Super 7 [739]
-
- Cyc
- Kontakt:
Re: Super 7 [739]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Gorące przedziały dotyczą tylko głównej wygranej, w każdym przedziale (gorącym też) są wszelkie wygrane 

-
- Cyc
- Kontakt:
Ok, dzięki
szczerze...jak waszym zdaniem lepiej grać? Małymi kwotami a więcej zdrapek np. 10 zdrapek po 2 zł z jednej grupy np. ,,super 13" co parę dni, czy większymi np.jakies z jednej grupy po 10 zł raz na dwa tygodnie? Nie mam ciśnienia by trafić na nagrodę najwyższą, raczej interesują mnie te po środku.
Druga sprawa, ciekawi mnie czy jak kupujecie zdrapki to mówicie, że chcecie zobaczyć cyferki na zdrapce, czy jakie wam dadzą, to macie bez możliwości wyboru zdrapek? Bo u mnie jest tak, że nie można sobie samej pogrzebać w tych zdrapkach tylko dają sami za koleją takie jakie mają, co jest wkurzające bo nie ma jak sprawdzić z jakich przedziałów mają zdrapki z danej grupy. Kiedyś pamiętam było tak, że dawali wachlarzyk ze zdrapek i można było sobie wybrać zdrapkę a teraz nawet nie pytają tylko sami biorą z kupki i odrazu kasują a zazwyczaj są zarobieni bo dużo klientów itp to głupio zawracać głowę pytaniami bo patrzą na człowieka jak na jakiegoś wariata albo nałogowca a dopiero zaczynam przygodę z drapaniem

Druga sprawa, ciekawi mnie czy jak kupujecie zdrapki to mówicie, że chcecie zobaczyć cyferki na zdrapce, czy jakie wam dadzą, to macie bez możliwości wyboru zdrapek? Bo u mnie jest tak, że nie można sobie samej pogrzebać w tych zdrapkach tylko dają sami za koleją takie jakie mają, co jest wkurzające bo nie ma jak sprawdzić z jakich przedziałów mają zdrapki z danej grupy. Kiedyś pamiętam było tak, że dawali wachlarzyk ze zdrapek i można było sobie wybrać zdrapkę a teraz nawet nie pytają tylko sami biorą z kupki i odrazu kasują a zazwyczaj są zarobieni bo dużo klientów itp to głupio zawracać głowę pytaniami bo patrzą na człowieka jak na jakiegoś wariata albo nałogowca a dopiero zaczynam przygodę z drapaniem
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja ogólnie nie mam problemu z wyborem zdrapek, nieraz się zdarzy że nie chcą dać wybrać tylko jak lecą, ale w 90% ja biorę z bloczków na zasadzie przód-tył ( zdrapki po 2 zeta - 5 na 5, za 3 zeta 3 na 3, za 5 zeta 2 na 2 lub 1 na 1, za 10 - 1 na 1, za 20 jedną chyba ze ML to 1 na 1, te za 30 sporadycznie a zlotówkowe do równego rachunku. Są zdrapki które lubię i są takie których nie tykam oprócz premiery. Miesiecznie przeznaczam 200 - 250 zeta, i gram potem zdrapki za zdrapki, większość kupuję w sklepach a nie w kolekturach. Nieraz wybieram swoje numery 2, 6, 8, 13, 18, 23, a jak otwierają przy mnie paczkę to zawsze biorę pierwszą i ostatnią
to mój system i tyle.
Aha, jeżeli są złośliwi i nie chcą za bardzo pokazać serii czy numerów zdrapek to punkt uznaję za spalony i tam nie kupuję , ale to rzadkość, choć mam w mieście z 6-7 takich

Aha, jeżeli są złośliwi i nie chcą za bardzo pokazać serii czy numerów zdrapek to punkt uznaję za spalony i tam nie kupuję , ale to rzadkość, choć mam w mieście z 6-7 takich

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Obecnie to jest jedyna zdrapka za 2zł którą biorę ale efekty są tragiczne, dzisiaj 7 sztuk i wszystkie puste. Poza jednym wyjątkiem to w tej edycji kiedy bym nie kupił to zawsze pudło 

Też nie mam najlepszych rezultatów. Wczoraj na 5 sztuk raz 2,- i raz 4,-.
Wersja czerwona (tutaj obecnie jedyna dostępna), seria 081856.
Wersja czerwona (tutaj obecnie jedyna dostępna), seria 081856.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nic dziwnego ze sypie pustakami jak nakład jest ponad 25 milionów. Przy takim nakładzie coś znaleźć sensownego to niemal graniczy z cudem
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ale co nakład ma do tego skoro prawdopodobieństwo trafienia poszczególnych stopni jest stale i szansa na 77 czy 777 nie zmieniła się od pierwszej edycji która miała 6 mln losów czy obecna z 30 mln.
Mamy tu doczynienia co najwyżej ze zwykłym pechem :(
Mamy tu doczynienia co najwyżej ze zwykłym pechem :(
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Rewia 7mek za 77zł. Zdrapka wybrana przez kioskarza.
- Załączniki
-
- IMG_20241005_103901_010.jpg (433.25 KiB) Przejrzano 1170 razy
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Nie sądziłem, że to możliwe
Ot tak sobie dwie zdrapki i to bez losowania - pierwsze z brzegu, jedna pusta i 77zeta! (mało ale cieszy 

- Załączniki
-
- _20241021_.jpg (996.73 KiB) Przejrzano 827 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:21 13:13:30Image taken on:21 paź 2024, 11:13Focus length:3.789 mmShutter speed:1/33.331111259249 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:195Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:M2004J19CExposure program:Not definedExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average