Brawo! Możesz kupić fajną furę, gratulacje
Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie

Jak se narysuję albo wystrugam ze styropianu...
Ale może by tak puścił te moje 200 unikalnych zakładów któregoś dnia !
Koszt 400 zł.
Ale na tą chwilę to nie widzę żeby coś się udało, bo TS losuje takie dziwne zestawienia że nic nie wchodzi...
A druga sprawa to skąd wziąć te 400 zł

-
- Maniak
- Kontakt:
Na tą chwilę zawieszam granie też w mini lotto bo losowane numery nie wydają mi się na losowe !
Te ich ciągle powtórki już zrobiły się nudne.
Jak nie co drugie losowanie wypada liczba 42 i to aż na 10 losowań to teraz powtarzają po kolei
41 x 3
39 x 3
38 x 3 a ostatnie losowanie wypadło na liczbę 16 x 3
Wcześniej była liczba 7
Dla mnie to dziwne trochę że liczba powtarza się trzy razy a później cisza a jej rolę przejmuje inna.
Jak nie co drugie losowanie wypada liczba 42 i to aż na 10 losowań to teraz powtarzają po kolei
41 x 3
39 x 3
Wcześniej była liczba 7
Dla mnie to dziwne trochę że liczba powtarza się trzy razy a później cisza a jej rolę przejmuje inna.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zobaczymy czy zawiesisz jak zobaczysz moje podsumowanie zabawy. Zmienisz zdanie.

Ale to wieczorem gdyż muszę teraz wykonać plan dnia. Jadę z rodzinką na cmentarz, potem na ogródek, trzeba ogarnąć bałagan po lecie i przygotować wszystko na zimę. A dzień ciepły i pogodny, idealny moment.
Zatem... do późnego wieczora.

-
- Maniak
- Kontakt:
Zostały jeszcze :
3
24
37
31 ustrzelone
3
24
37
31 ustrzelone
-
- Maniak
- Kontakt:
Coś czuję , że dziś jest dobry moment na moje unikalne 200 zakładów aby zaryzykować
No ale nie mam 4 stówek i dlatego dam znać jak to by było jak bym wysłał...

No ale nie mam 4 stówek i dlatego dam znać jak to by było jak bym wysłał...

-
- Maniak
- Kontakt:

Ale dobrze , że nie zagrałem ! Wylosowali takie numery , że na moje 200 zakładów nie miał bym nawet ani jedyneczki trafionej AHAHAHAHAHA

COŚ takiego to się nawet w symulatorze mi nie przytrafiło a było już chyba kilka tysięcy losowań...
Dobra robota panowie ! Nie grać w te gry

Dodano po 17 minutach 58 sekundach:
Jak by ktoś coś to teraz liczba 31 ma przyklejonego chupa-chupsa bo już 3 raz pod rząd wyskakuje.System pisze: ↑20 paź 2024, 10:26Na tą chwilę zawieszam granie też w mini lotto bo losowane numery nie wydają mi się na losowe !
41 x 3
39 x 3
Wcześniej była liczba 7
Dodano po 2 minutach 34 sekundach:
Pytanie ! Wypadnie 4 raz czy teraz zastąpi ją już inna?
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zostały jeszcze :
3
24
37 ustrzelone
czy warto stawiać na te liczby to się wkrótce okaże
Dodano po 37 minutach 35 sekundach:
20 zakładów pod 24 bo już dość długo nie wylosowana...
Zobaczymy czy jak wypadnie to coś wejdzie!
3
24
37 ustrzelone
czy warto stawiać na te liczby to się wkrótce okaże

Dodano po 37 minutach 35 sekundach:
20 zakładów pod 24 bo już dość długo nie wylosowana...
Zobaczymy czy jak wypadnie to coś wejdzie!
-
- Maniak
- Kontakt:
Ani 3 ani 24 nie wypadło ale mniejsza z tym. Robi się ważniejszy problem bo mini lotto zaczyna robić się to samo co w lotto.
Od dwóch losowań nie było piątki. Ostatnio trzy losowania pod rząd nie było piątki !
Po zmianie na gorsze powoli trzeba się przygotować , że piątka to będzie raz w miesiącu tak jak w lotto
A cały zysk idzie tam a nie na wygrane. to samo co zrobił prezes NBP podnosząc stopy procentowe i ciągnie od ludzi co mają kredyty ile się tylko da !
Co z tego , że oni dają ludziom 500 + czy teraz 800 + jak mają kredyty i prezes to co dostaną na dzieci zabierze im na każdej racie kredytu.
Tak działają nasze rządy i gierki państwowe.
Od dwóch losowań nie było piątki. Ostatnio trzy losowania pod rząd nie było piątki !
Po zmianie na gorsze powoli trzeba się przygotować , że piątka to będzie raz w miesiącu tak jak w lotto

A cały zysk idzie tam a nie na wygrane. to samo co zrobił prezes NBP podnosząc stopy procentowe i ciągnie od ludzi co mają kredyty ile się tylko da !
Co z tego , że oni dają ludziom 500 + czy teraz 800 + jak mają kredyty i prezes to co dostaną na dzieci zabierze im na każdej racie kredytu.
Tak działają nasze rządy i gierki państwowe.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Co do Mini i tego, że dawno 5tki nie było, to myślę, że to celowe, żeby więcej osób wyłapało tłuste 4 i dobrze platne 3jki. Ktoś ostatnio zauważył, że na początku października po podwyżce 3jki były fajnie platne, a potem mimo podwyżki ceny były jak wcześniej.
Druga sprawa,to czemu zakłady można zawierać tylko w określonych godzinach? Chyba od 8 do godziny przed losowaniem? Czemu nie decyduję godzina na kuponie? Po co Im ta godzina ? Jak dla mnie nie powinno być maszyn tylko losowanie z ręki. Takie tam moje przemyślenia;).
Druga sprawa,to czemu zakłady można zawierać tylko w określonych godzinach? Chyba od 8 do godziny przed losowaniem? Czemu nie decyduję godzina na kuponie? Po co Im ta godzina ? Jak dla mnie nie powinno być maszyn tylko losowanie z ręki. Takie tam moje przemyślenia;).