Typowanie liczb LOTTO
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Re: Typowanie liczb LOTTO
Gatuluję wygranym, bo u mnie wygranych brak.
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
2/6 w Plusie z obokiem 
03,08,11,22,43,45

03,08,11,22,43,45
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Dzisiaj mnie moja dobra koleżanka wysłała po lotto w systemie(dosyć sporym) Wpadła 4 (z czego 3 liczby trafione moje, 1 jej)
Fotkę dam po tym jak odbierzemy wygraną bo nawet nie wiem ile to bedzię, dla mnie co prawda niewielki procent bo ona inwestowała te 1400 zł ale zawsze coś
Fotkę dam po tym jak odbierzemy wygraną bo nawet nie wiem ile to bedzię, dla mnie co prawda niewielki procent bo ona inwestowała te 1400 zł ale zawsze coś
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Na moje oko wygrana z tego systemu wyniesie 7.515,90 zł minus podatekaniawawa pisze: ↑01 gru 2018, 23:58Dzisiaj mnie moja dobra koleżanka wysłała po lotto w systemie(dosyć sporym) Wpadła 4 (z czego 3 liczby trafione moje, 1 jej)
Fotkę dam po tym jak odbierzemy wygraną bo nawet nie wiem ile to bedzię, dla mnie co prawda niewielki procent bo ona inwestowała te 1400 zł ale zawsze coś![]()

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Aniawawa teraz gratulacje za trafioną czwórke, brawa dla Ciebie i koleżankianiawawa pisze: ↑01 gru 2018, 23:58Dzisiaj mnie moja dobra koleżanka wysłała po lotto w systemie(dosyć sporym) Wpadła 4 (z czego 3 liczby trafione moje, 1 jej)
Fotkę dam po tym jak odbierzemy wygraną bo nawet nie wiem ile to bedzię, dla mnie co prawda niewielki procent bo ona inwestowała te 1400 zł ale zawsze coś![]()
Gdy już będziesz znała kwotę wygranej z przyjemnością pogratuluję Ci tej wygranej
Zresztą myślę, że inni też zasypią Cię gratulacjami
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dzisiaj mnie moja dobra koleżanka wysłała po lotto w systemie(dosyć sporym) Wpadła 4 (z czego 3 liczby trafione moje, 1 jej)
Aniawawa teraz gratulacje za trafioną czwórke, brawa dla Ciebie i koleżanki

Gdy już będziesz znała kwotę wygranej z przyjemnością pogratuluję Ci tej wygranej

Super
Brawo

Aniawawa teraz gratulacje za trafioną czwórke, brawa dla Ciebie i koleżanki
Super

- ponury_grabarz
- Cwaniak
- Kontakt:
kurcze , nie raz idę do kolektury i wysyłam za kilka stówek to takie oczy na mnie robią kolektorzy jakby to nie wiadomo ile byłoaniawawa pisze: ↑01 gru 2018, 23:58Dzisiaj mnie moja dobra koleżanka wysłała po lotto w systemie(dosyć sporym) Wpadła 4 (z czego 3 liczby trafione moje, 1 jej)

Ostatnio pierwszy raz mi się przytrafiło by na 10 zakładów na 10 losowań nie trafić nawet 3... (jeszcze 2 losowania w grze ) w Multi z promocji 56% zwrotu .
W lotto plus często gram na 10 losowań i chociaż to 20 czy nawet 50 % zwrotu czasem trafiam. Jak nie trudno się domyślić sporo na minusie .
Nie planuje niestety często udzielać się na forum ale jak coś kiedyś uda się sensownego trafić to na pewno się pochwalę póki co mogę być przykładem jak nie należy grać

Z tego co przypuszczam aniawawa a raczej jej koleżanka zainwestowała w system 11 ? . Jedna cyferka więcej i byłoby 61 000
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2018:12:02 13:43:02Image taken on:02 gru 2018, 12:43Focus length:3.34 mmShutter speed:1/25 SecF-number:f/2ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:ASUSCamera-model:Z007Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:AverageCoordinates:N 49 49 59.34/ E 19 55 59.14Google Maps:
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
@ponury_grabarz
zajebiście wyglądają te kupony - 10 zakładów na 10 losowań
czasami chciałem tak zagrać, choćby raz w miesiącu ale koniec końców się cykałem jak co do czego dochodziło i grałem standardowo... wpadały ci jakieś kilkuset złotowe i większe wygrane?
zajebiście wyglądają te kupony - 10 zakładów na 10 losowań

czasami chciałem tak zagrać, choćby raz w miesiącu ale koniec końców się cykałem jak co do czego dochodziło i grałem standardowo... wpadały ci jakieś kilkuset złotowe i większe wygrane?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@ponury_grabarz, bo najwidoczniej kolektorzy mają promil takich graczy grających za taką kwotę. Przeważnie jak ludzie posyłają to za kilka zł, w porywach za 100 zł. Nie często są klienci którzy jednorazowo za 700 i więcej zl posyłają.
Ja tak rozkminam czy na koniec tego roku nie posłać sobie 10 zakładów multi z 8/8 na 10 losowań. tylko trochę cykam się jak House powyżej no bo to jednak 250 zł w rowie nie leży. Co prawda coś się zwróci no ale wiadomo jak to jest.
@ponury_grabarz, ile ci się z tej gry na 10 zakładów i 10 losowań zwraca, 50%?
Często tak grasz? coś większego np 7/8 udało Ci się trafić?
Ja tak rozkminam czy na koniec tego roku nie posłać sobie 10 zakładów multi z 8/8 na 10 losowań. tylko trochę cykam się jak House powyżej no bo to jednak 250 zł w rowie nie leży. Co prawda coś się zwróci no ale wiadomo jak to jest.
@ponury_grabarz, ile ci się z tej gry na 10 zakładów i 10 losowań zwraca, 50%?
Często tak grasz? coś większego np 7/8 udało Ci się trafić?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz