Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Niestety przy takiej gigantycznej puli losów w gierkach trafić np 500 zł to jak cud
Ja też sobie czasami za nie wielkie pieniądze klikam. I chyba jedna o ile nie najlepsza gierka to Walka o Złoto.
Ja też sobie czasami za nie wielkie pieniądze klikam. I chyba jedna o ile nie najlepsza gierka to Walka o Złoto.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tak. Najwięcej na niej ugralem i najmniej na minus jestem no i na bardzo fajna przyjemna grafikę.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zgodzę się. Ale zastanawiam się czy nie da się to 500zł ugrać na ilości i drobnicy? Zamiast trafić jedno 500zł, można 25 razy trafić po 20zł?
Dlaczego mi to przyszło do głowy. Grałem dzisiaj w emoty, na 10 losów tylko trzy się zwróciły. Wszedłem na inną, wziąłem los za zetę i za pierwszym razem łącznie z bonusem wpadło 25zł.
Wieczorem dałem żonie lapka, mówię "zakręć, zobaczymy jak ci pójdzie". Trzy losy, za trzecim razem trafiła dwie dychy. Czysty fart. Nie wiem, nie znam się, tylko głośno się zastanawiam.

-
- Maniak
- Kontakt:
Kolejny Jackpot spadł 

- Załączniki
-
- Przechwytywanie.PNG (13.98 KiB) Przejrzano 3381 razy
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Do przewidzenia
Każdemu jak się skończyły zdrapki na święta to pograć może 

-
- Maniak
- Kontakt:
ohh i kolejny, cóż za przypadek 

- Załączniki
-
- Przechwytywanie.PNG (10.27 KiB) Przejrzano 3369 razy
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jaki przypadek???.... Święta!!! 

-
- Cyc
- Kontakt:
Ktoś mi wytłumaczy czemu Walka o Złoto jest tak popularną gierką? Przecież ona wyszła niedawno. Cały czas gra w nią najwięcej osób.
Drugie pytanie dlaczego tak mało osób gra przykładowo w Podwójny Diament za 1zł skoro szansa na wygraną 10 000 zł jest duża w porównaniu do innych gierek?
Np. w Fajerwerkach aktualnie szansa na wygraną 25 000 zł za los 5 zł to jest 1:306057, a w Podwójnym Diamencie szansa na wygraną 10 000 zł za 1 zł wynosi 1:821869 (1 los) oraz 3:273956 (3 losy). Z matematycznego punktu widzenia szansa 1:306057 to mniej niż 3:273956, a pomimo nawet sama aplikacja Lotto, po kliknięciu opcji "największa szansa na wygraną" na ten moment wyrzuca gry na czoło takie jak Garniec Złota czy Fajerwerki - czyli po prostu te, w których za daną kwotę zostało mało losów. To jak to jest?
Drugie pytanie dlaczego tak mało osób gra przykładowo w Podwójny Diament za 1zł skoro szansa na wygraną 10 000 zł jest duża w porównaniu do innych gierek?
Np. w Fajerwerkach aktualnie szansa na wygraną 25 000 zł za los 5 zł to jest 1:306057, a w Podwójnym Diamencie szansa na wygraną 10 000 zł za 1 zł wynosi 1:821869 (1 los) oraz 3:273956 (3 losy). Z matematycznego punktu widzenia szansa 1:306057 to mniej niż 3:273956, a pomimo nawet sama aplikacja Lotto, po kliknięciu opcji "największa szansa na wygraną" na ten moment wyrzuca gry na czoło takie jak Garniec Złota czy Fajerwerki - czyli po prostu te, w których za daną kwotę zostało mało losów. To jak to jest?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Myślę że Walka o Złoto jest tak popularna że względu na grafikę oraz przynajmniej w moim odczuciu też że często w niej przynajmniej ja mam rundę bonusowa.
I podejrzewam że względem innych gierek przemawia zA nią właśnie to że runda bonusowa często pada.
I podejrzewam że względem innych gierek przemawia zA nią właśnie to że runda bonusowa często pada.