Zdrapki przez internet
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
To trafił ktoś na forum multipasko Jestem ciekaw jaka sytuacja będzie z skarbami safari Też zbliża się do 1MLN Czy główna padnie poniżej 350tys losów?Demo1 pisze: ↑13 gru 2024, 23:19To użytkownik multipasko zgarnął, wrzucał nawet screenaPimpeksadelko1 pisze: ↑13 gru 2024, 19:10Ale żal mi dupę ściska jak zobaczyłam, że ktoś o 14:06 wygrał 40 tysi w kamienie a ja o tej godzinie też grałam z tego moje 4 próby nie pykły i to dokładnie w tej samej minucie![]()
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Czyżby Skarby safari były tak samo "zaprogramowane" jak koniczynki???!!!
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Wczoraj została mi złotówka ma koncie, myślę, nigdy nie grałem w gierki bo jakoś mnie to nie kręci, puściłem w emoty helołin i wygrałem 20zł.
Jest to typowy syndrom nowicjusza. Podobnie jest z każdą inną grą. Miesiąc temu zagrałem po raz pierwszy w szybkie600 i trzy razy w kilka dni padły 4/6, po 50zł. I do teraz już nic więcej. Czasami się zastanawiam czy w systemach nie rejestrują graczy "nowych" i na zachętę rzucają jakiś ochłap, żeby celowo przyciągnąć do gry? Może i tak być.
Odnośnie gierek mam pytanie do znawców tematu. Grając w grę pokazana jest tabela wygranych, np. 1zł, 2zł, 10zł itp.
Ale widzę na Multipasko, np. w Emotkach różne inne możliwości wygranych nagród w wysokościach np. 201zł, 202zł, 205zł.
Skąd takie dziwne, niepełne kwoty?

Jest to typowy syndrom nowicjusza. Podobnie jest z każdą inną grą. Miesiąc temu zagrałem po raz pierwszy w szybkie600 i trzy razy w kilka dni padły 4/6, po 50zł. I do teraz już nic więcej. Czasami się zastanawiam czy w systemach nie rejestrują graczy "nowych" i na zachętę rzucają jakiś ochłap, żeby celowo przyciągnąć do gry? Może i tak być.
Odnośnie gierek mam pytanie do znawców tematu. Grając w grę pokazana jest tabela wygranych, np. 1zł, 2zł, 10zł itp.
Ale widzę na Multipasko, np. w Emotkach różne inne możliwości wygranych nagród w wysokościach np. 201zł, 202zł, 205zł.
Skąd takie dziwne, niepełne kwoty?

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Skarby safari będziemy odkrywać podczas wigilii
wszyscy będziemy kręcić i w sylwestra

-
- Maniak
- Kontakt:
Tylko safari to szybką gierka Klik i znamy wynik Może dlatego losy bardzo szybko schodzą Wątpię aby do sylwestra nie padła główna. Przecież niedawno było 1Mln 300tys losów.
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Na teraz stan to 830tys losów za 2 zł Dziwnym trafem bardzo podobna sytuacja jak w konieczynkach .
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
865tys
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Na teraz stan to 830tys losów za 2 zł Dziwnym trafem bardzo podobna sytuacja jak w konieczynkach .
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
865tys
- GabryS
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Szybkie safari od rana, zagrane 3 razy po 1 zł i wpadł bonusik
- Załączniki
-
- Screenshot_20241217_091344_pl.lotto.app_edit_1437140862883831.jpg (805.11 KiB) Przejrzano 1388 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:12:17 09:13:44Image taken on:17 gru 2024, 8:13Camera-manufacturer:HUAWEICamera-model:VOG-L29
Szczęśliwego nowego roku 2025
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
oczywiście, odblokują wygraną w sylwestra
Dodano po 1 godzinie 24 minutach 7 sekundach:
czytasz w moich myślachpablovsky pisze: ↑16 gru 2024, 13:07Wczoraj została mi złotówka ma koncie, myślę, nigdy nie grałem w gierki bo jakoś mnie to nie kręci, puściłem w emoty helołin i wygrałem 20zł.![]()
Skąd takie dziwne, niepełne kwoty?![]()
zapewne mają algorytmy i zdefinowane typy graczy
ty zagrałeś pierwszy raz to dostałeś marchewkę... widać po pytaniach jakie zadałeś... zażarło, oddasz te 20 zł szybciej niż myślisz
ja natomiast jestem w przedziałce nałogowcy, czyli można mnie paść 30toma kolejkami pod rząd bez wygranych, raz po raz zwrot odpalić, czasem jakieś dwu/trzy cyfrowe wygrane.... gwarancją dla nich, że oddam czterocyfrowe nakłady
myślę, że mają też coś dla takich co przerwali granie bo nie szło i wrócili na kilka kolejek... ci znów dostaną marchewe
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Myślę, że wyciągnąłeś "nieco" niewłaściwe wnioski.lago pisze: ↑17 gru 2024, 22:26
ty zagrałeś pierwszy raz to dostałeś marchewkę... widać po pytaniach jakie zadałeś... zażarło, oddasz te 20 zł szybciej niż myślisz
ja natomiast jestem w przedziałce nałogowcy, czyli można mnie paść 30toma kolejkami pod rząd bez wygranych, raz po raz zwrot odpalić, czasem jakieś dwu/trzy cyfrowe wygrane.... gwarancją dla nich, że oddam czterocyfrowe nakłady

Śmieję się, bo nie wiem czy już na świecie byłeś, gdy po kasynach i bukach biegałem, nie było jeszcze neta...
Ale nie ważny nasz wiek, musimy przyjąć, że gnijemy wspólnie w tym "przedziale" jak to uroczo nazwałeś. No, może jedno nas różni, nie przegrywam czterocyfrowych nakładów, nawet w ruletę, a to sztuka.

A tak całkiem serio, pytania zadałem bo w gierkach jestem kompletnie nie ogarnięty, ale posiedziałem trochę nad lekturą i nieco się rozjaśniło. Jak zwykle niezawodne Multipasko. Pozdrowionka i wysokich w gierkach!

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
znam świat z przed internetu, jestem w latach siedemdziesiątych urodzonypablovsky pisze: ↑17 gru 2024, 22:55Myślę, że wyciągnąłeś "nieco" niewłaściwe wnioski.lago pisze: ↑17 gru 2024, 22:26
ja natomiast jestem w przedziałce nałogowcy, czyli można mnie paść 30toma kolejkami pod rząd bez wygranych, raz po raz zwrot odpalić, czasem jakieś dwu/trzy cyfrowe wygrane.... gwarancją dla nich, że oddam czterocyfrowe nakłady![]()
Śmieję się, bo nie wiem czy już na świecie byłeś, gdy po kasynach i bukach biegałem, nie było jeszcze neta...
Ale nie ważny nasz wiek, musimy przyjąć, że gnijemy wspólnie w tym "przedziale" jak to uroczo nazwałeś. No, może jedno nas różni, nie przegrywam czterocyfrowych nakładów, nawet w ruletę, a to sztuka.A te dwie dychy faktycznie oddałem od ręki, na Mini.
![]()
A tak całkiem serio, pytania zadałem bo w gierkach jestem kompletnie nie ogarnięty, ale posiedziałem trochę nad lekturą i nieco się rozjaśniło. Jak zwykle niezawodne Multipasko. Pozdrowionka i wysokich w gierkach!![]()