Sorki,kawa jeszcze nie wjechała.

Jak widzę liczbę 3 to automatycznie myślę trójka -tak TS ustawił mi mózg

Sorki,kawa jeszcze nie wjechała.
Pechowe nie może być ponieważ wynik są ustawiane
fryzurci pisze: ↑10 mar 2025, 14:22Tak samo można pójść w drugą stronę.
Że matematycznie jak się porobi sztuczne symulacje i będzie generować liczby generatorami to tak samo będzie ciężko trafić i liczby będą zachowywać się podobnie.
Nie muszą oszukiwać, ponieważ nie ważne, ile osób wygra i ile, to i tak zgarniają połowę dla siebie wpłaconej kasy.
Jakby oszukiwali, to przykładowo wczoraj nie padły by 3 główne wygrane tylko zrobili by ewentualnie tak (ponieważ, jednak zarabiają więcej im więcej ludzi puści kupony), że nie dawali by 3 głównych wygranych po skromnej kwocie tylko – przykładowo same 4 i 3, i to jeszcze tak dobrane, żeby mało osób je puściło (ludzie mogli by pomyśleć, a mało osób puszcza, ale wtedy większa szansa, że nie wpadnie główna to jak się uda trafić 4 to już w miarę fajny pieniądz, chociaż za nią), ewentualnie dać od czasu do czasu główną wygraną, gdzie przy tych liczbach zarazem było by mało wygranych w 3 i 4 (to tutaj również no jednak, jak padnie wygrana to przynajmniej jedna i nie wygląda tak źle przykładowo te 350 tys.). Choć i takie sytuacje się często zdążają i są mocno prawdopodobne przy puszczonych, tak jak wczoraj 823 857 losów. Chociaż z kolejnej strony może i cześć ludzi może bardziej zachęcić myśl, że mimo że mniej ludzi gra w niedziele, to i tak padają 3 główne, co znaczy, że jednak dość łatwo trafić 5 na 5.
Tak więc nieważne, jakby manipulowali kombinowali, to podobnie wyjdzie i podobne rzeczy będą wychodzić przy grze losowej.
Co innego w dużego, ponieważ tam dochodzi argument, że może trzymają kumulacje dla jakiegoś polityka, rodziny itp.
Ale też nawet nie muszą kumulacji tworzyć sztucznie, ponieważ (obecnie) przy małych kumulacjach jest puszczanych ok. 3 mln kuponów przy dużych około 6 mln (daje to, to i tak jeszcze ponad połowę możliwych kombinacji, jakie mogą paść, zakładając, że te 6 mln to były by unikalne kombinacje).
Niektórzy widzę, że podają argument, że manipulują, żeby mniej 3 padało w dużym, ale w sumie mają przeliczone to, że i tak wychodzą na tym na +, zawsze mogą zmienić, żeby również i trójki były obliczane od % to wtedy czasami byłoby może 10 zł czasami 40 (średnio 36% jest przeznaczany z puli na wygrane (3 z 6) nie chce mi się teraz przeliczać ile by średnio płacili za to xD), ale widocznie tak stwierdzili, że im się to opłaca bardziej marketingowo (a ludzie te 24 zł i tak przehulają na kolejne losowania xD i wróci do nich kasa).
Przynajmniej dla mnie jedynie to zgarnianie kumulacji dla polityków rodziny itp. do mnie przemawia. Jeśliby mieli oszukiwać, ale to nie w mini.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości