EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
irekdon
Cwaniak
Kontakt:

Re: EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM

Post autor: irekdon » dzisiaj, 15:38

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

aera
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: aera » dzisiaj, 18:16

irekdon pisze:
dzisiaj, 15:38
Z mojej strony, pusto w wygranych a gram dużo, ej, nini i lotto.
Na bank jak bym nawet grubo trafił to tu się wszyscy dowiedzą, nie dlatego żeby się chwalić, ale żeby właśnie dać wszystkim wiarę że można konkret trafić.
Tak będąc szczerym to u mnie z tą wiarą w uczciwość TS jest nadal ciężko.. mimo, że trafiłem EJ. ale EJ to nie nasz ukochany Totalizator. Nadal twierdzę, że w innych grach kręcą wałki.. :lol: dlatego gram prawie tylko w EJ :roll:

Dodano po 7 minutach 5 sekundach:
Od 20 lat gram w dużego, w mini i nic.. no oprócz drobniaków.. Od czasu jak wszedł EJ nagle zacząłem coś większego wygrywać :shock:
3:2 już dwa razy trafiłem. WTF? :roll:

Dodano po 9 minutach 38 sekundach:
ale to tylko moje zdanie ;)

Awatar użytkownika
irekdon
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: irekdon » dzisiaj, 20:22

aera pisze:
dzisiaj, 18:33
irekdon pisze:
dzisiaj, 15:38
Z mojej strony, pusto w wygranych a gram dużo, ej, nini i lotto.
Na bank jak bym nawet grubo trafił to tu się wszyscy dowiedzą, nie dlatego żeby się chwalić, ale żeby właśnie dać wszystkim wiarę że można konkret trafić.
Tak będąc szczerym to u mnie z tą wiarą w uczciwość TS jest nadal ciężko.. mimo, że trafiłem EJ. ale EJ to nie nasz ukochany Totalizator. Nadal twierdzę, że w innych grach kręcą wałki.. :lol: dlatego gram prawie tylko w EJ :roll:

Dodano po 7 minutach 5 sekundach:
Od 20 lat gram w dużego, w mini i nic.. no oprócz drobniaków.. Od czasu jak wszedł EJ nagle zacząłem coś większego wygrywać :shock:
3:2 już dwa razy trafiłem. WTF? :roll:

Dodano po 9 minutach 38 sekundach:
ale to tylko moje zdanie ;)
Powiem szczerze że też gruboooo jestem zniesmaczony naszym TS, kumulacje i braki głównej w mini hahaha, gdzie podobno latwiej.
Ale cóż, nie da się tego udowodnić, potwierdzić. Jedynym dowodem na wygrane są właśnie takie posty jak Twój z kuponem i potwierdzeniem wypłaty. A pitolenie w mediach że padła koło mnie w Jabłonnie 13-09 szóstka, to sobie można między bajki włożyć.

ODPOWIEDZ