Bilans miesiąca
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Bilans miesiąca
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Bilans miesiąca
Dzięki za ten wpis. Muszę się w końcu odważyć i sumiennie zrobić miesiąc z Excelem, to co ostatnio przewaliłem na TS to się w głowie nie mieści. Słabo, tak naprawdę każdy ma same straty. Może da się 2-3 miesiące być na plus, ale na plus są jedynie z główną.Rocker pisze: ↑31 paź 2018, 17:10Jako że mało kto tutaj prowadzi takie bilansy to ja się podzielę takimi wynikami. Bilanse takie robią od prawie roku i nigdy nie wyszedłem na plus:/
Podaję przykładowo ostatnie miesiące:
Sierpień: wydane 387, wygrane 357zł, bilans:-30zł
Wrzesień: wydane 250zł, wygrane 171zł. bilans: -79zł
Październik: wydane: 311zł, wygrane: 130zł, bilans:-181zł
Ostatni miesiąc to tragedia. same zwroty lub wygrane x2. Różnie to bywa, ale to pokazuje jak trudno wygrać coś co pozwoliło by chociażby pokryć koszty gry.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
95% ogółu graczy i klientów TS jedzie na sporych minusach. Na forum tutaj u nas nie liczni wychodzą na plus, np. @ER, a jak już to ma nie wielki minus. Niestety wszyscy my okupujemy głębokie tyły. Ja to wole nawet nie liczyć....

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Bilans ostatnich czterech miesięcy:
wydane pewnie 1000zł
wygrane ok. 100zł
Bilans: - 900zł i teraz niech ktoś to pobije 8-)
wydane pewnie 1000zł
wygrane ok. 100zł
Bilans: - 900zł i teraz niech ktoś to pobije 8-)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
No to Grzybek życzę jakiejś lepszej wygranej.
A ci co statystyk nie prowadzą może i wydrapują 50 i 100zł ,ale ile naprawdę wydają miesięcznie na zdrapki. Tylko sami oni wiedzą. Ważne żeby wyznaczyć sobie jakieś maksimum jakie przeznaczy się na zdrapki i jego się trzymać.
A ci co statystyk nie prowadzą może i wydrapują 50 i 100zł ,ale ile naprawdę wydają miesięcznie na zdrapki. Tylko sami oni wiedzą. Ważne żeby wyznaczyć sobie jakieś maksimum jakie przeznaczy się na zdrapki i jego się trzymać.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie w tydzień około 50 zyla na minus. A było w pewnym momencie 6 dyszek do przodu
W 3 czy 4 dni stówa ponad pleców. Człowiek myślał że system oszukał i już znalazł sposób na biznes a tu lipa
Zdrapki fajna zabawa, ale jak ktoś napisał w jednym z tematów - dzięki zwrotom i mniejszym wygranym wydaje się że nie ma tragedii, a gdy się podliczy wynik to można się zdziwić
Z drugiej strony, kto nie gra - nie wygra. Ja na razie ucieszyłbym się chociaż z minimalnej losowej, ale życzę oczywiście i Wam i sobie głównej bo nie drapie się dla 3 dyszek zysku 

Zdrapki fajna zabawa, ale jak ktoś napisał w jednym z tematów - dzięki zwrotom i mniejszym wygranym wydaje się że nie ma tragedii, a gdy się podliczy wynik to można się zdziwić

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
ER33 przyznała w którymś z postów, że statystyki nikt nie oszuka, również i ona i wątpię aby ktokolwiek z forum był na plus (poza tymi co wygrali główne).
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja statystykę oszukałem bo średnio co 4 los powinien być wygrany i powinna mi się zwracać ok. połowa wniesionych kosztów a wygrywa co 10-15 los i zwróciło mi się 10% i prawda jest taka, że jednego dnia jesteśmy na minusie a drugiego na jeszcze większym minusie