Ja w liniach za 3 miałem 000112, ale alarmującej losowej nie było, zaś w XL ce miałem 000044
Ekstra Pensja [726]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Ekstra Pensja [726]
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Zobaczyłem EP z niskim numerem paczki więc poprosiłem o 2 sztuki i na jednej niespodziewanie siadło 50zł 

- Załączniki
-
- EP50.jpg (608.75 KiB) Przejrzano 1829 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:11:13 16:11:19Image taken on:13 lis 2024, 15:11
-
- Lottożłop
- Kontakt:
3 Inni to lubia
I jeszcze dokupiłam EP i 50 zł
a w Drodze do miliona też 50 zeta
chyba mam dziś lucky day 

- Załączniki
-
- IMG_7749.jpeg (569.91 KiB) Przejrzano 1599 razy
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zastanawia mnie jak to robicie. W moim przypadku, jak jeszcze bawiłem się w zdrapki, to jaką bym nie kupił, zawsze out.
Statystycznie na 10 sztuk, zawsze dziewięć pustych i jeden zwrot.
I widzę tu dwa logiczne wytłumaczenia.
Albo jesteście zwyczajnie szczęściarzami, albo ja jestem zdrapkowym nieudacznikiem. A zapewne obie opcje są prawdziwe.
Albo jesteście zwyczajnie szczęściarzami, albo ja jestem zdrapkowym nieudacznikiem. A zapewne obie opcje są prawdziwe.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Bez sensu, każda osoba grająca w jakąkolwiek grę ma fart albo i nie, Tobie jak zauważyłem lepiej idzie w grach liczbowych, ja kiedyś też grałem w liczbówki ale po wygranej 24k w Multi Lotka kilkanaście lat temu, już nigdy nie trafiałem nic powiedzmy powyżej tysiaka więc to lata temu zarzuciłem i teraz puszczam raz w miesiącu Keno i Sz600 z różnym skutkiem, za to w zdrapkach jest ok od samego początku ale też bez szału, naj że ogólnie nic nie tracę ( listopad na plusie 328 zeta), moja znajoma natomiast w totka czy zdrapki leży, za to od lat wysyła z gazet rozwiązania krzyżówek, konkursy itp i praktycznie co kilka dni chwali się jakąś książką, plytą czy innymi wygranymi rzeczowymi, poprostu ma rękę do tego, kolega z pracy gra w gierki na lotto i jak on to robi ale ma wiecznie od 20 do nawet 500 zeta, inne gry czy zdrapki praktycznie zero więc to olał, nic na to nie poradzimy
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
I tak szło Ci lepiej ode mnie- 140 pustych pod rząd -kto mnie przebije ?pablovsky pisze: ↑03 gru 2024, 11:15Zastanawia mnie jak to robicie. W moim przypadku, jak jeszcze bawiłem się w zdrapki, to jaką bym nie kupił, zawsze out.

Krakuska - świruska

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
To może prawda jest inna? Może jesteśmy na forum, gdzie TS-owe boty symulują wygrane na lewo i prawo, aby wygenerować jak największą ilość osób chętnych do zakupu?
Może nie istnieje żadna Anatra, grzybek czy sk8erboy? To by miało rację bytu... 🤔
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Istnieją ,tylko ja po prostu nie mam szczęścia w hazardzie.Dlatego od ponad roku nie kupuję zdrapek .

Krakuska - świruska

-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Istnieje i ma się dobrze
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
W końcu znalazłem u mnie fioletową (3 główne do tej pory były w czarnej/zielonej) i jedną sztuke - Pani w kiosku losowala za mnie - oczywiscie PUSTA... ale chyba widzialem też u mnie na jarmarku (tak jest tam punkt lotto) to moze jutro kupie!