Ile procent w Sylwestra?
-
- Janusz Gry
Re: Ile procent w Sylwestra?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zapewne będzie wspaniały

Jednak, odnośnie alko, w moim przypadku hazard i trunki, to średnio udany zestaw.
Osobiście nigdy się nie zdarzyło, abym grał czy obstawiał pod wpływem. Mam zasadę, którą trzymam się całe życie, mianowicie poker, ruletka czy black, zawsze browarek 0%.

Ale wiadomo, zdrapki to raczej zabawa, można drapać nawet widząc podwójnie, wtedy i wygrana się zwiększa!

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Zestaw na święta ale nie tylko dla mnie
Aczkolwiek jak znam takie mixy to w tych po 10zł będą góra dwa zwroty i trzeba będzie liczyć że akurat w tych małych coś podejdzie 

- Załączniki
-
- Mix.jpg (677.33 KiB) Przejrzano 2248 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:12:24 13:30:21Image taken on:24 gru 2024, 12:30
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Paradiso, Starożytny, Cherry 777, Dziki cash, Super bonus dały po zwrocie, w 13 było 1x4 i 1x2, w S7 1x4 i slonik 1x2zł. Razem 62 na 140. Lekka kicha

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Blisko 50% zwrotu, to da się przeżyć, zawsze mogło być gorzej. 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Za dawnych czasów kiedy nie było aż tyle zdrapek w ofercie i nie były tak drogie to każdy mogł sobie zafundować zakup wszystkich zdrapek aktualnie dostępnych w sprzedaży i był to koszt rzędu 100-200zł, dzisiaj gdyby chcieć kupić wszystkie zdrapki po jednej to wyjdzie chyba ponad 700zł
Sam myślałem żeby coś takie zrobić, do podrapania fajne ale wizja realnej straty nawet 500zł odstrasza. Ktoś robił takie zestaw ostatnimi czasy bo nie kojarzę?
P.S. Tak się ludzie bawili w 2012 roku, tyle drapania za 100zł, że nie wspomnę jak sentymentalne zdrapki się tam znajdują

Sam myślałem żeby coś takie zrobić, do podrapania fajne ale wizja realnej straty nawet 500zł odstrasza. Ktoś robił takie zestaw ostatnimi czasy bo nie kojarzę?
P.S. Tak się ludzie bawili w 2012 roku, tyle drapania za 100zł, że nie wspomnę jak sentymentalne zdrapki się tam znajdują

- Załączniki
-
- cos_pieknego.jpg (141.23 KiB) Przejrzano 2078 razy
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Ech, to były stare, dobre czasy! Niestety, od tego czasu TS mocno się odkleił od rzeczywistości, wcale się nie zdziwię jak po Nowym Roku puszczą w obieg jakąś zdrapkę po 40-50zł, a te po zecie (już tylko Lotek) znikną z rynku
Ale cóż, widzą, że jest popyt, ludzie kupują bez opamiętania, sprzedaż nie maleje, to wrzucają na rynek coraz droższe egzemplarze. A jakość zdrapek coraz gorsza, wygrane coraz niższe. Sami się prosiliśmy o taki obrót sprawy.
Wracając do tematu, ktoś jeszcze postanowił zebrać jakiś gruby zestaw na Sylwka? Fajnie by było zobaczyć na głównej forum jakąś dużą wygraną.
Ale cóż, widzą, że jest popyt, ludzie kupują bez opamiętania, sprzedaż nie maleje, to wrzucają na rynek coraz droższe egzemplarze. A jakość zdrapek coraz gorsza, wygrane coraz niższe. Sami się prosiliśmy o taki obrót sprawy.

Wracając do tematu, ktoś jeszcze postanowił zebrać jakiś gruby zestaw na Sylwka? Fajnie by było zobaczyć na głównej forum jakąś dużą wygraną.

-
- Cyc
- Kontakt:
Ja w swoje sylwestrowe drapanie na dwie osoby mam zbierane trochę czasu :
2x Extra Linia
2x Paradiso
2x Wielkie Granie
2x Kalendrarz Świąteczny
2x Starozytny Skarb
2x Cherry 777
8x Owocowa eksplozja