Mini Lotto vs bukmacher
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Mini Lotto vs bukmacher
Dzień: 30 (podsumowanie)
Mini:
W ostatni, trzydziesty dzień padła jedna trójka na 150 zakładów.
15,16,19,22,40
Ilość wysłanych zakładów: 150 + 5 (system 6)
Koszt: 360 zł
Koszt łączny: 3.946,50 zł
Wygrana: 65,60
Ogólny zysk/strata: -3.880,90 zł
Bukmacher:
Ostatni kupon przegrany.
Koszt łączny: 300 zł
Wygrana (na czysto): 0 zł
Ogólny zysk/strata (na czysto): -247,56 zł
------------------------------------------------------------------------------
Podsumowanie w liczbach:
Czas trwania zabawy: 30 dni
Ilość wysłanych zakładów w Mini: 2325
Trafionych trójek: 15
Trafionych czwórek: 0
Trafionych piątek: 0
Strata: -3.880,90 zł
Strata bardzo duża, wniosek może być tylko jeden, gra nie warta zachodu. Nawet nie ma co się rozwodzić, kto chce tracić systematycznie pieniądze, to jego decyzja. Ale fakty są jakie są, tylko 5/5 może dać plus, nawet trafienie czwórki albo dwóch w miesiącu, nie przynosi jakiegokolwiek zysku.
Co do obstawiania u bukmachera, tutaj nieco inaczej, strata po miesiącu gry niewielka i przy odpowiednim doborze jest jakaś szansa na wygrane. Jak pokazał test, bezwzględnie należy unikać typowania na kuponach tzw. tasiemców oraz opierania zakładów na faworytach.
Mini:
W ostatni, trzydziesty dzień padła jedna trójka na 150 zakładów.
15,16,19,22,40
Ilość wysłanych zakładów: 150 + 5 (system 6)
Koszt: 360 zł
Koszt łączny: 3.946,50 zł
Wygrana: 65,60
Ogólny zysk/strata: -3.880,90 zł
Bukmacher:
Ostatni kupon przegrany.
Koszt łączny: 300 zł
Wygrana (na czysto): 0 zł
Ogólny zysk/strata (na czysto): -247,56 zł
------------------------------------------------------------------------------
Podsumowanie w liczbach:
Czas trwania zabawy: 30 dni
Ilość wysłanych zakładów w Mini: 2325
Trafionych trójek: 15
Trafionych czwórek: 0
Trafionych piątek: 0
Strata: -3.880,90 zł
Strata bardzo duża, wniosek może być tylko jeden, gra nie warta zachodu. Nawet nie ma co się rozwodzić, kto chce tracić systematycznie pieniądze, to jego decyzja. Ale fakty są jakie są, tylko 5/5 może dać plus, nawet trafienie czwórki albo dwóch w miesiącu, nie przynosi jakiegokolwiek zysku.
Co do obstawiania u bukmachera, tutaj nieco inaczej, strata po miesiącu gry niewielka i przy odpowiednim doborze jest jakaś szansa na wygrane. Jak pokazał test, bezwzględnie należy unikać typowania na kuponach tzw. tasiemców oraz opierania zakładów na faworytach.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ani jednej czwórki w takim gąszczu kombinacji, to naprawdę jakieś jaja.

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Ilość trójek w tym gąszczu to jeszcze większe jaja. Mam nadzieję, że jak napisał kolega @system, ludziom po przejrzeniu testu odechce się grać i wyrzucać kasę. Bo mi się odechciało, autentycznie. A że nie jestem uzależniony od gier liczbowych, to zamykam działalność.Belzebabka pisze: ↑21 paź 2024, 11:21Ani jednej czwórki w takim gąszczu kombinacji, to naprawdę jakieś jaja.![]()
![]()
![]()

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Hej. Wielkie dzięki za ten test ,bo niby każdy wiedział, ale się łudził;). Ogólnie wiadomo ,że każdy by chciał trafić 5tke i trochę odmienić życie, ale to strasznie trudne i " prawie " niemożliwe. Ja na to patrzę tak,że nie analizuje tych liczb etc i co 10 dni kupuje kupon na 1 losowanie x 10 dni . Jak ma pierdolnąć 5tka ,to pierdolnie 5tka i tyle. Jak nie pierdolnie to przynajmniej 60 zł na miesiąc niczego w moim życiu nie zmieni.
P.s : Może dlatego tak rzadko dodaje posty z info o wygranych .
P.s : Może dlatego tak rzadko dodaje posty z info o wygranych .
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Ja również dziękuję. To bardzo miłe przeczytać, że ktoś pozytywnie ocenił pracę. Naprawdę, wielkie dzięki.

Co do sposobu gry, który opisałeś, ma to swoje uzasadnienie. Na zasadzie, jak masz wygrać , to wygrasz. A jeśli nie, to wiele kasy nie utopisz. A życie zna mnóstwo przypadków typu "raz wysłał po drodze i został milionerem".
Więc powodzenia życzę, kto wie!

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dokładnie tak samo myślę. Wysyłanie hurtowo bardzo dużej ilości mini nie c nie daje. A tylko topimy kasę.
Ja np gram codziennie jeden zakład na 4 losowania. Na małe liczby do 20 tu.
Parę razy trójka weszła. Tylko niestety mała .
Co do buka. Fakt że tasiemce jak w mini nie mają racji bytu. Aczkolwiek za mała stawkę np 10 zł z wysokimi kursami można zaryzykować. Jak jak gran u buka to typuje maks 3 mecze albo na 1x2 albo powyżej poniżej.
Ja np gram codziennie jeden zakład na 4 losowania. Na małe liczby do 20 tu.
Parę razy trójka weszła. Tylko niestety mała .
Co do buka. Fakt że tasiemce jak w mini nie mają racji bytu. Aczkolwiek za mała stawkę np 10 zł z wysokimi kursami można zaryzykować. Jak jak gran u buka to typuje maks 3 mecze albo na 1x2 albo powyżej poniżej.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
No widzisz, to potwierdza tylko fakt, żeby trzymać się z daleka od sponsorowania TS.
Niestety, uzależnienie od hazardu podpowiada "graj, tym razem się uda".
Skończyłem z TS na zasadzie wysyłania dużej ilości zakładów. Ot, dla zabawy, od czasu do czasu jeden zakład w Mini czy Lotto. Jak się trafi, to radość z wygranej znacznie większa, a jak się nie trafi, to żadnych strat.
Niestety, uzależnienie od hazardu podpowiada "graj, tym razem się uda".

Skończyłem z TS na zasadzie wysyłania dużej ilości zakładów. Ot, dla zabawy, od czasu do czasu jeden zakład w Mini czy Lotto. Jak się trafi, to radość z wygranej znacznie większa, a jak się nie trafi, to żadnych strat.
-
- Maniak
- Kontakt:
Ja tam nie wiem jak wy gracie, ja tam na tyle zakładów trafiłem piątkę w symulatorze 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Gratulacje. To teraz tylko traf realnie tą piątkę...