Ekstra Pensja [726]
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Ekstra Pensja [726]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jaki sarkazm? Nie obrażaj mojego Fana bo Cię razem zbanujemy i będziesz szukał sobie nowego forum!

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
OK, na życzenie - ciąg dalszy, w galerii handlowej w pobliżu domu (trochę mniej po drodze) znalazłem nowe źródło fioletowych na 020xxx.
Na próbę kupiłem tradycyjnie pierwszą i ostatnią - otrzymałem nr 3 i 47 ale obie puste
. Wydaje mi się , że pełnej paczki tam nie było i jeszcze w tygodniu tam zajrzę.
Na próbę kupiłem tradycyjnie pierwszą i ostatnią - otrzymałem nr 3 i 47 ale obie puste

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Niesamowite. Myślałem, że w tym odcinku trafisz już główną wygraną... Kurczę, szkoda. A zatem odliczam dni i godziny do Twojego kolejnego wpisu.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Podali, że 18.12 (czyli dziś) - kolejna trafiona fioletowa w Nowym Dworze Gdańskim z serii 018xxx
Gdybym wiedział to może nie kupiłbym dziś z serii 020xxx - wylosowałem aż 5 pustych. Do tej pory na tej zdrapce jestem w plecy min. 105zl.
W kiosku, w którym teraz kupuje zostało jeszcze chyba ok. 15 sztuk, może zaryzykować i wykupić resztę? (głównej raczej tak blisko nie będzie ale może choć stówka).
Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
P.S. przed chwilą obejrzałem wszystkie wygrane zdrapy i w czarnej dwie główne były dość blisko - podajże 353xxx oraz 371xxx
https://www.multipasko.pl/zdrapki/zdrapka-ekstra-pensja,1365.html
Gdybym wiedział to może nie kupiłbym dziś z serii 020xxx - wylosowałem aż 5 pustych. Do tej pory na tej zdrapce jestem w plecy min. 105zl.
W kiosku, w którym teraz kupuje zostało jeszcze chyba ok. 15 sztuk, może zaryzykować i wykupić resztę? (głównej raczej tak blisko nie będzie ale może choć stówka).
Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
P.S. przed chwilą obejrzałem wszystkie wygrane zdrapy i w czarnej dwie główne były dość blisko - podajże 353xxx oraz 371xxx
https://www.multipasko.pl/zdrapki/zdrapka-ekstra-pensja,1365.html
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
NA ZAKOŃCZENIE - jestem bardzo rozczarowany ta zdrapką i wszystkimi innymi...
chciałem dziś upolować żółtą krzyżówkę ale nigdzie jej nie mieli , za to w miejscu w którym nie byłem chyba z rok lub dwa w obu kolekturach były jeszcze fioletowe EP - no i nie wiem co mnie podkusiło i wykupiłem wszystkie w jednym punkcie z dobrej serii 020xxx sztuk 7 a w drugim (nie zwróciłem uwagi bo z serii 159xxx) sztuk 5. Z tych 7 to 5 pustych i 2 po 5zl. Z tej drugiej porcji - SAME PUSTE.
Wygrane odebrałem już pod domem przy zdrapkomacie - i tez były jeszcze fioletowymi więc wrzuciłem piątaka i dostałem nr 25 i NAWET TRAFIONA ale tylko 10zł (czyli w zdrapkomacie zostalo jeszcze pół paczki, co ciekawe drugi raz w tym automacie z tej paczki trafiam 10zł), jakby do końca było jeszcze z 5 to pewnie tez bym wykupil ale pół paczkib to za dużo...
Podsumowując głównie przez fioletowa stracilem w tym miesiącu dwa razy więcej forsy niż zwykle i w całym roku przez wszystkie zdrapki tez za dużo umoczyłem...
POSTANOWIENIE NOWOROCZNE - REZYGNACJA ze zdrapek - w Nowym Roku tylko gry liczbowe (i chyba głównie zacznę grac przez aplikacje)!
chciałem dziś upolować żółtą krzyżówkę ale nigdzie jej nie mieli , za to w miejscu w którym nie byłem chyba z rok lub dwa w obu kolekturach były jeszcze fioletowe EP - no i nie wiem co mnie podkusiło i wykupiłem wszystkie w jednym punkcie z dobrej serii 020xxx sztuk 7 a w drugim (nie zwróciłem uwagi bo z serii 159xxx) sztuk 5. Z tych 7 to 5 pustych i 2 po 5zl. Z tej drugiej porcji - SAME PUSTE.
Wygrane odebrałem już pod domem przy zdrapkomacie - i tez były jeszcze fioletowymi więc wrzuciłem piątaka i dostałem nr 25 i NAWET TRAFIONA ale tylko 10zł (czyli w zdrapkomacie zostalo jeszcze pół paczki, co ciekawe drugi raz w tym automacie z tej paczki trafiam 10zł), jakby do końca było jeszcze z 5 to pewnie tez bym wykupil ale pół paczkib to za dużo...
Podsumowując głównie przez fioletowa stracilem w tym miesiącu dwa razy więcej forsy niż zwykle i w całym roku przez wszystkie zdrapki tez za dużo umoczyłem...
POSTANOWIENIE NOWOROCZNE - REZYGNACJA ze zdrapek - w Nowym Roku tylko gry liczbowe (i chyba głównie zacznę grac przez aplikacje)!
- Załączniki
-
- 20241231.jpg (695.82 KiB) Przejrzano 1532 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:12:31 11:09:00Image taken on:31 gru 2024, 10:09Focus length:4.266 mmShutter speed:1/24.998750062497 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:726Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:MotorolaCamera-model:Moto G24 PowerExposure program:Not definedExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Pojawiły się paczki 043xxx więc kupiłem 2 sztuki i 1x0, 1x20zł 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Są również paczki 087xxx, wziąłem 5 i niestety skucha 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Przeważnie biorę 1-2 szt EP i ostatnio za każdym razem mam na jednej 10zł, chyba pięć z rzędu tak mi się trafiło, szkoda jednak że skąpi czymś więcej. Z resztą ostatnio w moich sztandarowych zdrapkach jest straszna posucha, lotek, sz50, Krzyżówka - nie mogę się przebić przez pustaki