Ktoś miał niedawno 50 i 100 z paczki, więc 50 nie jest losowegrzybek pisze: ↑wczoraj, 12:02W tej zdrapce losowe są zapewne od 50, zaś nagród po 30 jest 120000, na 160000 paczek. W części paczek w której nie ma 30 zdarzy się nagroda losowa ale pi razy oko wychodzi że w 15tys paczek najwyższą wygraną jest 20zł. To już nie pierwszy raz taka sytuacja w losie po 10zł ale to głównie wina żółtej drukarni.
I ♥ Big Cash [715]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: I ♥ Big Cash [715]
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
To kwestia interpretacji terminu losowe. Dla mnie losowa wygrana to taka, której nie znajdę w 100% paczek. W ramach wielu tytułów mamy różne kombinacje wygranych, w tym np. są paczki z 50zł za to nie ma np. 30zł lub są też paczki, w których jest 30zł za to nie ma 50zł. Wielu z użytkowników niniejszego forum wygrane 30 i 50zł traktuje jako standardowe. Wygrane losowe umieszczane są wśród takich standardowych zestawów. Dlatego oprócz 50zł to może być i 500 tys.

Rozumiem politykę Lotto chociaż z perspektywy mało zaawansowanego drapacza (czyt. kupującego pojedyncze sztuki) wolałbym aby wygrane były rozrzucone w pełni losowy sposób tzn. z możliwością wstąpienia dwóch głównych wygranych "po sobie" (jako kolejne w danej paczce) czy też z możliwością wystąpienia 25 wygranych w paczce liczącej 25 sztuk (100% wygranych) lub tez z 0 wygranych w całej paczce.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
To nie jest kwestia interpretacji i ja sobie sam nie wymyśliłem podziału na nagrody losowe i gwarantowane bo taki podział rzeczywiście istnieje. Kiedyś były takie wkładki do regulaminu (pewnie nadal są tylko lotto ich nie udostępnia) I tam było rozpisane dla każdej zdrapki ile zwraca się z paczki oraz które nagrody są gwarantowane i losowe.
Teraz spojrzałem, faktycznie jest 50 i 100 z jednej oaczki czyli losowe są od 100zł.
Teraz spojrzałem, faktycznie jest 50 i 100 z jednej oaczki czyli losowe są od 100zł.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Załączam rozkład wygranych. Ja czasami lubię sobie popatrzeć jak rozkładają się wygrane, aczkolwiek wiadomo każda paczka jest inna. To nie moja paczka 

- Załączniki
-
- att.7P9rvHZoxNWrHRh21Gtmmhi_42bMg9Dfo70FqWPTaqE.jpeg (316.01 KiB) Przejrzano 95 razy