Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Nowy system 5 - 1 -3 i 5 -1
I dowolny kupon dwa zakłady.
I dowolny kupon dwa zakłady.
-
- Maniak
- Kontakt:
Dzięki ! Dwa razy pod rząd było fajnie
Trzeci raz już niestety zabrakło tego coś i niestety mimo największej liczby wysłanych zakładów nic nie weszło ! Ale założenia były bardzo dobre bo stawiałem na liczbę 27, która została wylosowana i większość dwudziestek. Ale akurat tak pokreśliłem zakłady , że tylko kilka dwójek mi weszło.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
@system, napisałeś "...Zawodnik okazał się mocniejszy niż się wydawało ! Po dwóch ciosach szybko się otrząsł i stanął do walki..."
Świetne porównanie, najwyraźniej popełniłeś błąd, trzeba było zadać cios trzeci, decydujący, może już by się nie podniósł.
Ja zrobiłem kilka dni przerwy i dzisiaj idę po pełną piątkę.
Świetne porównanie, najwyraźniej popełniłeś błąd, trzeba było zadać cios trzeci, decydujący, może już by się nie podniósł.

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Ciekawie to wygląda . Na sto procent będzie jedynkapablovsky pisze: ↑10 wrz 2024, 14:19@system, napisałeś "...Zawodnik okazał się mocniejszy niż się wydawało ! Po dwóch ciosach szybko się otrząsł i stanął do walki..."
Świetne porównanie, najwyraźniej popełniłeś błąd, trzeba było zadać cios trzeci, decydujący, może już by się nie podniósł.![]()
Screenshot_2024-09-10-14-14-25-509-edit_pl.lotto.app.jpg
Dodano po 9 minutach 16 sekundach:
Ostatnio przeanalizowałem sześć różnych układów na dziesięć losowań w stecz i wyszło mi że w trzech z sześciu można trafić trójki, czwórki i nawet piątkę od 7 do 9 losowań. Ale trzeba by było grać systemem za wieksza kasę.
Tak sobie tylko analizuję... jutro jak znajdę czas to prześledzę więcej losowań i zobaczę czy coś się pokrywa jak tak to spróbuję zagrać.
-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj była możliwa czwórka w układzie (zbiorze liczb) nr 6 ale nie zagrałem. Na 11 losowań 9 losowań można by było coś trafić.
Jest ryzyko ale korci wysłać 3 zakłady na system 8
Jest ryzyko ale korci wysłać 3 zakłady na system 8

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
A ja wczoraj dużo obstawiłem i systemem 6 i 7 i wpadła tylko 2x 3 w systemie 6 i 3 z 5. Bardzo słabo na tyle co wysłałem. A kombinowałem właśnie z takich liczb ostatnich.
-
- Maniak
- Kontakt:
Też zauważyłem tą zależność, że jak wyślę 1 zakład systemem 7 i 1 zakład zwykły na 5 skreśleń to lepiej wychodzi ten gdzie mniej skreśleń

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Teraz to już sam nie wiem czy grać systemem czy zwykłym , mam wrażenie że im więcej w system tym bardziej nie trafiam.