Los dostajesz losowo.
Przy grze jak się przyjrzysz to tam gdzie masz adres strony to końcówka numeryczna przy każdym zagraniu ma całkowicie inny numer.
Co do algorytmu co tu kolega wspomniał to musi on być losowy
Los dostajesz losowo.
Dzięki za odpowiedź, a jak jest z tym dodawaniem losów po trafieniu jackpota?
Dokładnie tak samo myślę, że los jest brany za kolejąleandros pisze: ↑29 lis 2024, 12:07Na pewno losowo? Szukalem informacji na ten temat i nie mogę znalezc. Patrzac ile te jackopty sie utrzymuja wyglada jakby byly one ustawione na konkretnych miejscach w tej puli, a ludzie 'dokopuja' sie do nich pokolei. wiec rownie dobrze te 2 jackpoty za 2zl to mogl byc byc pierwszy i ostatni los z tych 5mln. i by go wygrala pierwsza i ostatnia osoba co zagra.
ID losu w lewym gornym rogu za kazdym razem sie zwieksza, a nie generuje losowo, wiec grajac np co 30sek mozna zobaczyc o ile sie zwiekszyl numer losu, wiec ile razy zagrano w tym czasie
Dokładnie i kładzie lagę na jakieś tam koniczynki...albo odwrotnie,przypierniczy po 50 za 100tysiecy;)cofajkwit pisze: ↑29 lis 2024, 9:20W grach gdzie masz 1 wygraną główną, dodają zawsze nową pule losów. W tych gdzie jest kilka głównych wygranych, to nie wiem, ale skłaniałbym się ku opcji, że jak padną wszystkie główne, to wtedy dodadzą.
Natomiast my tu pitu pitu o gierce z jackpotem, a ktoś w Kasie od Mikołaja wygrał 1 000 000 zł![]()
Niektórzy po prostu losowo grają Nie patrzą na kumulacje Może i nawet nie wiedzą o tej kumulacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości