Ale no widać po tabelce, że albo reedycje albo kompletny brak wyobraźni. Klasyka

W świetokrzyskim jest jeszcze starego paradiso bardzo dużo można brać paczkami.sk8erboy26 pisze: ↑25 kwie 2025, 14:51No to Worek z Kasą i Dolarek jak myślałem, akurat lubię je i coś się poszuka okazyjnie, mogli też to stare Paradiso zakończyć bo i tak tego nigdzie nie idzie znaleźć a i co popytałem w Żabkach czu sklepach to powiedziano że zabrano a mają tylko nowe
 Plus do tego moja kolektura dostała nową owocowa, ale bez widocznego podglądu na zdrapkę.
 Plus do tego moja kolektura dostała nową owocowa, ale bez widocznego podglądu na zdrapkę.  Tak czy siak, zapowiada się odrobinkę lepiej niż w przypadku 2mln w cashu
 Tak czy siak, zapowiada się odrobinkę lepiej niż w przypadku 2mln w cashu   
 Dokładnie... w Stanach w dużej ilości zdrapek 2 stopień wygranej to 1-2 miliony $sk8erboy26 pisze: ↑28 kwie 2025, 13:58I jak zwykle 2 czy 1 milion a następna 75 czy 50 k, czy nie można dać jako 2 stopień przynajmniej 10% z głównej, potem się dziwić ża jak padnie główna to nie ma po co kupować danej zdrapki

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości