UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Krzysiek
- Moderator
-
Kontakt:
Dla mnie takie płacze o podwyżce o 50gr to trochę śmieszne są.
A zastanowiliscie się ile przepalicie na papierach i przepięcie na piwie lub wydacie w kebabach macdonaldavh czy KFC?
Na same te pierwsze to pewnie idzie o wiele więcej

Także ja nie mam zamiaru płakać na 50gr . Z przepalenia i przepicia nie mam nawet cienia szansy na 3/5 czy czwórkę lub fulla

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz

-
Goldfinger
Krzysiek pisze: ↑26 wrz 2024, 17:58
Dla mnie takie płacze o podwyżce o 50gr to trochę śmieszne są.
A zastanowiliscie się ile przepalicie na papierach i przepięcie na piwie lub wydacie w kebabach macdonaldavh czy KFC?
Na same te pierwsze to pewnie idzie o wiele więcej

Także ja nie mam zamiaru płakać na 50gr . Z przepalenia i przepicia nie mam nawet cienia szansy na 3/5 czy czwórkę lub fulla
Dokładnie, ja jestem tego samego zdania, szanse są na większe wygrane i te 0,50gr w dzisiejszych czasach to jest nie wielka podwyżka.
-
pablovsky
- Uzależniony od gry
-
Kontakt:
1 Inni to lubia
Pisałem to już w dziale piętro niżej. Są ludzie, którzy wysyłają po sto i więcej zakładów. A to już nie są drobne. Więc przestańcie z tym 50 groszy. To są miesięcznie setki złotych w plecy.
-
Krzysiek
- Moderator
-
Kontakt:
@pablovsky. 100 tak. Ale przy 4 zakładach to żadna strata. Ilość zakładów nie daje ci żadnej gwarancji że trafisz cokolwiek. Chyba ze wyślesz wszystkie możliwe kombinacje.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz

-
tier
- Moderator
-
Kontakt:
1 Inni to lubia
Panowie, spokojnie

przecież TS nikogo nie zmusza do gry po podwyżce

Jak ktoś gra ze setki złotych to dla mnie jest zwykłym hazardzistą i grać będzie dalej, bo cały czas myśli o wygranej i podwyżka tego nie zmieni. Bicie piany o 50 gr nie ma sensu, pisałem już jak poszła inflacja, benzyna, ceny żywności i nikt z tego powodu jakoś nie strajkuje, Ci co mieli pokrzyczeć to to zrobili i ucichło, tak samo będzie tutaj.
-
System
- Maniak
-
Kontakt:
Tu nikt nie pali nikt nie pije tylko kula 21 ma rację.
Przyjdzie któregoś dnia wojna zabierze wam rodziny trochę pokrzyczycie, popłaczecie a będzie tak jak po 39.
-
tier
- Moderator
-
Kontakt:
Zacznij pisać na temat bo od jakiegoś czasu tylko narzekasz jak to jest źle. bo gra ustawiona... bo coś tam Ci system nie zadziałał. Jesteś na forum od kilku miesięcy, co w tym czasie wartościowego poza krytyką wniosłeś

-
Goldfinger
1 Inni to lubia
System pisze: ↑26 wrz 2024, 20:38
Tu nikt nie pali nikt nie pije tylko kula 21 ma rację.
Przyjdzie któregoś dnia wojna zabierze wam rodziny trochę pokrzyczycie, popłaczecie a będzie tak jak po 39.
Co bierzesz że masz takie wizje? Zrób sobie miętki bądź melisy i usiądź we fotelu powinno pomóc
-
System
- Maniak
-
Kontakt:
Trzeba umieć powiedzieć "nie" i się nie bać.
Powiedziałem raz nie i zdania nie zmienię. Nie podoba mi się podwyżka.
Mam ku temu powody. Między innymi taki ze dziś zarabiam mniej niż 7 lat temu a ile było już w między czasie podwyżek?
Oczywiście zarazz się znajdzie mądry co powiedzieć zmień pracę jak za mało zarabiasz. Napiszę że są ludzie uczciwi i pracowici co zarabiają jeszcze mniej niż ja a ciężko pracują.
Uważam że organizator zamiast robić podwyżkę powinien zrezygnować z tych pseudo sponsoringów a cały dochód po odliczeniu kosztów powinien wrócić do graczy w postaci wygranych.
-
tier
- Moderator
-
Kontakt:
System pisze: ↑26 wrz 2024, 21:17
Trzeba umieć powiedzieć "nie" i się nie bać.
Powiedziałem raz nie i zdania nie zmienię. Nie podoba mi się podwyżka.
Mam ku temu powody. Między innymi taki ze dziś zarabiam mniej niż 7 lat temu a ile było już w między czasie podwyżek?
Oczywiście zarazz się znajdzie mądry co powiedzieć zmień pracę jak za mało zarabiasz. Napiszę że są ludzie uczciwi i pracowici co zarabiają jeszcze mniej niż ja a ciężko pracują.
Uważam że organizator zamiast robić podwyżkę powinien zrezygnować z tych pseudo sponsoringów a cały dochód po odliczeniu kosztów powinien wrócić do graczy w postaci wygranych.
Super, wyraziłeś swoją opinię publicznie. Jak chcesz coś przekazać do TS, wyślij wiadomość. https://www.lotto.pl/kontakt. Forum... na forum nas to mało interesuje? chyba że utworzymy dział "trudne sprawy"

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości