Przewidywanie

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: Przewidywanie

Post autor: pablovsky » 24 sty 2025, 14:17

Belzebabka pisze:
24 sty 2025, 11:52
"Niestety znają każdy mój ruch". Poczułem się jak u Orwella w "Roku 1984" :lol:
Mnie to nie bawi, tutaj już jest wskazanie do opieki medycznej. To pierwsze symptomy tak zwanej schizofrenii hazardowej. A zapewne będzie jeszcze gorzej. :)

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 24 sty 2025, 14:31

pablovsky pisze:
24 sty 2025, 14:17
Belzebabka pisze:
24 sty 2025, 11:52
"Niestety znają każdy mój ruch". Poczułem się jak u Orwella w "Roku 1984" :lol:
Mnie to nie bawi, tutaj już jest wskazanie do opieki medycznej. To pierwsze symptomy tak zwanej schizofrenii hazardowej. A zapewne będzie jeszcze gorzej. :)
A jak to wytłumaczysz, że na niewysłanych nr wytypowanych mam prawie za każdym razem coś trafione ... przypadek

Przedwczorajsze nr jak bym powtórzył to by weszło dobrze płatne coś tam. Daje do myślenia.

Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 24 sty 2025, 19:56

Po prostu goście z Totka śledzą nasze forum. :P ;)

Bolek2024
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Bolek2024 » 24 sty 2025, 20:45

Siemandero.

W grze, a trzymam się raczej tylko mini lotto, stosuję system C(8,5,3)
co oznacza zakład skrócony z gwarancją trafienia trójki.

C(8,5,3) 8 zakładów, 5 liczb, gwarancja trójki przy trafionych minimum trzech liczbach.

Więcej tabel i możliwości w linku: https://ljcr.dmgordon.org/cover/table.html

Czyli, można rozpisać tak:

1 2 3 4 6
2 3 4 5 7
3 4 5 6 8
1 4 5 6 7
2 5 6 7 8
1 3 6 7 8
1 2 4 7 8
1 2 3 5 8

tutaj przydaje się niewielka umiejętność operowania na arkuszu kalkulacyjnym, polecam bezpłatny "Open Office"; gdzie można zautomatyzować rozpis liczb, czyli podstawianie liczb pod w/w schemat. Wygląda to tak:

wzor 2.jpg
wzor 2.jpg (21.54 KiB) Przejrzano 772 razy

Arkusz wypełnia się automatycznie.

Osobiście, gram na jeden kupon, lub dwa, lub trzy, lub cztery, w zależności od budżetu.
W pełnej wersji, układam 2 podstawowe kupony po 8 liczb, każda inna. Żeby zwiększyć szanse, w dwóch następnych kuponach mieszam liczby z dwóch podstawowych kuponów.

wzor1.jpg
wzor1.jpg (83.32 KiB) Przejrzano 772 razy

Najważniejsze, wśród 16 liczb jakie wybiorę, muszą być oczywiście liczby wylosowane. A z tym bywa róźnie.

Na marginesie to nie jest żaden złoty środek, rozsądek najważniejszy. Tak przy okazji, to moje typy na jutro, sam jestem ciekawy jaka kaszana z tego wyjdzie.

Pozdrawiam kolegów.

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 24 sty 2025, 21:36

Wygląda całkiem ciekawie. Oczywiście może być tak, iż tylko jedna lub dwie liczby pojawią się z tych szesnastu. To już los. A skąd typujesz akurat TE szesnaście liczb? Masz jakąś ideologię "cyfryzacyjną" czy patrzysz zwyczajnie w niebo? :P

Bolek2024
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Bolek2024 » 25 sty 2025, 6:19

Hejo,

Wybieram intuicyjnie tylko na podstawie map liczbowych.

Uważam że liczby sobie jakoś tam żyją i w pozornym chaosie jest czasami reguła. Przykład: Zauważ że od 11.01 pada dużo liczb z zakresu 38-41. W każdym losowaniu. Tutaj dziś mi się nie udało postawiłem na 38,39,41 a pojawiła się 40.
Od 18.01 do dziś nic nie pada w zakresie 27-37. Dylemat: Nie stawiać na te liczby ? Są to jakieś trendy i często długofalowe; można się podczepić. Czasami się udaje. Gram na liczby ciepłe i wrzucam jakąś jedną, dwie z długim czasem oczekiwania. Często dubluję z ostatniego losowania pojedyncze liczby. I to wszystko.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 25 sty 2025, 9:08

No to tak jak u mnie ! Wyszła kaszanka :lol:

Ale przynajmniej z tych co ja proponowałem weszła jedna !
A pisałem o jednej lub dwóch, które mogą wypaść.
W dodatku bliźniaki wyszło 29/30.
Wysłałem kilka zakładów i jak za każdym razem dwójka trafiona a trójka nie chce wejść na siłę!

Dodano po 10 minutach 43 sekundach:
Bolek2024 pisze:
24 sty 2025, 20:45
Siemandero.

W grze, a trzymam się raczej tylko mini lotto, stosuję system C(8,5,3)
co oznacza zakład skrócony z gwarancją trafienia trójki.

C(8,5,3) 8 zakładów, 5 liczb, gwarancja trójki przy trafionych minimum trzech liczbach.

Więcej tabel i możliwości w linku: https://ljcr.dmgordon.org/cover/table.html

Czyli, można rozpisać tak:

1 2 3 4 6
2 3 4 5 7
3 4 5 6 8
1 4 5 6 7
2 5 6 7 8
1 3 6 7 8
1 2 4 7 8
1 2 3 5 8

tutaj przydaje się niewielka umiejętność operowania na arkuszu kalkulacyjnym, polecam bezpłatny "Open Office"; gdzie można zautomatyzować rozpis liczb, czyli podstawianie liczb pod w/w schemat. Wygląda to tak:

wzor 2.jpg

Arkusz wypełnia się automatycznie.

Osobiście, gram na jeden kupon, lub dwa, lub trzy, lub cztery, w zależności od budżetu.
W pełnej wersji, układam 2 podstawowe kupony po 8 liczb, każda inna. Żeby zwiększyć szanse, w dwóch następnych kuponach mieszam liczby z dwóch podstawowych kuponów.

wzor1.jpg

Najważniejsze, wśród 16 liczb jakie wybiorę, muszą być oczywiście liczby wylosowane. A z tym bywa róźnie.

Na marginesie to nie jest żaden złoty środek, rozsądek najważniejszy. Tak przy okazji, to moje typy na jutro, sam jestem ciekawy jaka kaszana z tego wyjdzie.

Pozdrawiam kolegów.
Stosowanie takiego systemu nie ma sensu jeśli z tych 8 wytypowanych nie wejdzie 3 liczby. Najczęściej wchodzi tylko jedna lub dwie.

Ja z obserwacji wiem , że jak podam 8 cyfr to praktycznie na 100% wejdzie jedna w najbliższym losowaniu a pięć w sześciu kolejnych.

Jak do tej pory w dwóch losowaniach weszły trzy liczby z 8 które podałem.

Praktycznie nie możliwe jest że wejdzie 3 lub więcej! Tak jak od dłuższego czasu obserwuję! Ciekawi mnie dlaczego tak się dzieje a przecież to gra losowa !

Liczby się tak dziwnie mieszają, że nie można zastosować żadnej zasady , tak jakby ktoś już wszysto przewidział i napisał odpowiedni program komputerowy co to wszystko wychwyci i weźmie pod uwagę. Jedyne wyjście to wysłać wszystkie 850 tys. zakładów i mamy szach i mat. Zarobisz 200 tys. albo i mniej bo przez przypadek akurat w tym losowaniu będzie 80 glownych wygranych tak jak bylo to w duzeo lotka ? a wydasz 1,6 milona :lol: :lol: :lol:

Bolek2024
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Bolek2024 » 25 sty 2025, 11:28

Trochę wyszło sprowadzenie tematu do absurdu.

Kolega pisze że nie ma sensu stosowanie tego systemu, choć są dowody że może być inaczej, w postaci prezentowanych kuponów.
No to o co chodzi?

Nikogo do niczego nie namawiam, poproszono jedynie abym napisał co i jak i teraz zastanawiam się czy dyskusja ma sens. Prawdę mówiąc traktuję forum jako miejsce do wymiany poglądów a nie zradykalizowanych wypowiedzi " to nie ma sensu" itd.

Jak kolega chce wysyłać 800 000 zakładów czy inaczej, proszę bardzo. Trzymam się drogi żeby coś ugrać przy jakiejś racjonalności i wyważonych kosztach.

Pozdrawiam, i życzę powodzenia.

Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 25 sty 2025, 12:12

No ja tam jestem w szoku, jak widzę że udało ci się trafić trzy trójki w jednym losowaniu. Moja krewna puszcza jeden zakład Mini na 10 losowań i przez ostatnie kilka lat miała ze cztery trójki. :?

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 25 sty 2025, 13:45

Bolek2024 pisze:
25 sty 2025, 11:28
Trochę wyszło sprowadzenie tematu do absurdu.
...Nikogo do niczego nie namawiam, poproszono jedynie abym napisał co i jak i teraz zastanawiam się czy dyskusja ma sens.
Każda dyskusja ma sens. Nie opieraj się na pojedynczych wypowiedziach. Zwłaszcza, że kolega, który oponuje, od dawna cierpi na pourazowy zespół schizofrenii hazardowej. :lol:
Wszelkie logiczne dyskusje, mają racje bytu ma forum.
;)

ODPOWIEDZ