I ♥ Big Cash [715]
- Aszmodai
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: I ♥ Big Cash [715]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ze Śląskiem jest problem bo tam były jakieś zmiany i naciskają żebym się ograniczył do jednego konkretnego miasta z którego dostanę dane 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Coś jest na rzeczy z ta zdrapka. Pani jeszcze kilka dni temu miala 4 paczki w punkcie i powiedziała mi ze miala nacisk i parcie zeby ją z tego punktu ewakuować. Udało mi sie znaleźć jedna paczkę ale powiem szczerze, ze zaczynam wątpić w uczciwość zdrapek, po co wycofują jak są dwie w obiegu (tak zakladam) a czasami trzymia coś czego nic nie chce kupować.. albo w jednym punkcie, pani miala ale nie mogła sprzedać bo miala zakaz. To jest chore.Nutaharion pisze: ↑18 wrz 2025, 22:05Ze Śląskiem jest problem bo tam były jakieś zmiany i naciskają żebym się ograniczył do jednego konkretnego miasta z którego dostanę dane![]()
- Aszmodai
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzięki za informację.Nutaharion pisze: ↑18 wrz 2025, 22:05Ze Śląskiem jest problem bo tam były jakieś zmiany i naciskają żebym się ograniczył do jednego konkretnego miasta z którego dostanę dane![]()
W takim razie odpuszczam ją całkowicie i tak była mega pechowa dla mnie.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Na mapie pojawiły się kolektury z oddziału:
- Opole
Przypominam link do mapki:
https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1ZIU7m_r6aVVewgsqpwjZwHpiO5uxuhk&usp=sharing
- Opole
Przypominam link do mapki:
https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1ZIU7m_r6aVVewgsqpwjZwHpiO5uxuhk&usp=sharing
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Osoba która mi kiedyś wysyłała dane to ma do niedzieli urlop. Może w poniedziałek dostane dane to się podzielę. Niestety to zostaje jakaś część poniedziałku, wtorek i środa więc ciężko będzie dużo obskoczyć. Myślę o śląskim.
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Że co? Że jak? Zakaz sprzedaży zdrapki, która jest jeszcze w obiegu?!? WTF?!?teamdox pisze: ↑18 wrz 2025, 22:13Coś jest na rzeczy z ta zdrapka. Pani jeszcze kilka dni temu miala 4 paczki w punkcie i powiedziała mi ze miala nacisk i parcie zeby ją z tego punktu ewakuować. Udało mi sie znaleźć jedna paczkę ale powiem szczerze, ze zaczynam wątpić w uczciwość zdrapek, po co wycofują jak są dwie w obiegu (tak zakladam) a czasami trzymia coś czego nic nie chce kupować.. albo w jednym punkcie, pani miala ale nie mogła sprzedać bo miala zakaz. To jest chore.Nutaharion pisze: ↑18 wrz 2025, 22:05Ze Śląskiem jest problem bo tam były jakieś zmiany i naciskają żebym się ograniczył do jednego konkretnego miasta z którego dostanę dane![]()
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Pierwszy raz na polowaniu
?

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wczoraj na 14 szt z Żabki zwrot 90 zł. 1 x 50, 1 x 20, 2 x 10. Pani długo nie mogła znałeźć tę zdrapkę, dopiero jak poprosiłem wyciągnać kartonik ze zdrapkami, zobaczyłem ją na samym wierzchu 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
O ile ktoś nie czeka z odbiorem głównej do ostatniego dnia sprzedaży lub okresu reklamacji to moim zdaniem żadna główna już nie padnie. Mogę tylko przypuszczać że zdrapka jak wyszła na walentynki to jedna połówka kupiła drugiej te zdrapke i nie wiedziala o co chodzi i wywaliła w kosz. Podejrzewam że podobnie bylo ze świątecznym odliczaniem. Zdrapki dostają w prezencie osoby które nigdy nie miały z nimi styczności i jeszcze drapią z przeświadczeniem że lotto to oszustwo i nic nie można wygrać i nawet się nie przyjżą, nie czytają zasad tylko zdrapią i stwierdzą że nic nie ma i kosz.
Kiedyś bylo duzo zdrapek okazjonalnych ale byly małe i proste i takie randomy nie wyrzuciły w kosz a przy tylu liczbach jak tu nie ogarniają totalnie. Może przesadzam ale nie można wykluczyć że akurat tutaj zdrapka trafiła w ręce jakiejś sierotki.
Kiedyś bylo duzo zdrapek okazjonalnych ale byly małe i proste i takie randomy nie wyrzuciły w kosz a przy tylu liczbach jak tu nie ogarniają totalnie. Może przesadzam ale nie można wykluczyć że akurat tutaj zdrapka trafiła w ręce jakiejś sierotki.