WinTo problemy/promocje/uwagi
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
A czasem obsługujący zapomni zakończyć transakcję i wtedy wpadają też punkty za następnego klienta
(tylko dwa razy mi się zdarzyło a codziennie coś wysyłam).

-
- Świeżak
- Kontakt:
Jest limit dzienny. Kiedyś siedziałem i z nudów drapałem zdrapki i chyba po 5 transakcji wyświetlił się komunikat i nie nabijało punktów do godz. 0.00
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Przydałby się osobny licznik dziennego limitu punktów, żeby wiedzieć za ile jeszcze można grać do maxa
-
- Świeżak
- Kontakt:
Wymieniłem punkty na zakłady mini - razem 147 darmowych zakładów i zgadnijcie ile wygrałem? 

Ja na 30 kuponów różnych gier szybkie600
Mini duże miałem
Raz trójkę w mini ale chudą a tak to nic
Mini duże miałem
Raz trójkę w mini ale chudą a tak to nic
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Cyc
- Kontakt:
Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
sprawdzaj na drugi dzien - zdrapki naliczaja od razu ale gry liczbowe zwykle na drugi dzień (może po pólnocy - nie sprawdzalem w kazdym razie rano dnia nastepnego sa naliczone)Kamoha pisze: ↑31 gru 2024, 14:44Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.