Szczęśliwe Linie [733]
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Szczęśliwe Linie [733]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Zapał do drapania To mój kanał na YouTube 
Zapraszam serdecznie ! Na swoim kanale prezentuje, drapie wyłącznie wygrane zdrapki !!! Zero pustaków
Zapraszam serdecznie ! Na swoim kanale prezentuje, drapie wyłącznie wygrane zdrapki !!! Zero pustaków
- Załączniki
-
- IMG_20241224_110844595_3.jpg (1023.06 KiB) Przejrzano 1607 razy
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
36 zł jeszcze wyłowiłem z paczki w której padła dziś główna
004364
004364
- Załączniki
-
- IMG_9909.jpeg (603.94 KiB) Przejrzano 1557 razy
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
To już do tej edycji nie podchodzę. Po imieninach główna na Żelaznej,teraz przed Feminą,o zgrozo,jeszcze w moim numerze. Do mojej kolektury nie rzucają wygranych powyżej 500 zł 

Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Świeżak
- Kontakt:
Wygraną w tej zdrapce w Warszawie pochwaliła się dziewczyna na X
https://www.fakt.pl/pieniadze/mieszkanka-warszawy-poszla-do-lotto-po-zdrapke-pokazala-ile-wygrala/elxbec6
https://www.fakt.pl/pieniadze/mieszkanka-warszawy-poszla-do-lotto-po-zdrapke-pokazala-ile-wygrala/elxbec6
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
W 2024 roku ludzie wygrali grube miliony. Fakt nie do podważenia. I... stracili grube miliardy gdyby policzyć łącznie. Tylko TS zaciera łapki. I tak się koło fortuny toczy...
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Przestańcie w końcu się użalać nad sobą, tak od kilku tygodni z tego co tu spojrzę tylko fatalizm, wygrane to wygrane, przegrane to przegrane, w życiu nie zawsze jest miło i kolorowo, przeznaczcie sobie jakąś kwotę na tzw rozrywkę i olejcie to czy wygracie czy przegracie, tą daną kwotę i tak byście rozwalili na inne głupoty (puby, browar, burger itp) i pewnie nawet o tej stówie czy trzech byście nie wspomnieli, ale przy zdrapkach jakoś o niej myślicie i płacz że przegrana, ogarnijcie ciut system życia.
W grach liczbowych też jesteście do tyłu ale jakoś o tym nie slyszę a o zdrapkach tylko co najgorsze, jak ich nie chcę kupować to nie kupuję i tyle. Obecnie zdrapek nie kupuję bo nie mam co, Pieniędzy jak Lodu u mnie nie ma, jedynie o co pytam obecnie to MLinie ale też lipa, poczekam na następne zakończenia
W grach liczbowych też jesteście do tyłu ale jakoś o tym nie slyszę a o zdrapkach tylko co najgorsze, jak ich nie chcę kupować to nie kupuję i tyle. Obecnie zdrapek nie kupuję bo nie mam co, Pieniędzy jak Lodu u mnie nie ma, jedynie o co pytam obecnie to MLinie ale też lipa, poczekam na następne zakończenia
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
W pełni się zgodzę, że fataliści mają przerąbane w życiu, ale cóż, każdy ma swój własny punkt widzenia, nic nie poradzimy.sk8erboy26 pisze: ↑06 sty 2025, 9:20Przestańcie w końcu się użalać nad sobą, tak od kilku tygodni z tego co tu spojrzę tylko fatalizm, ogarnijcie ciut system życia...

Tylko nie myl fatalistów z realistami.
Bo realnie patrząc, każdy, kto twierdzi, że zdrapki, czy gry liczbowe w TS są wyciaganiem kasy, ma rację. I akurat ta kwestia nie podlega jakiejkolwiek dyskusji. Tylko pojedyńcze osobniki, które wygrały sporą sumę są wygranymi, to procent ledwie zauważalny. Reszta wiecznie przegrywa, zbiera ochłapy, stąd narzekają, marudzą, widzą teorie spiskowe itd.
My, hazardziści, nie użalamy się nad sobą, tylko potrafimy realnie ocenić stan rzeczy. A ten jest taki jak powyżej napisałem.
Nie oczekuj, ze wejdziesz na stronę i zobaczysz wpisy "Hurra, znowu utopiłem kasę, jest świetnie!" albo "kolejny tysiak przeje..łam, ale mega są te zdrapki/gierki!". To forum dla hazardzistów, tu zawsze będą żale i frustracje. Ale całkiem realne.

-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ok, zgadzam się w pełni, ale nikt nikomu tej kasy z portfela nie wydaje, każdy sam odpowiada za swoje czyny, właśnie obejrzałem 2 część Squid Game (myślę że większość wie co to za serial) i tam jest właśnie chłopak, który przegrał kasę wielu osób którzy mu te pieniądze przelewali, i gdy go tam spotkali to wielkie pretensje do niego że im nie pomnożył kasy a ją przegrał, on im odpowiedział - a czy ja Was zmuszałem abyście mi tą kasę dali, przelałem to z Waszych kont ? I tak jest realnie z Lotto, coś dadzą wygrać i przegrać, jeszcze się nie spotkałem z loterią która by nie zarabiała na siebie. Dlatego najlepszym wyjściem jest albo nie grać albo mieć tą kwotę na rozsypkę i na końcu stwierdzić, kurcze poszlo się wszystko paść w trzy dni, moze za miesiąc bedzie to 4-10 dni, a może coś trafię i wtedy się nie narzeka hehe wiem nierealne
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Mi chodziło że w ciągu miesiąca ominęły mnie dwie główne, przystanek dalej... Co innego,gdyby to był jakiś Ursynów czy jakaś Białołęka. Nie kupię już ani jednej szczęśliwej linii w tej edycjisk8erboy26 pisze: ↑06 sty 2025, 9:20Przestańcie w końcu się użalać nad sobą, tak od kilku tygodni z tego co tu spojrzę tylko fatalizm, wygrane to wygrane, przegrane to przegrane, w życiu nie zawsze jest miło i kolorowo, przeznaczcie sobie jakąś kwotę na tzw rozrywkę i olejcie to czy wygracie czy przegracie, tą daną kwotę i tak byście rozwalili na inne głupoty (puby, browar, burger itp) i pewnie nawet o tej stówie czy trzech byście nie wspomnieli, ale przy zdrapkach jakoś o niej myślicie i płacz że przegrana, ogarnijcie ciut system życia.
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling