciki z napisami.... nooo a ja myślałem, że muszą być 3, tym bardziej, że wcześniej zdrapywałem tańsze zdrapki i wszędzie musiało być 3 takich samych symboli i to mnie zmyliło.. Ogólnie mówiąc główną wygraną wyj... do śmieci.
W statystykach, archiwum lotto ostatnio nawet zobaczyłem skan tej zdrapki z Warszawy (bo ja z W-wy) z dnia bodajże 27.09.2013 roku... Jak ją zobaczyłem to byłem na 99,9% pewny, że to właśnie moja wyrzucona, napisy ekstra pensji tez były na dole ,schodzące na prawą stronę tak jak przez tyle lat to zapamiętałem. Głowna wygrana EP w Warszawie padła TYLKO RAZ! Wiecie kiedy? Właśnie w 2013 roku. Podejrzewam, że ktoś z sortowni odpadoŵ nie wiem ktoś znalazł tą zdrapkę i pobiegł z tym do lotka.. Wydaje mi się, że długo ta zdrapka gdzieś leżała bo o ile dobrze pamietam to na poczatku wrzesnia ją miałem. .. Noo i taka sytuacja prawdziwa. Teraz pytanie czy po tylu latach byłbym w stanie coś wskórać odnośnie wygranej? Proste jest to,że powinienem wtedy jakoś zacząć reagować, ale człowiek młody był, głowa jeszcze nie przestawiona na tryb dorosły i zonk. Do tej pory pamietam ile i jakie zdrapki kupiłem, wiem też w której kolekturze, tylko dnia nie za bardzo rozkminiam.
Jakiś dobry prawnik mogłby coś zaradzić? Mi się wydaje, że tego nie ma co odgrzewać.. a tak w ogóle to przy tych starych zdrapkach nie ma inf. gdzie nabyto kupon co mogło by być plusem dla mnie jakbym cos próbował. A to skan tej zdrapki z 2013 r , mojej, ale nie mojej zdrapki.
Tp ekstra pensja za 5 zł. Na koniec zdrapywania zostawiłem właśnie ją i... zobaczyłem, że żadna liczba nie wygrywa więc wszystko wyrzuciłem do kosza, a pożniej do zsypu (jak jeszcze był) w moim bloku. Po jakichś 2-3 tygodniach kupiłem ekstra pensje za 5 i dopiero wtedy przeczytałem, że aby mieć główną wygraną to muszą być 2 kwadraciki z napisami.... nooo a ja myślałem, że muszą być 3, tym bardziej, że wcześniej zdrapywałem tańsze zdrapki i wszędzie musiało być 3 takich samych symboli i to mnie zmyliło.. Ogólnie mówiąc główną wygraną wyj... do śmieci.
W statystykach, archiwum lotto ostatnio nawet zobaczyłem skan tej zdrapki z Warszawy (bo ja z W-wy) z dnia bodajże 27.09.2013 roku... Jak ją zobaczyłem to byłem na 99,9% pewny, że to właśnie moja wyrzucona, napisy ekstra pensji tez były na dole ,schodzące na prawą stronę tak jak przez tyle lat to zapamiętałem. Głowna wygrana EP w Warszawie padła TYLKO RAZ! Wiecie kiedy? Właśnie w 2013 roku. Podejrzewam, że ktoś z sortowni odpadoŵ nie wiem ktoś znalazł tą zdrapkę i pobiegł z tym do lotka.. Wydaje mi się, że długo ta zdrapka gdzieś leżała bo o ile dobrze pamietam to na poczatku wrzesnia ją miałem. .. Noo i taka sytuacja prawdziwa. Teraz pytanie czy po tylu latach byłbym w stanie coś wskórać odnośnie wygranej? Proste jest to,że powinienem wtedy jakoś zacząć reagować, ale człowiek młody był, głowa jeszcze nie przestawiona na tryb dorosły i zonk. Do tej pory pamietam ile i jakie zdrapki kupiłem, wiem też w której kolekturze, tylko dnia nie za bardzo rozkminiam.
Jakiś dobry prawnik mogłby coś zaradzić? Mi się wydaje, że tego nie ma co odgrzewać.. a tak w ogóle to przy tych starych zdrapkach nie ma inf. gdzie nabyto kupon co mogło by być plusem dla mnie jakbym cos próbował. A to skan tej zdrapki z 2013 r , mojej, ale nie mojej zdrapki.
- Załączniki
-
- Screenshot_20240301_040139_Chrome.jpg (994.74 KiB) Przejrzano 3300 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:03:01 04:01:39Image taken on:01 mar 2024, 3:01 -
- Screenshot_20240303_062749_LOTTO.jpg (509.27 KiB) Przejrzano 3301 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:03:03 06:27:49Image taken on:03 mar 2024, 5:27
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Myślicie ze on jest normalny ?? bo jeśli uważacie ze tak to straciłem wiarę w ludziTyrto33 pisze: ↑03 mar 2024, 7:00A to moja WYGRANA

-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ale obrażać nie musisz. Napisałem prawdę i nie musisz mi wierzyć- jakoś to przeżyje
. Los płata różne figle, ja miałem taki przypadek i chciałem się tym podzielić, a jak myslisz, że bajki opowiadam to masz prawo tak sądzić, tylko, że mogleś delikatniej to ujać w słowach.

-
- Świeżak
- Kontakt:
3+1 na CT
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Powiem tak, zdrapka ze skanu nie ma tak naprawdę żadnych śladów uszkodzeń, choćby jednego zagięcia losu które od razu byłoby widać, a jeśli zdrapka nawet luzem wrzucona gdzieś do kosza już powinna mieć chociaż jeden rożek zagiety, już nie mówiąc gdyby przebyła dłuższą drogę. Myślę że po prostu pamięć płata ci figla i ty nie miałeś tych dwóch napisów tylko ci się wydaje. To że gdzieś ktoś by znalazł to w sortowni i miałby czas przeglądać czy zdrapka jest wygrana czy nie, wątpię.
Przykre to jest ze ktoś nie potrafi jak człowiek przeczytać 2 linijek instrukcji a potem pretensje do wszystkich wokoło.
Napisz w której kolekturze adres albo chociaż ulica kupiłeś rzekomo te zwycięska zdrapkę a ja postaram się dowiedzieć gdzie została kupiona zdrapka ze skanu

- Boguszek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja lubię czytać tego typu historie... jak byłem dzieciakiem to mój śp ojciec czesto opowiadał że skreślił 6 tylko kuponu nie wyslał bo była śnieżyca i niemogl dotrzeć do punktu lotto
w każdej histori jest ziarnko prawdy.