Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]

Post autor: grzybek » 25 gru 2024, 23:30

STUMPY21 pisze:
17 gru 2024, 15:35
Czy wiemy coś o zakończeniach w styczniu?
Patrząc na poziom wyprzedania nakładu (10% lub mniej) to w styczniu i lutym na 100% do wylotu są

- pastelove 9
- kasa od mikołaja (1 x 100 000)
- różowy diament
- pieniędzy jak lodu (1 x 200 000)
- mega pensja
- super bonus (1 x 500 000)
- perły rubiny
- de luxe 7
- bajeczna kasa
- kalendarz
- milion dla ciebie
- mega linie
- czas na milion
- playbook 7

Super bonus to będzie teraz zdrapka TOP1 na polowanie, u mnie niestety ciężko trafić niskie numery paczek ale jak znajdę to kupię ;)

sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: sk8erboy26 » 26 gru 2024, 10:56

No i dobrze, po 3 tygodniach dyżurów teraz kilka dni luzu to można się na spokojnie skupić na zdrapkach i się odluzować, ja się nastawiam na Playbooka, Kasa od Mikołaja, Pieniędzy jak Lodu, Super Bonus, Różowe Diamentowe 7, czy Fortuna7 zielona choć u mnie to raczej niedostępna, chyba że w okolicy, a z tych bez głównych to ML bo to resztki a nowe dopiero w lutym, i pewnie inne po piątaku bo je lubię (Różowy Diament) :D

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 26 gru 2024, 12:46

U mnie Super Bonus w prawie każdym punkcie jest ale nigdzie nie spotkałem dobrego przedziału. Kasa od Mikołaja i Pieniędzy jak Lodu nie ma w punktach. Nie ma co kupować aktualnie oprócz Wielkiej Pensji Bankiera.

Vox123
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Vox123 » 26 gru 2024, 13:59

Ostatnio bardzo szybko schodzi zdrapka Neonowy Bonus 7. Nie wiem z czego to wynika. Ostatnio też podbieram bo przedział dobry. Jadę do Vegas wyszło prawie rok wcześniej, z takim samym nakładem, a sprzedało się go mniej.

Magnetyczna 5 jest u mnie w złym przedziale. Tak samo Super Bonus i Różowe Diamentowe.

Wielką Pensję Bankiera czasami kupię, ale czekam aż pozostała ilość spadnie poniżej 15%

sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: sk8erboy26 » 26 gru 2024, 14:09

Ja się tak tylko zastanawiam nad tym Super Bonusem czy aby ta główna nie jest w każdym możliwym przedziale bo to żółta drukarnia która jest nieprzewidywalna :?:

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 26 gru 2024, 14:37

Vox123 pisze:
26 gru 2024, 13:59
Ostatnio bardzo szybko schodzi zdrapka Neonowy Bonus 7. Nie wiem z czego to wynika. Ostatnio też podbieram bo przedział dobry. Jadę do Vegas wyszło prawie rok wcześniej, z takim samym nakładem, a sprzedało się go mniej.

Magnetyczna 5 jest u mnie w złym przedziale. Tak samo Super Bonus i Różowe Diamentowe.

Wielką Pensję Bankiera czasami kupię, ale czekam aż pozostała ilość spadnie poniżej 15%
No własnie, Fortuna 7 i Neonowy bonus 7 to identyczne zdrapki ale Fortuna stanęła w miejscu, mimo że zdrapki z tej serii zawsze dobrze się sprzedawały. Może sprzedaż fortuny ruszy ponownie jak zabraknie tych neonowych 7.

Vegas to zdrapka która ma dziwną warstwą i sam nie lubię jej przez to drapać, a po drugie część nakładu została wycofana przez zły druk więc pytanie ile faktycznie zostało jej na rynku. Nie mniej przez to że część losów zostala wycofana z obiegu to ja już jej nie tknę bo to jest oszustwo jak dla mnie, przecież tam mogły być te główne wygrane. Skoro były błędnie wydrukowane losy to powinni całkowicie zakończyć sprzedaż.

Co do WPB to jest to los za 30zł i nawet 10% nakładu to nadal 250.000 losów, drogich losów i realnie każdy z nas ile ich może kupić? 20-30 sztuk? A to jest kropla w morzu. Nawet nie jesteśmy w stanie wykupić zdrapek z jednej kolektury a gdzie tu reszta miasta. Nie lubię czegoś takiego.

Tak więc ja zacznę szukać Super bonusu w dobrym przedziale, zaś ciekawa sytuacja się klaruje w M5, RD7 i dużo losów po 5zł: linie, owocowa, rajska, worek z kasą czy $. Czekam na rozpiskę z zakończeniami bo będzie łatwiej ustalić harmonogram polowań :mrgreen:

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 28 gru 2024, 14:24

O WPB nie myslalem w ten sposób. Ta Duża paczka i duży koszt zdrapki może utrudnić czyszczenie i co za tym idzie polowanie na te zdrapkę. Świąteczne odliczanie było pakowanie po 10 sztuk czyli 250 to było do przełknięcia. Trzeba kupować po jednej i czekać aż nakład zejdzie bardziej.

telepek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: telepek » 30 gru 2024, 16:43

Styczniowe zakończenia plus marcowe premiery ;) Szykują się dwie ciekawostki.

Znowu jakość trochę słaba ale robiłem zdjęcia ekranu.

Demo1
Maniak
Kontakt:

Post autor: Demo1 » 30 gru 2024, 16:51

telepek pisze:
30 gru 2024, 16:43
Styczniowe zakończenia plus marcowe premiery ;) Szykują się dwie ciekawostki.

Znowu jakość trochę słaba ale robiłem zdjęcia ekranu.

Mega Paradiso :shock:

telepek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: telepek » 30 gru 2024, 17:16

Plus raczej duża szansa na pierwszą liczbowa zdrapkę za 30 złotych, skoro milion w cashu za dwie dychy ma właśnie takie zasady :)

ODPOWIEDZ