Loteriada 2024
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Loteriada 2024
Na 1 losowanie wbite 756 kodów. I cisza...240 wbite na drugie losowanie i póki co mam postój bo Błędny kod captcha....yhh
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mam sąsiada który ma lotto na parterze. A ja mieszkam na 2 piętrze. Sklep.... alkohole świata...
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
[/quote]
Mam sąsiada który ma lotto na parterze. A ja mieszkam na 2 piętrze. Sklep.... alkohole świata...
Wie że ma mi odkładać...dzisiaj utworzyłem drugie konto na żonę żeby zwiększyć szanse..po co pakować tyle kuponów na 1 konto jak i tak lipa...
[/quote]
Strategiczne myślenie to podstawa! Jak nic marzy Ci się ten mercedes
[/quote]
Strategiczne myślenie to podstawa! Jak nic marzy Ci się ten mercedes

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Większość pracowników kolektur i tak mimo zakazu w grze będzie sobie brać dla siebie kupony
Poza tym trzeba się zawsze upominać bo cwaniaki nie drukują od razu
Ogólnie konkurs strasznie do dupy, nieprzemyślany, kupon loteriady powinien być złączony z zakładem który zagraliśmy i tyle
Ogólnie konkurs strasznie do dupy, nieprzemyślany, kupon loteriady powinien być złączony z zakładem który zagraliśmy i tyle
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dokładnie doodrukowac te n rzadek liczb i adres do strony - raptem 5 cm wiecej papieru - ktto chce ten rejestruje , kto nie to pomijaAdaś pisze: ↑17 lip 2024, 5:01Większość pracowników kolektur i tak mimo zakazu w grze będzie sobie brać dla siebie kupony
-
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kiedyś już tak było, ale moim zdaniem kto nie chce loteriady nie powinna być drukowana.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Widzę, że naprawdę mocno się angażujecie w ten śmieszny konkurs...
Tymczasem przyznaję, że nie biorę już żadnych kuponów, a jak dadzą, to wywalam do kosza. To bez sensu. Gdyby było, że np. max 10 kodów na dany pesel, to owszem, miało by to sens.
Obecnie jedni "wklepują" po tysiąc kodów, inni po jednym. Przy takiej "zabawie", to nawet się nie chce o tym czytać, co dopiero uczestniczyć...
Innymi słowy, mam to gdzieś.
Tymczasem przyznaję, że nie biorę już żadnych kuponów, a jak dadzą, to wywalam do kosza. To bez sensu. Gdyby było, że np. max 10 kodów na dany pesel, to owszem, miało by to sens.
Obecnie jedni "wklepują" po tysiąc kodów, inni po jednym. Przy takiej "zabawie", to nawet się nie chce o tym czytać, co dopiero uczestniczyć...
Innymi słowy, mam to gdzieś.

-
- Moderator
- Kontakt:
Pomyłkowo przy rejestracji podałem innego maila jak w apce, zmienić nie mogę, tzn mogę ale muszę udać się 50 km (w moim przypadku) do jednego z odziałów TS.

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Twoja sprawa ale kto wie, może właśnie wyrzuciłeś kupon na mercedesa za 173tys ?pablovsky pisze: ↑17 lip 2024, 9:48Widzę, że naprawdę mocno się angażujecie w ten śmieszny konkurs...
Innymi słowy, mam to gdzieś.![]()